- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #86 üzenetére
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #82 üzenetére
az a biztos, meg csak olyan játéknál érdemes húzni, amelyikben különben szaggatna.
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #77 üzenetére
dehogynem. viszont, nem kell a max frekin működtetni, vissza kell venni, belőle.
-
válasz
Mr.Skyline #77 üzenetére
pedig árthat, csökkenhet az élettartama is
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #63 üzenetére
ezt te döntsd el. erre nem igen lehet tippelni. van olyan, hogy az artifact kereső nem talál semmit fél órán keresztül, de a játékban meg fagy, egy idő után.
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #52 üzenetére
artifact scanning , ezt keresd a legördülőben, aztán az ablak alsó harmadában lesz egy ilyen: stop scanning for maximum clock after:< itt egy kis négyzet ahova beírod hány perc>seconds without artifacts
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #44 üzenetére
be lehet állítani, hogy hány perc után álljon meg a max freki keresésével, ha nem talál hibát. ha egyszer talált, utána jó sokáig elszarakodik, mig tovább megy.
-
válasz
Mr.Skyline #1 üzenetére
Egyébként ATI Tray Tools sokkal jobb, kompaktabb, egyszerűbb a hsználata, és még többet is tud (pl. Temporal AA, Catalyst AI).
-
válasz
Mr.Skyline #16 üzenetére
Mert nem került mindegyik 9600XT-re hőmérő dióda.
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #30 üzenetére
nézd meg, hogy szerepel-e a gyártód a többi között, és azon belül a te kártyád. ha ott van akkor valszeg igen.
ha van szenzor a kareszon, azt már az első biosnak is jeleznie kell. ( gondolom én)
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #28 üzenetére
ha az atitool főablakában vagy , a jobb alsó sarokban van az hohy settings. klikk, jön a következő ablak. ott felül van egy keskeny sáv mellette egy lefele mutató nyíl. klikk, kijön a legördülő, és van benne olyan, hogy temperature monitoring. arra kell rámenni, majd engedélyezni. tulajdonképpen mi hiányzik? a komplett settings gomb, vagy csak a temp monitoring??
-
Viktor77
titán
válasz
Mr.Skyline #11 üzenetére
Külön is letölthető, de mindegy....
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #25 üzenetére
hogy érted, hogy nincs ilyen benne?
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #23 üzenetére
settings>>temperature monitoring (felül kell kiválasztani a legördülő menüből, engedélyezed, kész
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #20 üzenetére
0.0.23 ez majd felismeri neked a szenzort
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #16 üzenetére
akkor lehet, hogy a gyártó nem tett rá. nekem az atitool, már akkor is mutatta, amikor még csak r350-nek ismerte fel, pedig azokhoz nincs elvileg. a riva sem ismerte fel,. viszont az everest az igen, csak az rosszat mutat, a környezeti hőfokot, ami 20 fokkal kevesebb. ( persze az lenne a jó ha annyi lenne a kártyám, 44- 45 fok
)
-
Neck
veterán
válasz
Mr.Skyline #11 üzenetére
Nekem dettó tökugyanilyen karim van mint a tied, és nekem van rajta hőszenzor...
-
arpi6k
addikt
válasz
Mr.Skyline #16 üzenetére
Amúgy hogy értelmeset is hozzászóljak a topikhoz, én Ati Toolt-használok. A másik programot még soha nem próbáltam, de lehet hogy a topikod meggyőz arról hogy méltatlanul mellőztem.
-
Neck
veterán
válasz
Mr.Skyline #1 üzenetére
Nincs megbízhatóbb prog. Kinek mikell. Ha valaki mindent ATTből irányít, annak jóaz. Énnekem nemkell, sőt idegesít a sok funkció, maradok a kisebb, egyszerűbb ATIToolnál.
+1 az ATIToolra -
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #11 üzenetére
9600xt-n nem biztos, hogy nincs érzékelő. meg kell próbálni bekapcsolni az atitool-ban. a beállításoknál kell keresni. ha van, azt a rivatuner is megtalálja, sőt az everest is.
-
arpi6k
addikt
válasz
Mr.Skyline #1 üzenetére
Kiváncsi vagyok mikor végzi a topikod a moderátort keresek topikban.
Bocs a szóismétlésért.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Mr.Skyline #1 üzenetére
Egyik se. Radlinker. De ezért tényleg nem fognak szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- BestBuy topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest