- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
Asus HD 3850 (256) Rossz! Hűtője viszont jó! Ingyen elvihető! Ha postázni kell a postát természetesen nem állom!
Sajnálom kidobni mert mindig vannak olyan emberek akinek szükségük lehet alkatrészre...
Személyesen átvehető Mosonmagyaróváron és környékén!
-
ЯΞD
senior tag
Nos közben megcsináltam a pasztázást. De eddig nem történt változás...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
kriszbon #43773 üzenetére
üdv!
hát pasztázást megpróbálom megoldani van végül is pasztám. remélem le jön a gond nélkül a hűtő és nincs rá sülve. csak akkor szerintem elég sok mindent kell pasztázni mert nekem az egész kártyára ráfekszik a hűtő memoriára mindre... majd vigyázok
CCC-ről annyit, hogy nincs nekem a ventilátor sebesség mutatása. viszont azt most leteszteltem hogy ha megy a játék és felmegy a hőmérséklet 90 fok-ra akkor is alig pörög a venti... szerintem ez lesz a gond mert annak igazodni kéne a hőmérséklethez vagy mi. így hát ez elég gagyi jelenleg. ilyen a kártyám pontosan. [link]
viszont arról megint nem találok infot sehol, hogy mi a max hőmérséklet vagy mi a kritikus amit már kevésbé szeret.most nagyából ennyi.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
kriszbon #43769 üzenetére
igen ez egy slot-os. a pasztázás jó ötlet valahogy megpróbálom megoldani. a CCC-ben nem igazodok el soha nem piszkáltam és nem értek hozzá. szóval egyébként valóban érdekes mert ha már felmegy 90 fok-ra akkor sem kezd el dolgozni az a kis venti úgyan úgy pörög mint 40 fok-on... lehet eladom inább ezt kártyát azt veszek valami mást amivel nincs ilyen gond... de ha orvosolható ez a dolog akkor 1-2 próbát megér. várom a lehetőségeket.
köszi
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok!
nekem egy asus hd 3850-em van és olyan gondom lenne, hogy alaphelyzetben mondjuk 1 órája csak netezek 50fokos a gpu az everest szerint. ha játszok pl cod6 akkor 92 fok-ig felmegy... a kártyát kivettem megnéztem nem koszos-e és ki van tisztitva. ez így normális? mert néha nekem is bezárodik a cod6 ha éppen úgy adódik.
köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest