Új hozzászólás Aktív témák
-
Khoncsi
csendes tag
válasz
kriszbon #44751 üzenetére
Hát mielőtt feltettem a kérdést a fórumon én is a tápra gyanakodtam, de gondoltam megkérdezem olyanoktól is akik többet értenek hozzá.
Valószinűleg akkor veszek egy újt tápot és a biztonság kedvéért rendelek még pasztát is
Akkor még egy utolsó fontos kérdés: Milyen márkájú legyen a táp néztem Xilence tápokat jó árban, néztem a listád de úgy nézem nem mostanság volt irva :/ esetleg milyen márkát ajánlotok még Coolermaster, Chieftek? Respect! -
Khoncsi
csendes tag
Hát fordulatszámot nem mutat, csak azt hogy 80%al megy a venti, 65 fok mellett!
Na akk ma is tanultam valamit, ha másért nem legalább ezért jó, hogy túlmelegszik a VGA
azt nem irtam az előzőekben, hogy játék esetén van, hogy a VGA kifagy, néhányszor viszont a gép (gondolom a táp is ez miatt túlmelegedett) kikapcsolt...
és köszönöm a fáradozásotokat! -
Khoncsi
csendes tag
Milyen programmal lehet megmérni a VGA venti fordulatszámát, próbálkoztam 1-2-vel de valahogy mindig mellélőttem... a BIOS-ban meg csak a proci és az egyép ventik fordulatszámát lehet megmérni, nem? sorry az értetlenkedésért,de ilyen téren még nincs tapasztalatom...
paszta- gondolom ez az amit proci és a procihűtő közé is csepegtetnek, ilyen néven nem hallottam, eddig úgy ismertem mint: hőálló ragasztó.vagy az nem az?
-
Khoncsi
csendes tag
Levettem az oldalát, viszont úgy emelkedett 3 fokot az alaphőmérséklet, szóval az oldalával jobban átszellőzik... ezek szerint gondolom nem a rossz szellőzés a magas höm. oka (szóval nem jutottunk előbre?!)
"Esetleg az is elofordulhat, h rosszul pasztaztak be a VGA-t, ezert meleg."
- ezt hogy érted? -
Khoncsi
csendes tag
Hellotok!
Van egy vasam:
Intel Core 2 Duo E7300 @2.66GHz
4GB RAM
Ati zafir 3870 500 mb videókari
450 W Gembird táp
+CD meghajtó, 500GB HDD, egy kis ventillátor a hátulján.A gondom az, hogy a videókártyám túlmelegszik. Nemrég vettem bele egy kis ventillártort remélve, hogy segiteni fog a problémán, de nem sokat segitett. A FurMark szerint alap 70 Celsius fokos a kártya. A videókártya dobozára az van irva, hogy elég a 450W-os táp, ugyanakkor olvastam olyat is, hogy lehet a márkája miatt kevés
. Ajánlották azt is, hogy vegyek egy nagyobb gépházat több ventillátorral, de mielőtt pénz adok ki valamire szeretnék biztos lenni abban, hogy a jó alkatrész cserélem ki, ezért jöttem ide. Remélem valaki tud segiteni! Előre is köszönom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ALIENWARE Area-51 R5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest