Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
NightBlade #45045 üzenetére
Részletekre tényleg nem emlékszem de volt katt777-nek egy összefoglaló írása de az oldalról már levette az övén meg nem találom hirtelen. Na találtam egy másikat de nem olvastam el! [link] Én RBE-t használtam modoláshoz főleg venti vezérléshez az órajelet meg valamiért jobban szerettem az Ati bios editorral állítani. Mindig Ati winflash-el tettem vissza a kész biost. De olvasgass és légy biztos a dolgodban mielőtt nekiállsz !
-
person
senior tag
válasz
NightBlade #45043 üzenetére
Azzal a hűtővel nem lesz gondod a hővel. Főleg, hogy a 80-90-fokot lazán bírja hosszútávon, mondhatni alap. A feszre nem merek semmit mondani nem emlékszem de neked kell játszanod vele meddig érdemes, vagyis meddig ad annyi + órajelet ami még megéri a + feszt. Talán 1.3v-on van 3D-ben az enyém nem tudom.
Sorry rég nem foglalkoztam a témával, annó belőttem és azóta semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest