- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
zuchy
őstag
Én két verzión filóztam eddig. Ugye jön elvileg nyár végén a 8 utas CrossFire támogatás.
1. Ha az RV870 1200Sp-vel jön ki, akkor lehet hogy kevés lenne, egy jövőbeni GT300GX2-höz.Akkor estleg meg lehetne oldani így:
HD5870: MCM: 2 RV870 1200SP 512-bit, kb 3-4 GHz-es GRRD5
HD5850: MCM: 2 RV870 1200SP 512-bit, GDDR3-al.
HD5670: 1db RV870 GPU GDDR5-el itt lehet hogy 256 bit lenne jó...
HD5650: 1 db RV 870 GPU GDDR3-al meg itt is.
Ezek csakis a saját elképzeléseim. Meg lenne az X2-ben 4 db RV870.2. Az RV870 1600~2000SP-vel jön, nem lenne Multi Chip Module,
HD5870: 1db RV870-es GPU, 512-bit, GDDR5
HD5850: 1bd RV870-es GPU, 512-bit, GDDR3....Nem tom kell-e neki egyáltalán az 512-bit, nagyon megdrágítaná a gyártást, lehet jobb lenne 256-bit, gyorsabb, 5GHz-es ramokkal.
Ez nem pletyka, ezek csakis a saját agyszüleményeim
-
zuchy
őstag
válasz
Mercutio_ #2963 üzenetére
Tegyél bele venitket, és nem fűt be az. De az a 80W az a maximális fogyasztás, azt maximum szőrösfánk alatt éri el. Játékok alatt kevesebb lesz. Meg vegyél refhűtőset, az kifelé nyomj a meleget.
Amúgy lesz még a HD4750 ami a HD4670 utódjának tűnik.
De szerintem érdemesebb a 4770-est venni. -
zuchy
őstag
válasz
leviske #2926 üzenetére
Én arra tippelek, hogy win7 előtt fog kijönni az RV870, kb augusztus...Végül is mért ne tehetnék meg, lépéselőnyben vannak Nv-vel szemben, ki kell használni.
A G300-nál meg fel kell kötnie a gatyáját Nv-nek nem lesz egyszerű még ebben az évben, ősszel kiadni. Egy kis hibát sem engedhet magának meg az Nvidia. Lassan nekik is át kéne állni 40nm-re, vagyis legyen már egy kézzelfogható eredményük.
Hajrá! -
zuchy
őstag
Azt a pletykát hallotta már valaki, hogy elvileg Július közepén/végén, vagy Augusztus elején érkezhet az RV870?
Ennek van valóságalapja?
:
Szerintem lehet valóság alapja, hiszen már a GT300-at is októberre teszik, tippelik.
Túl sok mindent nem kell dolgozni vele, hiszen a az R700 architektúra DX11 kompatibilis. A chip lefogadom már régen kész van. Csak a gyártósor nem, meg megvárják, míg szépen elviszik az összes RV770-90-t.Mindenesetre én örülnék, ha már nyáron elérhető lenne
-
zuchy
őstag
Kíváncsi leszek rá, az ATI megint lépéselőnyben van Nvidia-val szemben, de a nagy kártyákat úgyis win7-re időzítik, melyek már mind 40nm-esek lesznek. Terv szerint.
(#2907) leviske: Szernintem annyi GT200-as GPU lehet raktáron, hogy nincs értelme megcsinálni egy GT214-215-s karit. Vagy ez lenne a GT212? Mert lehet, hogy olcsóbban tudnák legyártani, de mit kezdenének a bennt maradt GT200-asokkal?
Már én sem vágom ezeket a számozásokat
-
zuchy
őstag
válasz
tome.jr #2765 üzenetére
ha egy rendszer Crysis alatt max grafon hoz egy nagyon durva eredményt akkor megkockáztatom, hogy pl Stormrise alatt is fogja.
Ez igaz minden ATI kártyára. Nv karik elvéreznek valódi DX10 alatt, amiben nincsen DX9 üzemmód. Mivel a G80-at az ATI kivégzésére készítették és a DX10-et nem tartották fontosnak, mivel ha nem lett volna ATI, akkor DX helyett lett volna CUDA. Ez nagyon jó terv, csak nem számoltak azzal, hogy mi van, ha nem tudják kivégezni az ATI-t
-
zuchy
őstag
Találtam egy tesztet, amiben a PCI-E 2.0-t tesztelik. 16x, 8x, 4x, 1x-s módban.
A 16x és a 8x között szinte alig van különbség. Egy 9800GX2 vel meg egy HD3850-el teszteltek. A 9800GX2 áll legközelebb teljesítménybelileg a HD58XX-hez a 8800 GT-hez viszonyítva. De jó látni, hogy nem nagyon fogja vissza, igaz Nvidia, nem ATI...
Ennyi pluszért nem érdemes új lapot venni. -
zuchy
őstag
válasz
janos666 #2733 üzenetére
Igen, én is a 45-nm miatt vettem annó a P35-öst. De szerintem hagyom, 8800 GT-hez 2-3 x teljesítmény növekedést biztos hoz egy HD58XX. A 45 nanós Quadokat nem érdemes P35 alá venni, mert nem használja ki. Oda már P45 kell. Egy sima E8400 viszont tökéletes választás lehet 4GHz-en
-
zuchy
őstag
Tuti kamu, az alap adatok is rosszak és ha 55nm-en jönne a GT300 kb~512 SP-vel akkor lenne a magmérete vagy 700mm2
. Ami nagyon gazdaságos és megvalósítható.
(#2628) tzsolesz: Nagy valószínűséggel a kártya már készen van, csak az AMD nem akarta, hogy együtt debütáljon a két kártya, így nagyobb figyelmet kap mindkettő kari.
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
Nagyon jó lett a kari! Szépen finomítottak rajta, jobb hűtés, kisebb zaj, nagyobb méretű GPU, a jobb hőleadhatóság érdekében. És pariban van a GTX280-al
Amúgy a GPU szélén lévő csík a csak a nagyobb felület miatt van bent? Szerintem igen(#2569) rocket:Amúgy sok függ attól, hogy a wafer melyik részéről származik a GPU
De azért jó látni, hogy mennek szépen 1Ghz-et csak kell egy kis szerencse hozzá -
zuchy
őstag
Igen, hiányzik egy két láncszem még a képből, de bízzunk, hogy nem eszik sokat.
40nm-en nem ehetne olyan sokat, de ez a TSMC-től is függ. Lehet kapunk egy mini kazánt?(#2375) gyiku:Szerintem is arra mennek, mert sokat fűt akkor fuj-fuj. Persze tudom, hogy ez nem baj, csak az átlagos júzer ezt nem érti meg.
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
Szerintem Nv megmarad a GPGPU-s felépítésnél, tehát monolitikus lesz iszonyatos tranzisztor mennyiség mellett. El kell dönteniük hogy mit akarnak. Vagy elmennek a CUDA irányába, vagy VGA-t gyártanak. Ha egyszerre mindkettő akkor ilyen eset jön létre, ami most van és mivel van konkurens a piacon, nem tudják az saját szájízük szerint árazni a termékeiket.
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
És az mért lehet, hogy viszonylag sokat fogyaszt az RV770-90 az Nv karikhoz képest?
Ennyit számít a tranzisztor-sűrűség, vagy több rétegű az RV770 mint a GT200?
Úgy tudom, hogy meg kellett emelni a feszültséget, hogy kevesebb legyen a selejt...
Gondolom már túl vannak pár steppingen, (vagy nem) akkor mért nem lehet lejjebb venni a feszt?
-
zuchy
őstag
Jobb idle fogyasztás
Tudom ,fudzilla, de reméljük igazak -
zuchy
őstag
Ha valóban igaz, hogy, 1GHz-en tudnak menni az Rv790-s GPU-k, stabilan, akkor az már befoghatja a GTX280-t.
-
zuchy
őstag
válasz
tzsolesz #2119 üzenetére
Hát biztos van pár ember aki e szerint vásárol
(#2127) Abu85:
10-15%-ot ír a 4870-hez képest. Mondjuk nem tudni, melyik catalist-al csinálták a tesztet.
Nade melyik GTX260-as karival teszteltek? Szerintem a sima 192SP-sel.
Remélem lesz a előny +20%-os amit beígértek. Ez már csakis drivertől függ. -
zuchy
őstag
válasz
tzsolesz #2117 üzenetére
Tudom én azt nagyon jól
Csak sokan 3DMark alapján vesznek kártyát, és ez nem igazán jó az atinak.
Azt mondja az egyszerű júzer, hogy mégis hol az a beígért +20%? megnézi az Nv GTX275-őst és pontszám alapján azt veszi. (Ez egy extrém eset)
De később biztos javulni fog a helyzet. -
zuchy
őstag
válasz
Hakuoro #2110 üzenetére
3DMark06-ban elég kevés a különbség a két kari között. Nem tükrözi azt a 20% előnyt.
Gondolom hogy most ezerrel dolgoznak azon hogy több pontot mutasson fel a kari a markok alatt. Mert sokan ez alapján döntik el, hogy milyen karit vegyenek, amikor Nv-re van optimalizálva...(#2109) leviske Ha 800Sp-val jönne akkor nem értem miért nagyobb a GPU mérete.
Vagy az a különbség a két GPU között az eltérő fényképezés miatt van?
Pedig a kerete a 2 GPU-nak ugyanakkora a szélessége. -
zuchy
őstag
Egy kis info az RV740-ről. (remélem eddig nem volt még)
The card should use only 78W and if this turns to be true, it is at the upper limit of what the PCIe slot can deliver 75W. This means it might even work without an external power connector.
Pont nem elég az alaplapi tápellátás neki 3W híján. -
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy hasonlóak lesznek az RV870 paraméterei.
Az órajel nem biztos, hogy el fogja majd érni az 1GHz-et, de a 2000SP reális. 40nm-en.Ezt nem csak neked:
Egy dolgon filózok. A mostani HD48XX-ek 256 bites busszal vannak, meg a GRRD5 3800MHz-n. Elég lenne az RV870-nek 256-bit, meg ~4000-5000MHz-s ram?
Vagy kellene már a 384-bit? De az meg drágítaná a nyákot...
Nem tudom, hogy mennyire limitálja a 4870-et a sávszél...mert akkor tudni lehetne, tudnám -
zuchy
őstag
Kiszámoltam a képek alapján az RV790 méretét.
Kb~284mm2 jött ki.
De lehet hogy csak a kép torz, bár a chip keretének szélessége megegyezik.Ezaz kvázi-tag lettem
-
zuchy
őstag
-
zuchy
őstag
válasz
paprika #1843 üzenetére
Na meg a teljesítményről ne is beszéljünk.
A 4870-es 1.2 terafolpos, a GTX280 meg 1-et éppen nem éri el.
Azért lehet gyorsabb nála, mert a játékok többsége DX9-es és Nv pénzeli a fejlesztőket. Ott jobb a GT200 architeltúra.
Igazi DX10-ben viszont gyorsabb a radeon.PL: Stormrise
Nem flémelésként írtam, csak egy észrevételolizsoli: És ha HD4770-et vennél, az olcsóbb lesz a 4850-nél és szinte ugyanaz a teljesítmény és kevesebbet is fogyaszt.
-
zuchy
őstag
válasz
InVeRiX #1813 üzenetére
Nekem is hasonló a véleményem, ezzel a monolitikus GPU-kal nem jó irányba haladnak.
Ahol árverseny van és válság(!) nem érdemes drága előállítású kártyákkal versenyezni.
Mert ha a konkurencia kihoz egy sokkal olcsóbban legyártható szériát, akkor megették.
De ez a felhasználókat nem érdekli. Az Intel is gyúrt egy darabig a magasabb frekire, bár kissé más mint a "még többet bele a GPU-ba" taktika, mivel itt lehet a méretet gyártástechnológiailag csökkenteni.
GPGPU-ra jó ez a taktika, de nem csak ez az egy piac van még Nv-nek, hanem a GPU piac is, ki tudja meddig. Ide viszont kifejezetten rossz taktika. De a GT300 is monolitikus GPU lesz Abu szerint 512 SP vel 600mm2 es mérettel. Más hogy nem nagyon tudnak növelni a teljesítményt, csak egy alapjaiban más architektúrával. Amire nem hiszem, hogy költene az Nv, mert lehet hogy nem lenne jó a GPGPU-hoz.westlake: Mivel megszűnt, megszűnik a konkurencia, nem sok értelme lenne.
-
zuchy
őstag
Ennek a plusz 100/25 MHz emelésnek nem sok érelme van...
Az sehogy sem hozza össze a 20% pluszot, esetleg extrém esetekben.
Mondjuk lehet hogy az alap 512-es modellhez mérve a 20% plusz, mert így már kijöhet, a 1GB RAM, 850 MHz-s GPU, meg a 3900MHz-s memóval...
Azért én többre számítottam, de még lehet bármi.(Elég kis esélye van.)
A GPU-Z 128 bites adatsínt ír, bár lehet azért mert még nem ismeri a karit. -
zuchy
őstag
Én már nem tudom mi lesz
Mindegyik nap az előzőt cáfoló pletyka, találgatás jön.
De egy új ref. hűtőt esélyesnek látom. Ha 55nm akkor a jelentősebb plusz hőt kell elvezetni, ha meg 40nm, akkor a kissebb hőtermelődés miatt, bár nem jelenti a kisebb csíkszélsség a kisebb fogyasztást, hőtermelődést.
Ha esetleg mégis 40nm-en jön akkor megint egy hatalmas pofont kap az Nv. -
zuchy
őstag
válasz
leviske #1505 üzenetére
Az RV790 nem valószínű, hogy 40nm-es lesz. Minden tény eddig 55nm-t igazol, de ezt mindenki tudja. Egyszer közölt az AMD egy olyan levelet a partnereikhez, hogy egy 20%-al gyorsabb kártya jön. Ezt össze lehet hozni sok mindenből. Frekiből, kb 150-200MHz kell hozzá, vagy több SP-ből. A 960SP még régen volt tárgy itt és Abu írta, hogy nem lehet 960SP beüzemelni úgy, hogy hozzon gyorsulást. Mert ha elosztod a 960-at 4 el majd 5 el akkor nem 10 szorzata jön ki, 10-el oszthatónak kell lennie. Akkor inkább 1000SP, és semmi plusz megaherc,
vagy az a plusz 150-200MHz, amit csak nagyobb fesz emeléssel lehetne hozni, amit ha meg is tudnának valósítani, nagyon melegedne a kari és sokat enne. Vagy ha ártrendezik egy kicsit a felépítést, hogy nagyobb frekit tudjanak elérni. Szerintem. -
zuchy
őstag
Tehát 16 ROP egység már limit az RV770-nél. Ugye az RV770-ben alkalmazott ROP-egységek 64 olvasás/írást tudnak. Ha például megnövelnénk ezt a számot 128 olvasás/írásra, akkor meg maradna a 16 ROP-al a 256-bites busz?
-
zuchy
őstag
Az a pletyka 1 volt a 20 közül ami azt monda, hogy 55nm lesz.
Ha nem 40nm lesz, akkor elég nagy fogyasztása lesz a karinak. És az a hűtő, ami most rajta
van a 4870-eken vagy irtó meleg lesz a GPU, vagy marha hangos, vagy másikat terveznek rá, ami plusz költség, a több fém, lamella... -
zuchy
őstag
Kétlem hogy egy alig gyorsabb kártyával szúrnák ki a szemünket, nem sok értelme lenne egy 10-15%-al gyorsabb kártyának, amit egy sima tuningal el lehet érni. Tudom nem nagyon lehet ezeket a karikat tuningolni.
Mindenesetre én bízok a 40nm-ben, a 850Mhz-ben és a 960Sp-ben.
Ha 55nm lenne 960SP és 850MHz-es frekivel, akkor még többet fogyasztana, lehet módosítanák a belső felépítést, hogy el lehessen érni a 850Mhz-et.
A mostani gyári hűtés sem a legjobb, mi lenne ha még 20-30W-al többet enne?
Bár lehet hogy kap egy teljesen más hűtést ha 55nm-es lesz, de ha 40nm-es lesz, akkor olcsóbban előállítható a hűtőrendszer, kevesebb réz-alumnium kellene bele.
A 40nm még olcsóbb is lenne, csak haszna van neki, bár kérdés, hogy meg tudják-e oldani a felmerülő problémákat a TSMC-nél. -
zuchy
őstag
válasz
K21_overlord #1001 üzenetére
Az a baj, hogy az Nvidiának nagyon kevés haszon van a GT200-al szerelt kártyáin, ha egyáltalán van...Ha olcsóbban lehetne kapni mint a simát, (65nm) akkor nem tudnák a maradék kártyáikat kisöpörni, mert mindenkinek az 55nm-es kellene. Majd ha elfogy a 65m-es GT200 akkor lehet olcsóbban adni. De nem hiszem hogy olcsóbban fogják adni...
Azért 80nm erről 55-re váltásnál nagyobb a különbség mint a 65-ről 55-re, így jobban játszhatott az árakkal...és volt nagyobb haszon a kártyáin(ATI). Én így látom. -
zuchy
őstag
Szerintem logikus lépés lenne az AMD-től hogy kiadna egy ilyen kártyát. Mivel még messze van a következő generáció, a 40nm-es technológia elérhető, akkor mért ne, hiszen 40nm-en még olcsóbban lehetne előállítani a kártyákat. Az AMD-nek most minden egyes centre szüksége van. Ezzel a kártyával meg az RV740-el lenne a gyártástechnológiai előrelépés, az RV870-el pedig majd a technológiai előrelépés. Mivel egyszerre nem nagyon szokott előfordulni ez a kettő. Én esélyesnek látom ezt a kártyát.
-
zuchy
őstag
Jön a HD4890
-
zuchy
őstag
Teljesen egyetértek Bluegene-vel. Nem az a lényeg, hogy milyen meleg egy pont, hanem, hogy hány W hőt disszipál. Hiába 100 fokos egy kis pont, ami 1W hőt disszipál, sokkal jobban befűt egy 40 fokos 100W-os kártya.
Nem nagyon tettszik ennek a koncepció kártyának a hűtése, kicsi a borda és sűrű, gyorsan, ergo hangosan forgó venti kell a lamellák átszellőztetéséhez. Nem értem mér kell vacakolni kis bordákkal és kis 4000-et forgó ventikkel. Hát persze a minél olcsóbb előállíthatóság érdekében.
-
zuchy
őstag
Ejj de szépek ezek a kártyák, jó lenne ha a HD5xxx ilyen lenne....
-
zuchy
őstag
Én csak annyit tudok, hogy a CS-ben Nv alatt nincsen élsimítás, hiába van bekapcsolva. A 4870X2 már számolja is. Lehet rosszul tudom, de akkor nem voltak azonosak a
mérési körülmények. -
zuchy
őstag
Nem jó szerintem a 170mm2
Én úgy számolom ki, hogy 40/55 (nm). ez 0.72
Ezt kell négyzetre emelni, mert ugye széltében is zsugorodik.
Így kijön 0.52 re a szorzó szám, és az Rv770(256mm2) 40nm-en 133mm2 re jön ki nekem.
Ha 190~200mm2 esre akarják csinálni, akkor még jó sok minden belefér. -
zuchy
őstag
Kétlem, hogy Master Chip design lesz, inkább a Multi Chip Module-t tartom valószínűbbnek.
1 Db RV870-t akarnak 200~190 mm2 re megcsinálni.
Na most ha RV770-t 40nm en gyártanák, akkor kb 170mm2 lenne. 800Sp-vel.
Még lenne hely a +200Sp-nek, így lenne kb 190~200mm2
Egy MCM-ben lenne 2Db RV870, mindegyik 1000Sp-vel, összesen 2000Sp.
2000Sp-t tartják valószínűnek, ekkoráról pletykálnak. Elvégre jön a 8 utas CF támogatás, simán kivitelezhető lenne ha a csúcs kártya 2 MCM chippel, összesen 4Db Rv870-el jönne. A kisebbek meg X1, X2 ( X3?)
Ha nem akarnak monolitikus csipet csinálni 4000SP-vel akkor ez az egy választásuk van. Meg a Master Chip, de ezt kétlem hogy a kövi generációban benne lesz.
Ezzel a kis méretű Rv870-el le tudják fedni az összes kategóriát. -
zuchy
őstag
Hát az RV790-ben nem tudom hogyan lesz 960 SP, inkább 1000-et tartom valószínűbbnek meg a 800-at. Szerintem az RV790 40nm-en fog jönni, mért gyártanának drágább, nagyobb chipeket. Mondjuk technológiai fejlesztés, meg gyártástechnológiai előrelépés ritkán szokott egybe esni...ki tudja. Lehet, hogy az RV790 egy fizikailag átrendezett, magasabb órajelű 40nm-es RV770 lesz. Az még lehetséges és szinte biztos, hogy aláteszik a leggyorsabb GDDR5-ös memóriákat. Mindenesetre erősnek kell lennie, ha fel akarja venni a versenyt az Nv GT212-vel.
-
zuchy
őstag
Akkor nekem is lenne egy off kérdésem.
Hasonló problémám van nekem is , az hogy 16x helyett 1x el megy a PCI-E, csakhogy nekem nem 1x-el hanem 8x-al megy. Csináljam azt amit neki tanácsoltatok?
Mert már kérdezgettem más topikokban is, ott azt mondták, hogy emeljem 0,1 voltal meg az északi híd feszültségét, de az sem segített. -
zuchy
őstag
Na akkor a Master Chip design marad a kövi generációra, vagy soha nem fog megvalósulni. Talán MCM-es kialakítású lesz. Két chip egy GPU-ban és úgy tartható lenne a 2000SP úgy, hogy mindegyik magban 1000SP lesz. Az előző spekulációk szerint (hogy mekkora lesz a chip és hány stream processzor fér el benne) megvalósítható, elképzelhető hogy ilyesmi lesz....
-
zuchy
őstag
válasz
ulveczkii #296 üzenetére
Egyetértek, az RV775, ha lesz, biztosan 800SP-t fog tartalmazni. Talán nagyobb frekvenciát hoznak ki belőle a mérnökök úgy, hogy változtatnak egy kicsit a GPU felépítésén. Így a ~900MHz kihozható (reméljük). Esetleg hozzá teszik a leggyorsabb GDDR5-ös ramokat. Amúgy szerintem az RV775 még 55nm lesz és ez is lesz az utolsó 55nm-es kártyája.
Ha kiadja. -
zuchy
őstag
A 840SP nem hozható létre, a 900SP létrehozható de nem lenne jó, hogy miért azt nem tudom, kérdezd Abu-t. Azt tudom hogy csak akkor lehetséges és működőképes, ha elosztod az SP-k számát elöször 4-el utána 5-el, és annak a számnak oszthatónak kell lennie 10-el maradék nélkül.
-
zuchy
őstag
Ha lesz 4 magos ATI VGA, akkor két MCM-ből rakják össze és egy PLX Chip kötné össze.
Mindegyik MCM-ben 2 RV770 (talán 775) lenne, 40nm-es technológiával. De lehet hogy maradnak az X2 féle megoldásnál, és kifejlesztik az RV870-et, ami szerintem valószínűbb. Nem tudom, 40nm-en mekkora lenne a GPU órajele
Vagy 4, 3, 2,1 chipes kártyákat csinálnak, vagy maradnak az eddig bevált módszereknél,
(sima, X2) és RV870 megy bele. Master Chip design-t nem tartóm valószínűnek, talán majd a HD6xxx-be lesz. -
zuchy
őstag
válasz
ulveczkii #271 üzenetére
Szerintem nem minősül a master-slave kapcsolat CF-nek. Mivel csak ki van helyezve egy része a stream processzoroknak és textúrázóknak. Mivel egy általános felépítésű GPU van benne, (master chip) amihez csatlakoznak a slave chipek. A master chip-hez csatlakozik a PCI-E hez. Így az alaplap szerintem egy GPU-nak ismeri fel.
Ha lesz 8xCF akkor lehet hogy jönnek a 4 GPU-s ATI videokártyák -
zuchy
őstag
A GT212-vel ugyanazt játszák el, mint a G92-vel. Egy két felesleges dolgot kivesznek, megnövelik az órajelet, mert lehetőség van rá, mért ne. 256 bit, GDDR5. És kb 60e kategóriában adják ki. És aki GT200-at vett azok ugyanúgy megcummantják mint anno.
Szerintem. ATI éknál nagyon hallgatnak, egy két hír volt az RV775-röl. Valamit alkotnak
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest