Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Beyond3d vagy digit-life (99% hogy náluk) r300 analízisében olvastam hogy a pixel shaderek annyira rugalmasak hogy még a video-streamek zajszűrésében yuv-rgb konverzióban, deinterlace és egyéb programozható trükkökben is ki tudják használni. A mátrixos trükk szerintem nem is annyira veszélyes lazán overlya technikával meg lehet oldani (mint régen a bekapcsolható Nv logo volt a detonatorokban), vagy úgy hogy az elkészült framebufferbe rakott képre még gyorsan rátranszformál egy karakterekkel megrakott képet majd a következő frémeknél ezt tologatja lefelé.
-
rudi
nagyúr
válasz
Menthirist #5 üzenetére
Igen smartshader már a 8500tól létezik. A pixel/vertex shaderes részt hívják így ATiék. Ezeket a trükköket szerintem csak a programozható dx9es shaderek tudják szóval 9500tól fölfelé.
Aktív témák
- Nintendo Switch
- Autós topik
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest