- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
olizsoli
tag
válasz
Hakuoro #3378 üzenetére
Nem igazán lenne értelme szerintem, mivel akkor már egy 4870-90 közötti árnál kéne lennie minimum, teljesítményben meg lehet hogy el se érné a 4890-et pl 4850X2 is warheadben csak 2-3 +fps a 4890-hez képest és kb egy árban van vele, szóval szerintem felesleges lenne kihozniuk
-
olizsoli
tag
válasz
Hakuoro #3371 üzenetére
"IT LOOKS LIKE Nvidia engineering is getting right back into its old fighting form once again. The GT300 chip is delayed until 2010, and the GT21x parts seem to be MIA."
ehh ők komolyan veszik a háborút
Missed In Action
Egyébként nem csodálom hogy "eltűnt", mert az fejlesztéssel is járt volna, vagy ezt is 8800gt klónnak képzelték el?-.-
-
olizsoli
tag
Az iponban már kapható a Powercolor 4770-ese 28ezer Ft, szerintem nem rossz ár érte
-
olizsoli
tag
nem hiszem hogy a 4770 35ezer körül lesz ha azt nézzük hogy gyengébb lesz picivel a 4850nél akkor annál olcsóbbnak is kell lennie és a Saphire 4850 már 36ezer
szerintem akinek régebbi karija van és nagyon újítani akar most, de nem akar rá 70nél többet rákölteni az úgy jár a legjobban ha most vesz egy 4850et és nyár végén egy 5850et addig meg érdemes kicsit gyűjtögetni még új tápra meg a +ra ha nem jönne helyre a Ft...
én így terveltem ki magamnak a mostani 2600osom helyérede persze mindenki maga dönt a vásárlásáról meg a pénztárcája
-
-
olizsoli
tag
válasz
leviske #2716 üzenetére
köszi
am bele lehet magyarázni h nem off XD arra használtam hogy kiszámoljam így kb mennyi lehetne egy 5870 ha a topic elején szereplő 199$os ára lesz akkor jelen állás szerint kb 44200 Ft-ra jönne kide mivel nem akarom belemagyarázni ezért egyszerűbben azt választom h bocsánatot kérek
-
olizsoli
tag
ha hnap után kiadják a 4890et, akkor az kb mikorra fogja lenyomni a 4850-70 karik árát?
-
olizsoli
tag
válasz
westlake #2180 üzenetére
245$? az elég olcsó, sőt ha rászámoljuk még azt h itthon nem annyi lesz hanem mondjuk sztem minimum 280 környéke még az se olyan egetverő összeg annó 4870hez képest ami mostanában érte csak el az 50-55ezres környéket és még mindig van belőle erősen 70feletti ezt meg eleve 60környékén dobják ki ha minden jól megy?
, de akk a 4870 mennyi lesz? 40körül?
-
-
olizsoli
tag
-
olizsoli
tag
válasz
leviske #1848 üzenetére
Azért szeretnék lapot cserélni, mert ez a szerencsétlen k9agm3 amd690v-ig támogat és az egy picit elavultacska egy 4850hez v rv740hez
, legalábbis tudtommal, de javíts ki ha tévedek, és a gépemben a proci és vga szükséglet inkább vga-ra irányul szerintem mivel egy 9500as phenomom van meg egy hd2600am és hiába vennék egy phenom2-est szerintem az se hozna ki többet egy hd2600ból mint a 9500-as egy rv740ből v 4850ből, viszont jóval olcsóbb. aztán idővel jöhet a proci csere, de azzal még ráérek, majd nyárra keresek vmi diákmunka szerűséget valahol és majd ha lesz pénzem cserélek procit is, ha lenne rá pénzem cserélnék procit is, de nincs éppen ezért nem veszek 30ezres lapot meg 53ezres phenom2es quadot
ehelyett inkább veszek kb 45ből egy lapot meg egy 4850et v rv740-et.
-
olizsoli
tag
jaja
főleg h a saphire 512-ese kerül nettó 36-ba bruttó48-ba elvileg úgy, h a kereskedői haszon rajta van, legalábbis abba a boltba ahol venni akartam, de így nagykerből meg tudom szerezni már szóval nem kell 48-at ráköltenem és ha a 36ba benne van a kb 15-20%os kereskedői haszon akkor még jobban járok
Az alaplap meg MSI K9A2 NEO-F 770-esel meg SB600-al bőven jó lesz hozzá nettó 15700-ért boltba, meg lehet h ramot is veszek akkor már 2x2gb-t és a mostani lapom vgam meg ramom megy apám gépébe az ő mostaniját meg eladjuk és még a laphoz meg vga-hoz megvesszük az új cuccokatszóval eladó lesz ez az öreg motoros: alaplap: ASUS A7V600 X VGA:ATI RADEON 9600pro(128mb) 3x 512MB ddrsd RAM(266mhz) proci:AMD Semprom 2200+ winch: 160GB Samsung és egy 40GB Maxtor
akinek ihlete támadt ettől a száguldó viperától nyugodtam dobjon pm-et,(akár "darabokban" is eladó) de adás-vételre valószínűleg április közepén kerülhet sor
Sry OFF-ért és tudom h van az oldalon apróhírdetéses részmajd oda is kirakom, ha meg lesz minden apám új gépéhez
-
olizsoli
tag
Árakról várható infói vannak vkinek?
úgyértem RV740-790 különbség, mert ha occóöccá lesz a 740es lehet, hogy összedobom életem első 2vga-s gépkonfigját,de az is lehet, hogy 4850et XF-elek
tudom, hogy senkit nem érdekel, de ebből is ki tudok hozni egy hülye kérdést, mert én vagyok a hülye és idegesítő kérdések mestere... öhm szóval ugyebár a 740esünk egy nagyon picit erősebb lesz a 4830-nál viszont nem sokkal marad le a 4850től sem...
nah szóval a lényeg, hogy az új 40nm-es tech-el nem fejlesztik a XF techet? mármint nem gyorsítja fel jobban a XF rendszereket?mert akkor egy 740 XF jó árral könnyen odaverhet egy 4850 XF-et, tehát ha kiadnák mondjuk 25k környékén akkor a mostani legolcsóbb 45k környékén mozgó 4850et nézzük, legalábbis ár-teljesítményben.És ha jól tudom a 40nm-es teches karik gyártása olcsóbb is az 55ösöknél, ráadásul gyengébb is önmagában a 4850-nél, de ha 2x 740-et nézzük akkor lehet kb egy árkategóriában a 4850-el és úgy már teljesítményben le kell hagynia, és ha 2x 4850et nézzük abból a pénzből(90k) meg már bőven kijön egy 3x RV740 és az újabb xf-ek már támogatják a többkártyás összetételeket, már csak a játékokra kell velük várni
bocs ha megin hülyeséget írtam XD -
olizsoli
tag
rv740* rv740XT
-
olizsoli
tag
Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy hülye kérdés következik, elolvasása csak erős idegzetűeknek ajánlott, de télleg:
Az rv770-es lapok le tudják majd kezelni az RV740es karit?(a gyártástechnológia váltás miatt), vagy az nem játszik szerepet itt?
Mégegyszer bocs a hülye kérdéseimért -
olizsoli
tag
lehet de az tovább tart mint beírni google-be XD
-
olizsoli
tag
Megpróbáltam összeszedni néhány tesztet/táblázatot ami rv740esünkkel kapcsolatos:
Bocs, ha már felrakta őket vki, csak utánanéztem magamnak és gondoltam felrakom amiket találtam, hátha érdekel vkit
-
-
olizsoli
tag
Az is igaz
Bár az ATI kódneveikben legalább van vmi féle teljesítmény beli logika úgyértem növekvősorrendbe rakják teljesítmény szerint, viszont a zöldségpulton eléggé össze-vissza van kutyulva minden főleg az átnevezősijével, meg a 8as széria átiratát 9esre...
Remélem tanulnak az ellenfelük hibájából és nem várnak a sajátjukig vele -
olizsoli
tag
-
olizsoli
tag
válasz
leviske #1702 üzenetére
Játszani 1024x768ba szoktam több fps miatt, szóval a felbontás nem nagyon izgat, de 1280x1024 felé nem hiszem h megyek, inkább legyen több fps, mint nagy felbontás mivel én inkább online szoktam tolni cod2-4 meg majd 6 ha egyszer jön
újítani is fps miatt akarok, meg persze majd jönnek az új single játékok pl Prototype és társai...viszont RAMot ha nem is újítok de lecserélem 2x 2gb-ra mert most 2x1 vanAm 5ös szériáról voltak pletykák h multichip lesz meg aztán volt h mégse meg mégis meg h 4800mhz-es ramjuk lesz, azzal kezdődik a topik
csak gondoltam hátha van vmi újdonság, AMD-től ez jó marketing húzás lehet ha ütős lesz a 4890, viszont ha csak egy húzott RV770est kapunk hááát, akkor teljesen felesleges a titkolózás.
-
olizsoli
tag
5ös szériáról vkinek vmi új infó?
(várható (esetleg módosított)megjelenés, újabb pletykák sp-ikről ramjukról v vmi?
)
-
olizsoli
tag
válasz
leviske #1698 üzenetére
Már most 50ezerért dobálják a saphire 512-es 4870ét
és holvan még a 4890
Proci csere meg nem tom, sztem vga csere fontosabb lenne mert szegény 2600asom nem fogja már sokáig bírni sztem... már most jönnek ki a minimum 8800gt igénlő játékok, na és az fps se egy utolsó dolog, na meg a 800as ramjaim helyett se ártana egy legalább 1066os v ddr3as
-
olizsoli
tag
Ha kiadják a 4890et áprilisban akkor állítólag kb 35k lesz egy 4870(asszem itt olvastam hírek között)...Na de mennyi a 4890?ha annyira lenyomja akkor nem lehet több 60-70ezernél, legalábbis is szerintem...
Ez kb milyen hatással lesz az X2es karikra? 4850-70X2
esetleg 4890X2t nem terveznek, hogy legyen balance?Kicsit más:
Mi érné meg jobban?
Most április környékén venni egy 4890et a 2600am helyére meg egy alaplapot a mostani MSIK9AGM3 helyett, vagy venni egy 4850/70et 20-30 ezerér meg egy kicsit jobb lapot és nyár vége fele(ha addigra kiadják) lecserélni egy 5ös szériás karira?
Procim meg egy 9550es amd
kb 80at tudnék rákölteni lapra meg karira(esetleg ramra a mostani 2gb 800as helyett)
Ami most benne van lap vga meg ram megy át apám gépébe és abból próbálom majd eladni a 3 modulos másfél giga DDR ramot a 9600PRO(128mb) karit meg vszeg majd az AMD2200+os procit ami épphogy 1700mhzen nyögdécsel benne -
olizsoli
tag
A FEAR2 az az én kis hd2600-osomon is megy full grafon, motion blurral akadás nélkül, nem egy gépgyilkos játék
de am a 4850 télleg jó kis kari azon gondolkozok én is...
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest