- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
-
person
senior tag
válasz
elistvan #45036 üzenetére
Ilyened van?
1. Ki kell venned a kártyád a gépből !
2. Le kell venned az egész hűtőt a kártyáról (alu tömb, borda + kék burkolat + venti egyben jön)!
3. Az alu vázról lecsavarozod a kék műanyag burkolatot !
4. Az alu vázról 3 csavar eltávolítása után lekapod a ventit !
5. Mikor a markodban van a venti akkor annak az állórészéről lehúzod a matricát félig és ott a tengelyvég. Tehát a túloldalán van, amit most ugye nem látsz.
A művelet után újra kellene pasztáznod a gpu-t összeszereléskor szóval paszta és türelem nélkül ne állj neki. -
person
senior tag
válasz
elistvan #45033 üzenetére
Ezen már nincs rajt se a gyári venti se a burkolat. Régen volt nem emlékszem, hogy szedtem szét de ha jól rémlik az alsó fix részéről húztam le a matricát és ott szedtem le óvatosan egy műanyag gyűrűt ami a tengelyt rögzítette. De tényleg nem emlékszem pontosan, 2 éve lehetett.
-
person
senior tag
válasz
elistvan #45031 üzenetére
3870-re gondolsz? Én ha jól emlékszem szétszedtem és olajoztam de nem volt észrevehető változás. Furcsa köszörülő hang jött belőle alacsony fordulaton de csak néha. De pontosan már nem emlékszem 2 éve lehetett. Azóta már modoltam de ezt linkeltem is akkoriban. Modolt bios és szinte hangtalan még játék alatt is. Cserébe max + 10 fokot ha melegszik de bírja már elég régóta. Teszem hozzá nagyon jól szellőző házban! De bírnának ezek többet is...
[link]
-
person
senior tag
válasz
elistvan #44847 üzenetére
A 30k-ba igaz szűkösen de az 5770 is belefér karácsony után meg főleg ami azért előrelépés lenne teljesítményben is. Én is erre akartam váltani mivel nem vagyok nagy gamer csak eddig nagyon beragadt az ára de most, hogy itt a 6-ezres széria már más a szitu árban és persze választékban is.
szerk.: bár mostanában nem követem a vga-kat.
-
TasiA
senior tag
válasz
elistvan #44532 üzenetére
ŐŐŐő
most a BIOS buherára gondolsz?
Ha igen, akkor nekem pl úgy van , hogy 2D alatt alapból leveszi az órajeleket és a feszültésget valamennyire gyárilag, illetve bizonyos hőfoktól bekapcsol valami 50%-os fordulatszámmal a ventillátor. Én úgy módosítottam, hogy még alacsonyab órajeleket és feszültséget állítottam be és a ventilllátor sem üvöltve indul, hanem csak valami 15-20% os fordulatszámmal. 3D-ben meg alapból annyin megy, mint amit a Catalystban be lehet állítani a túlhajtásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest