- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Tommmmka #8401 üzenetére
Én se értem ezeket a szélsőséges történeteket, amelyek arról szólnak, hogy egyik vagy másik márka(VGA) egyszerűen használhatatlan, nem alkalmas még az alapvető feladata ellátására se. (bármelyik oldalról is legyen szó)
Ha ez így lenne, akkor a rossz VGA gyártónak 0 piaci részesedése lenne, hiszen használhatatlan selejteket gyárt.
Nekem is volt ATI és Nvidia karim, az ismerőseim körében is előfordult mindkét típus. Sehol semmilyen komolyabb gond nem volt, egyik kártyával se. Mindegyik jól működött és tette a dolgát. -
wednesday
őstag
Az ütközéseket?
Akkor nagyon ott van a PhysiX támogatás a játékban. -
wednesday
őstag
Bizony látszik, hogy az Nvidia PhysX-el próbálja tartani a lépést, az NFS-be is csak úgy "fellopakodott" a gépre. A funkcióját nem értem, a menüben kapcsoló sincs hozzá, most akkor állandóan megy?
Nem örülnék annak, ha a játékok is 2 felé oszlanának: Lesz, ami a DX11 miatt ATI-n fut jól, és lesz ami a PhysX miatt (ha nem lehet kikapcsolni) az meg Geforce-on. -
wednesday
őstag
Ennyire gázul mennek az ATI-k a Mass Effect alatt?
(Xbitlabs teszt)
És, hogy pakolták a játékra az élsimítást?
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- iPhone topik
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest