- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
válasz
csorlala #39151 üzenetére
Hát én nem Katt777 vagyok de elmondom amit tudok a témáról:
ugyanolyan vga-m van, és naponta nézek tv-n filmeket. Játszottam is így régebben, de nem jellemző. Filmet nézni kiterjesztett asztallal szoktam, és úgy tökmindegy a képméret, mert ha beállítod a theatre módot úgyis a tv-n teljes képernyőben játssza le. Játszani pedig tapasztalataim szerint csak clone módban tudsz (kiterjesztett asztallal nem mutatja a directx-es alkalmazásokat a tv-n, ara nem vonatkoznak a theatre mód beállításai) úgy ha beállítod a monitoron is a tv-n jó felbontást. Igaz így a monitoron nem lesz jó a felbontás, de amíg játszol gondolom a monitoron külön úgyse akarsz mást csinálni.Ja és ha Ati Tray tools-al akarod csinálni arra ügyelj, hogy az 1.4.7-es verziót szedd le, az annál újabbakból már ki van szedve a tv támogatás.
-
Methos07
tag
válasz
csorlala #39122 üzenetére
Használd az 1152*864es felbontást, azt engedi, és elvileg jó is a kép.
A másik pedig szerintem ATT-vel meglehet oldani amit szeretnél, bár ez Katt mester szakterülete.
Egyébként Katt, megoldódott Far Cry 2 gond... másik windows feltelepítése után fanatisztikusan futÉs nem, nem a sima reinstall oldotta meg
-
-
válasz
csorlala #37249 üzenetére
Tény, hogy a 3850 valamivel jobb, de jobban melegszik, nagyobb a fogyasztása, és ha olyan változatot akarsz, aminek gyárilag jó a hűtése, az jóval drágább (pl HIS ICEQ), tehát ha olcsón veszed, hűtése. Én ha most kéne a kettő közül választanom, inkább 4670-et vennék. Ha az előbb említett dolgok nem zavarnak (melegedés, fogyasztás és hangos hűtés), akkor természetesen 3850. Ill. akkor is 3850, ha hajlandó vagy kiadni több pénzt egy jó hűtésű változatra (vagy a plusz hűtőre). Egyébként első hozzászólás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Pentax DSLR topic
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest