- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Bluegene #7093 üzenetére
Miért? Az R600 idején is túlélt az ATI, pedig az aztán lassabb, melegebb, nagyobb fogyasztású volt, mint a konkurens.
Az Nv tuti nem lép le a piacról még jó ideig, már csak preztízsből sem. Innen a nevük, ezzel vannak azonosítva, kell még idő, mielőtt videokártya gyártása nélkül meg tudnának élni(nem mellesleg nagyon valószínű, hogy nem is akarnak.).
Meg ez az 512 SP se mond sokat. Ki tudja mennyire lesznek más Sp-k azok. Majd kiderül. Én kivárok, max. novemberig, Dragon Age Originre új kártyát akarok.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
tzsolesz #6465 üzenetére
Nem feltétlenül, de azonos, vagy közel azonos áron inkább Nv-t vennék. És én most nagy dobásra számítok az nv-től. Aztán vagy bejön, vagy nem. Novemberig várok, kész.
Nem akarok úgy se járni, mint anno az R600 idején, hogy vártam rá, mert milyen fasza lesz, aztán annyira fasza lett, hogy vettem egy 8800GTS-st(bár akkor pénzem se volt még meg rá).
Persze most fordított szerepkörrel nem szeretném ha lejátszódna a dolog.
Elfelejtette: ezt belekalkuláltam, nem most venném életem első videokariját.
Szóval nem ugyanott van az ár, én 70k-s 5870-re számítottam, így meg lesz 100 körül.
-
Drizzt
nagyúr
Hát, azt kell mondjam az árak nem tetszenek, ha az első pletykás 200/300 dolcsis árak lettek volna meg, akkor elsők közt vettem volna egy 5870-et, így viszont az lesz belőle, hogy várok november 3-ig(Dragon Age
), hátha kijön az Nv válasz. Utána pedig döntök. 300 dolláros áron nem lenne kérdés, hogy az 5870 lesz a következő kártyám.
Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest