Aktív témák
-
ashot
tag
válasz
sniper elite #7668 üzenetére
takarodj mar el!
-
ashot
tag
válasz
sniper elite #7613 üzenetére
most oszinten, szerinted ki a sz*rt erdekel, hogy mit veszel?
-
ashot
tag
van benne igazsag is, mivel elertek a vidkarik egy olyan szintre, ahol, ahogy az ATI is csinalja, mar csak az adhat kulonbseget jatek elmenyben hogy mekkora a monitorod
meg hany van. Ki-ki eldontheti hogy ez a jarhato ut e, vagy az, hogy gyokeresen atalakuljon a jatek piac, uj elmenyekkel es eszkozokkel -
ashot
tag
válasz
sniper elite #7517 üzenetére
en azt olvastam valahol hogy 680Eur korul lesz az indulo ar.
-
ashot
tag
ahamm, tehat ket polusu lesz a piac. Nvidia atall legkesobb jovo ev elejen DX11re, valamint lesz mellete physxje is. Tehat lesz +1 szolgaltatasa. Valszeg nem fognak egy vadi uj csipet csinalni, hanem megduplazzak egy csipen belulre a regit, mert ugye elviekben fejlesztenek mar GPGPUra, hogy harcbaszalljanak a jovoben az Intellel. Ami nagy esellyel a nextgen consolokban is lesz.
Vagy te hogy latod a jovot? -
ashot
tag
az nvidia is tesztelt :
(#7195)
nezzetek meg kozelebbrol a szineket...
-
ashot
tag
igen, technikailag az uj csip olyan mint egy huzott 4870X2. Tehat ebbol vond le a kovetkeztetest. Vagyis valahol gyorsabb, mondjuk Stalker, valahol lassabb, mondjuk FarCry.
Cuzammen, tehat ott vagyunk mint amikor az Nvidia kiadta a GTX280-at, ami egy
dupla G92. Csucskategoriaban, egyertelmuen majd az 5870X2 fogja verni a 295ot,
amire valszeg kijon az Nvidia uj zaszloshajoja. vagy nem...Szerintem ezzel amugy megdolt az ATI alltal reklamozott kiscsip utvonal, mivel
ezek utan mar az ATI is csak annyit tud csinalni mint az Nvidia eddig, kisebb
csikszel, egyre topp proci, egyre nagyobb csip. Tehat itt az ideje egy uj iranyvonalnak. -
ashot
tag
válasz
Dark KillerX #6805 üzenetére
ahamm, sztem meg majd meglatjuk
-
ashot
tag
válasz
Dark KillerX #6785 üzenetére
lol. ezt te sem gondoltad komolyan. A jelenlegi allapot szerint az 5870 50-60%al gyorsabb
a 4870nel. Bar a krizis tesztet egy felhuzott 5870en csinaltak, valoszinuleg egy mernoki kartyaval ami eleve erosebb es jobb mint a majdani sorozatban keszulo kartyak.
Tehat elviekben ennek a kartyanak a jelenlegi informaciok szerint eppen surolnia kellene a 295GTX teljesitmenyet. -
ashot
tag
válasz
Iron Funeral #4803 üzenetére
Crysis, Bakony edition
Mintha Abu feje az elobb kilogott volna a vizbol
-
ashot
tag
válasz
Sweet Lou 6 #4800 üzenetére
big deal, ilyet enis fenykepezek
-
ashot
tag
válasz
janos666 #3864 üzenetére
Nem tippeltem, bar szerintem egy agyonspoilerezett csilivili *zar lesz, utos trailer, de semmi tobb. Megnezitek az E3 mas traileret akkor sejtitek mire gondolok. Olyan mint a Turok legujabb "fantasztikus" resze.
Ami jo jatek lesz sztem az arma2, de az meg dx9es ha jol tudom, meg a maffia2, amit remelem nem azert csuszik, mert atirjak dx11re teljesen. -
ashot
tag
Az egyik DX11-es jatek az Alien Vs Predator lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest