- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtmod
senior tag
most, 2 enermax uc-8fab-b,( levett ráccsal, félfordulaton, hogy halkabb legyen
)húzza ki hátul a levegőt. egy titan 8 cm-es nyomja be elől. op1 félgázzal a vga-n, meg a gigabyte. a tápot nem számolom, mert annak nincs hangja. igy kb. olyan hangos az egész, mint egy ilyen 8 cm-es 75%-on. (talán egy picit halkabb)
igaz a vga, most 66 fokos, de nem érdekel. ma kipróbáltam, ati tray-el (direkt, mert ez magasabbra viszi.) megkerestem a max frekit mindenhol, majd visszavettem 7-7 mhz-t. lefuttattam a 3dm03-at, nem szemetelt ez semmit, és a hője sem ment 75 fok fölé!! úgyhogy , a füleimet óvandó
, marad minden így egyellőre.
-
xtmod
senior tag
kipróbáltam. ha levettem a többi venti fordulatát, plusz az elsőt teljesen, lekapcsoltam, olyan halk volt, hogy csak akkor hallottam, ha direkt füleltem. pl. vettem két, kézzel is szabályozható enermax ventit (8cm) na, ezek közül csak az egyik, fél fordulaton teljesen elnyomja a hangját. ha minden la van tekerve, a leghangosabb az op1 5v-on ,(tehát max félfordulat) a vga-n.
''A 3 gigás procid melyik NW, a 200 FSB-s?''
igen.
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
végül is az egész nem lenne hangos, kipróbáltam, ennyi ventihez képest nagyon is halk lenne, de pont a vga miatt kell a 2 hátsó ventit a közepesnél nagyobb fordulaton működtetni, hogy jobban kikapják a levegőt, mondjuk, ha igaz az a 85 fok amit korábban írtál, asszem szépen visszaveszek belőlük.
-
xtmod
senior tag
-
xtmod
senior tag
az a helyzet, én ezt sopronban vettem, 11k brutóért, 3-4 hónapja. na most pesten ez biztos, hogy olcsóbb. a hangja a fordulattól függ. hőfokszabályzós, de kézzel is lehet állítani a fordulatot, egy floppy helyre előre, vagy hátra is be lehet szerelni a kontrollert. alpon nagyon halk(2500-600 rpm)(nekem most úgy megy) egyéltalán nem zavaró, a házventik elnyomják
fullon van hangja (4000) de azt még nem kellett használnom.
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #86 üzenetére
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #82 üzenetére
az a biztos, meg csak olyan játéknál érdemes húzni, amelyikben különben szaggatna.
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
az enyémet valszeg azért nem jól mutaja, mert nem jól ismeri fel a szenzort. ami értéket az everest mutat nálam, azt az atitool, a gpu környezetére írja.
Mező Érték
Érzékelő tulajdonságai
Érzékelő típusa Winbond W83627THF (ISA 290h)
GPU érzékelő típusa National LM63 (ATI-I2C 4Ch)
Alaplap neve Asus P4C800 / P4P800 / P4P8X
Hőmérsékletek
Alaplap 34 °C (93 °F)
CPU 29 °C (84 °F)
GPU 44 °C (111 °F)
GPU környezete 43 °C (109 °F)
SAMSUNG SP1614N 29 °C (84 °F)
MAXTOR 6L040J2 34 °C (93 °F)
V
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #77 üzenetére
dehogynem. viszont, nem kell a max frekin működtetni, vissza kell venni, belőle.
-
xtmod
senior tag
van egy biosedit nevű progi amivel meg lehet nyitni(ha jól emlékszem)
-
xtmod
senior tag
nem érdemes elkapkodni, mert egy 9600xt se olcsó
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #63 üzenetére
ezt te döntsd el. erre nem igen lehet tippelni. van olyan, hogy az artifact kereső nem talál semmit fél órán keresztül, de a játékban meg fagy, egy idő után.
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #52 üzenetére
artifact scanning , ezt keresd a legördülőben, aztán az ablak alsó harmadában lesz egy ilyen: stop scanning for maximum clock after:< itt egy kis négyzet ahova beírod hány perc>seconds without artifacts
-
xtmod
senior tag
(#42)<< ebben én is az atitool-ra gondoltam mint a max freki szempontjából korrektebbre.
'' de inkább magamtól nézem meg mit bír a kártya.'' << előbb-utóbb én is magam fogom próbálni, csak még gyűjtök egy kis bátorságotnem akarok új kareszt veni mostanában, ez is csak 3 hónapos, 69k volt...
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #44 üzenetére
be lehet állítani, hogy hány perc után álljon meg a max freki keresésével, ha nem talál hibát. ha egyszer talált, utána jó sokáig elszarakodik, mig tovább megy.
-
xtmod
senior tag
a dátumot elnézve, ez lehet a kártyádon.. (ha samsungos)
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
Nov 18th 2003 3:59 PM Mar 14th 2004 4:51 PM 500 / 297
Samsung 3.3
ez passzol neked? asszem csak ez a z egy van. -
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #30 üzenetére
nézd meg, hogy szerepel-e a gyártód a többi között, és azon belül a te kártyád. ha ott van akkor valszeg igen.
ha van szenzor a kareszon, azt már az első biosnak is jeleznie kell. ( gondolom én)
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #28 üzenetére
ha az atitool főablakában vagy , a jobb alsó sarokban van az hohy settings. klikk, jön a következő ablak. ott felül van egy keskeny sáv mellette egy lefele mutató nyíl. klikk, kijön a legördülő, és van benne olyan, hogy temperature monitoring. arra kell rámenni, majd engedélyezni. tulajdonképpen mi hiányzik? a komplett settings gomb, vagy csak a temp monitoring??
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #25 üzenetére
hogy érted, hogy nincs ilyen benne?
-
xtmod
senior tag
Bővebben: link <<itt van egy pár dolog, ahogy látom..
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #23 üzenetére
settings>>temperature monitoring (felül kell kiválasztani a legördülő menüből, engedélyezed, kész
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #20 üzenetére
0.0.23 ez majd felismeri neked a szenzort
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #16 üzenetére
akkor lehet, hogy a gyártó nem tett rá. nekem az atitool, már akkor is mutatta, amikor még csak r350-nek ismerte fel, pedig azokhoz nincs elvileg. a riva sem ismerte fel,. viszont az everest az igen, csak az rosszat mutat, a környezeti hőfokot, ami 20 fokkal kevesebb. ( persze az lenne a jó ha annyi lenne a kártyám, 44- 45 fok
)
-
xtmod
senior tag
fene tudja, ment nálam a tray tools, elértem a max gpu-t, mondom, megnézem az atitool-al, hogy mennyi az az annyi. mérmint a hőfok. elindítottam, le is fagyott egyből, még az ablakig se jutott el. a komplett rendszert lefagyasztotta, a reset segített. lehet, hogy egyszeri hiba volt, de nem akarom kipróbálni.
-
xtmod
senior tag
válasz
Mr.Skyline #11 üzenetére
9600xt-n nem biztos, hogy nincs érzékelő. meg kell próbálni bekapcsolni az atitool-ban. a beállításoknál kell keresni. ha van, azt a rivatuner is megtalálja, sőt az everest is.
-
xtmod
senior tag
ha ezt bőveben kifejtenéd....
én is örültem, hogy magasabbra tudom vele húzni, de nem láttam, hogy hibázik-e, vagy nem. túl rövid időközönként, húz a frekin, nincs ideje se hibázni, kártyának. egyszer ki próbálom 3d mark-ban is az általa adott értékeket, kíváncsi leszek, meddig bírja.... vagy hl2-ben
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
aztán ha belegondolok, a fene se igazodik ki ezeken, mindenesetre a hőmérséklet terén a tool, mindenképpen korrektebbnek tűnik. (sajnos)
[Szerkesztve] -
xtmod
senior tag
sztem az atitool megbízhatóbb, bár nekem nem tetszik hogy alapon 65 foknak írja a kártyámat,
szemben az everest és a rivatuner 45 fokával. mégis az atitool-nak lehet igaza, mert tapintásra elég fórró a heatpipe. max memória, vagy gpu clock keresésnél is látod is, hibázik. a tray tools-al 20 mhz-el magasabbra húztam a gpu-t, nem is volt gond, de ugyanazon a frekin indulva az atitool, hamar lecsípte a többlet nagy részét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest