- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Avivot vagy mi a jó istent valaki használta már? Vistához van az ati oldalon lehet letölteni.. Elvileg az X0000 es radeonoknak gyorsabb lesz az mpegkódolása, és szebb lesz a filmekben a kép, no meg elevge a kép a monitoron..
Az ATI honlapon az Avivot a következő módon definiálják: "az új referencia a fejlett kép és videó feldolgozáshoz." Eléggé ködös ez a definíció, de azért ennél bővebben is belemennek a részletekbe.
[link] -
Bali27
addikt
Vista 8.1 Betával valakinek nincs tapasztalata? Azt mondják vagy csak várják tőle h gyorsit a vason.. Én nagyon félek tőle hogy csak az uj kártyák támogatásában fog javulni, no meg a piros bugor kiszedik.. Anno a 7.12 esre is azt mondták h no az zal majd megmutatja.. Semmi sem lett belöle-..
-
Bali27
addikt
Megjelent a Catalyst 8.1
Csak vicc volt.. sde már ezerszer megkérdztem h valakinek van e infdója róla.. Holnap tezem ujra a rendszert, és ha pl 2 nap mulva jön a driver akkor nem rakok fel semmit.. Csak ezért érdekelne... -
Bali27
addikt
Hja.. Igazatok volt.. A Crysis vége felé ajhol a vizalatt kell uszkálni(igaz sztem nagyon elnyujtották és elkurták a végét) de 3870 el 6750 es procival meg 4 gigával van ugy h 9 fps.. De a 30 at is ritkán éri el.. Kint a szabadba végig 30-40 fps volt, néha még több is...
-
Bali27
addikt
válasz
Foglalt név #12208 üzenetére
Nem csesztem el semmit.. nekem a max az a High , mivel dx9 meg Xp alatt használom. Szal minden highon egyedül az AA van kikapcsolva 1280 ban 30-40 fps...alapon
-
Bali27
addikt
Amugy a Crysis tényleg nem nagy cucc.. A Cod4 jobban megizzasztja a vgat... AA egyiknél sincs és mind2 1280 on.. Crysisnél max 55 fok a gpu, Cod4 nél meg 62-63fok..
AMugy Crysis ugy ha a procim (6750) meg a 3870 alapon van ugy 30-40 fps...
Uh a tesztekbe valamit elcsesztek... -
Bali27
addikt
válasz
Komplikato #11922 üzenetére
Nem tudom.. Ráklikekltem amit adtál linekt.. Elvégeztem böven a 8elemit de ez nem 44 nemk tünik..
ASUS 8800GT 256MB 50.000FT 1db Galciator -
Bali27
addikt
válasz
Bali27 #11920 üzenetére
Viszont nekem nagyon tetszik a CCC.. ANnyira designeos megminden.. Sokkal szebb mint az NV driverek... Csak a 8.1 jöjjön már ki.. Kiv vagyok h lesz e valami vagy csak ugyan olyan parasztvakitás mint a 7.12 es.. Ott is meeg volt jósolva h NA MAJD A 7.12 essel nagyábol behozza a 8800gt-t.. Közbe meg kiderült h Bugirtás volt...
Errröl jut eszembe:
Két rendörfeleség beszélget..
1-ik Képzeld.. Nekünk tele van Rembrantal a nappalink fala..
Erra a másik.. ÉS? Mivel irtjátok őket? -
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #11916 üzenetére
Nem válaszoltak h a Galaxy 512es e.. NEM HISZEM H AZ LENNE...
-
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #11910 üzenetére
Attól függ.. Én már 62 ér is megvettem volna december végén...
Nem volt vgam kb október közepétöl, Meg uj gépet vetem.. Ahoz képest h nov elejére mondtákl h bejön nem volt dec utolsó napjaiig.. Csak elvétve.. Sztem megéri az 50 et..
Csak azt nem értem h biz tesztekben az nvidia 8800gt kb 20% ot ver rá.. Máshol meg a legtöbb gamában hasonló vagy jobb teljesitménye van a 3870nek..
Amugy a shaderkezelése az NV nek tényleg erösebb vagy jobb...
De nem igazán értem h az NV régi "elaviult" technológiája elveri az Ati ujfajata és elvileg erösebb vgajaánál alkalmazott techet?? -
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #11903 üzenetére
Én 58 K ért vettem.. De akkor még nem volt 50 ért..
Nem bántam meg akárm i is van.. Egyszer élünk bassza meg.. 58 K akkor 58... MAjd lesz még 1 év muulva 25 ér is...
Ja amikor vettem m még 72 ért volt 8800gt -
Bali27
addikt
válasz
sosperecek18 #11902 üzenetére
Az nagyon jó... Lehet jobb a pasztázásod vagy valami.. Mert nekem is olyan házam van h az alaplapot kis tulzással lassan füteni kéne
-
Bali27
addikt
Tud valaki valamit a 8 as Catalystrol? Állitolag a Betával siekrült teljesitménynövekedést elérni a 3800as szériában... D ehogy mikor jön stb? Mikor szoktak jönni kb ? Hónap vége vagy változó? Hosszú NVs azaz Zöld
korszak után most megint Atit vettem.. Nem bántam meg!
-
Bali27
addikt
válasz
Kelvin #11894 üzenetére
Nekem Geil Ultrám van és 800on 4-4-4-12n 1.9 el nyomja
X38 Ds56 ös deszka van alatta... ha számit valammit...1200 ig sikerült felhuzni, de ott méár instabil volt.. 1080 on még stabil..-.
Ja és 444.12 es en sokkal gyorsabb legalább is everest mérései alapján mint az auto beálitáson.. -
Bali27
addikt
Nekem még csak nem is hangos mert a rivatunerbe elég finoman lötem be a ventifordulatot... Kezdödött egy ujrapasztázással, (első nap
)
Ugy álitottam be hogy
40 fokig 40% procifordulat,
40töl 50ig 45%
50töl 60ig 50%,
60tól 65ig 60%,
65tol 70ig 65%
70töl 70%Igy maximum 62 65 fokig melegszik fel, és ott még csak 65% on megy a kari ami böven elviselhetö..
Nekem 67-68 tol kezdödik az orosz Raketa tipusú porszivó hangjáűnak a koppintása.. -
Bali27
addikt
Nio.. Én is ma akrtam rendelni Accelero S1 et.. Csak kicsit félek töl,e mert a mostani hőmérséklet értékeim sem rosszak, csak most alapon van a kari..
Igy alapon maximum 62-65 fok (igaz ujrapasztáztam)
Az lenne a kérdésem h az Acceleroval menniyvel lenne kevesebb
És mitöl függ h a karit meddig tudom huzni. Csak a proci hömérsékletétől? SZóval ha PL: 70 fokos 880/1300 on akkor nyugodtan maradhat ? -
Bali27
addikt
Hart.. Nem tudom ha kicsit visszaolvastok párszor ezt megbeszéltük mi hajt ki 3850 et 70 et... Nekem C2D6750 esem van és böven kihajtja a 3870 et... alapon...
-
Bali27
addikt
válasz
Csiborbogár #11542 üzenetére
Nem tudom.. Nekem alap friosithetö xpm van.. Kb az xp antispyon kivöül van olyan 15 reg fileom amit saját magam csináltam , böngésztem.. Azoakt bekűdöd a regbe egy uuj xpn és sztem minden rendbe lesz... Nekem megy mint az álom!!!! Az xp is az Ati is.. Ha kell akkor át tudom küldeni a cuccokat.
-
Bali27
addikt
válasz
cowboy_bebop #11541 üzenetére
Sztem a 3870 időtállóbb.. És 50 ért már kurva jó ár!!!!
ja CCCben az AIm advanceden van.. A crysist próbáljátok ki.. MOndom nekem 1280 ban totál jó.. 32 alá nem nagyon megy és legtöbször 40 körül mozog....
És még az 1.1 ninc sis fent... -
Bali27
addikt
No hazamegyek melóból és megnézem h a Tweakforceos fiuk mit alkottak.. Már több véleményt is halltotam h jóval gyorsabb és több pontot ad a 3dmarkba mint a sima 7.12-es.. Nembeszélve az Omegáról
http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=19
Ha van vállalkozó kedvű egyén.. -
Bali27
addikt
Crysis átlag 40 fps és ez nagyobb felbobntásba a 3870 el...[link]
-
Bali27
addikt
válasz
Gaboman #11438 üzenetére
Foggalmam sincs h miért 60 fps.. Nem tudom de anyi.. MIért kamuznék? MOndjuk az is fura h itt cvalaki 3850 el 3d mark06 ba 11000 fölött kap.. De Nem kamuzok.. Amugy Cod4 be a legtöbb beálitást max normalig tudom felhuzni.. Ez mitöl lehet?
Ja Crysis tényelg 1280 ba 40 fps... Néha lemegy 32 körülire de nagyrészt 40 fps..
1024 be meg 60 fps körül mozog.. És alapon van minden.
Lehet jobban be van löve az xpm.. Kb 3 napja raktam fel.. De ha kell segitség akkor szivesen adok.,. Le van mentve az összes beálitásom reg. fileba.. Csak el kell inditani és restart... Kb 15 - 20 ilyen beáll van amitöl gyorsabb lesz az xp, a net stb... Ha kell valakinek privizzen és elküldöm.. Ja ma este leszek legközelebb -
Bali27
addikt
BLST Megegyezik a configunk, csak HIS radeonom van.. Azt szeretném megtudni h ref hütö van -e rajta, és amikor meg van huzva mennyi a kari hőfoka..
6750 alapon van vagy azt is huztad?
Huzásnál az a lényeg h ne melegedjen tul? Irodába el van mentve egy link amin egy 3870 et huznak nitrogán hütéssel.. 1200/1200 aszem3d mark06 ba 17000 pont
Ja mindenkinek tudomn ajánlani az XTREMEG drivert... Az Overlock.neten láttam hogy 3dmark06 ba 300pontal többet kap a 3870 rá mint a catalystra...
http://www.tweakforce.com/modules.php?name=Downloads -
Bali27
addikt
válasz
keszegduda #11412 üzenetére
Miért érdekes? Nem tudommilyen a 3850 es kari.. Ahogy nézegettem nem lehet sokkal gyengébb mint a 70.... Még csak az eslő pályán vagyok.. De már volt dzsungel, meg vizes lődözés, házba be ki , meg stb... Szóval nem tudom h következő pályák mit tudhatnak még de kiváncsivá tettél.
-
Bali27
addikt
Értem.. Hát nekem elég ezek szerint a high.. Igaz ha a 2x Antialising be van kapcsolva sokkal szebb, de leesik felére az FPS..... 1024x768 ba highon viszont 60 FPS
-
Bali27
addikt
Xp és minden maximumon
Veri highre nem tudom állitani -
Bali27
addikt
Sziasztok!
4 giga ram, His 3870, 6750 es proci.. MIndne alapon, sima 7.12 es driver...
Crysis 1280x1024 be, mindne maximumon, csak az élsimitás van kikapcsolva 40 fps alá nem megy!!! Élsimitással huszon fps re visszaesikSzóval nagyon meg vagyok elégedve
-
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
DLST.. Nekem is pont ennyi...
6750 es proci stb nekem is..
De nem értem hogy hogyan lehet 11 000 fölött kapni egy meghuzott 3850 el.. Ott valami bibi van... Vagy mindenkinek akinek 3870 e van az gyárihibás
sokkal magasabb órajel, erösebb procival kapok anyit mint Jim74 nek.. Ott valami sántít az tuti -
Bali27
addikt
válasz
Bali27 #11313 üzenetére
A 3870 nél amikor a 775 helyett 855 el hajtjuk a cput meg aramnál is feljebbhuzzuk akkor + feszkót már igényel? MErt tegnap felhuztam 855/1250re és 3Dmark06 ba igaz max 65 fok volt ami sztem nem sok, de csikozódott, meg a havas benchmark végén restartolt a gép.. Bár lehet hogy a procit huztam nagyon meg...
a C2D6750 3400on ment a 800 as ramok meg 1080 on..
-
Bali27
addikt
válasz
TTomax #11146 üzenetére
"De ahogy látom VGA húzással egy 2.66 C2D még többre is képes... Szal a procit tessék békinhagyni 3870 es kategóriáig."
Core2Duo 2.66 osról beszéltem és hogy ha valakinek iylen van vagy sztem aC2D 2.33 as is kihajtja, (majd nemsoká azt is megnézem) akkor nem érdemes.. Ezt vontam le.. Irtam hogy a lgtöbb játl VGA limitált.. No már most az uj játékok elég sok shadert használnak, és igazábol az izazsztja meg öket.. Ha a shaderekben nem mutatkozik számottevő növekedés akkor légyszi világositsál már föl h tényleg miért is nem lett több FPS em 3d markba a proci huzás elött meg után.
-
Bali27
addikt
No.. Emberek.. Megcsináltam én is az összehasonlító tesztet.. Témája.. Ki hajtja e a procim a VGAm?
Processzorom: C2D 6750 (alapon 2.66 MHZ)
VGA: HIS 3870 alap orajelen
Memória 4GB Geil ultra 800MHz -en
3Dmark pont: 10318, SM2:4454 SM3: 4943 Cpu: 2324MOST TUNINGOLVA
Processzorom: C2D 6750 ( 3.2 MHZ)
VGA: HIS 3870 alap orajelen
Memória 4GB Geil ultra 960MHz -en
3Dmark pont: 10948, SM2:4577 SM3: 5083 Cpu:2836Ebből számomra az a tanunság hogy minimálisan, szinte semmi a Vga gyorsulása 2.66 rol 3.2 re huzott procival, a többletpontok javarészt a CPU pontszám növekedésnek köszönhető. A játékok túlnyomó többsége (magazinba, fórumba olvastam) VGA limitált.
Tehá sztem nem érünk vele túl sokat hogy ha csak a játék kedvéért kezdjük nyúzni vagy tuningolni a gépet ilyen vga kártyánál. Persze ez alap 3870 órajelekkel van a teszt..
De ahogy látom VGA húzással egy 2.66 C2D még többre is képes... Szal a procit tessék békinhagyni 3870 es kategóriáig.. Remélem jól vontam le a következtetéseim, de a számok magukért beszélnek.. Ja és 7.12 es catalystal teszteltem. -
Bali27
addikt
Az Omega tényleg szimpi lett
Nem értem.. ez elég nagy lassulás... Lehet tényelg a gyári driverek a legjobbak.. Elözöleg 7600gtm volt de ot tszinte tök midn1 volt h mit raktam fel.. Ugyan ugy teljesitet velük.. Báre atinál is van még DNA, NGHQ vagy mi meg hasonló.. De szem akkor maradok a gyári drivereknél..
-
Bali27
addikt
No.. Ugy néz ki beált a pasztázás... His3870 alapon 42 fok 40%os ventilátorfordulattal..
Sztetek ez már elfogadható.? Terhelve 70% os ventifordualton 62 fok -
Bali27
addikt
PCIe 2.0 as alaplapom van.. És rá van dugva a külön tápcsati is(HIS 3870) Amikor beinditom a gépem a ventilátor egy pillanatra 100% on pörög. Honnan tudom meg hogy hány wattot vesz fel, ad le a kártya? És hogy menniyt kell felvennie? Nem lehet h túl sokat kap? mert pcie 2.0 nál elvileg xwattig nem kell tápcsati a kártyára.
-
Bali27
addikt
Kiprobáljam h a 4.12 es Omega és Catalyst között menniy a különbség vagy mindneki szarik rá nagy ivbe? Már vagy 3x kérdeztem h valakinekt apasztalat ven e az omegárol. Ugyan is eddig mindenki istenitette... Most meg mindenki tojik rá???
-
Bali27
addikt
válasz
pempellini #10913 üzenetére
Már én is kérdeztem.. de semmi válasz.. Nem véletlen csinálják gondolom ezt az alternativát.. Csak lehet h mi halandók nem tudjuk kiaknázni a benne levő + lehetőségeket...
-
Bali27
addikt
Alig vártam h meglegyen az Atim..
Erre egy kályha, nem lehet felinstallálni az audigy2Zs driverem, és piros az7 árnyék a welcome felirat alatt.. Bravo Ati.. Csak igy tovább.. Pár év mulva lehet h már fekete árnyékot is tudnak csinálni
Amugy az Omega driverröl van valakinek tapasztalata? 7.12 stb... sebesség stabilitás ? -
Bali27
addikt
Na bazz 1300 a cucc és ezt irják.
Jelenleg ez az egyetlen szálítási mód.
Postai utánvét
Utánvét költsége 2.268 FtMagyarul 3500ft?
-
Bali27
addikt
Sikertült.. Kb ha rendelek egy pasztát.. 1300 ft.. Mennyi lesz a posta stb? No meg idöbe? Mikor ér ide? Semmit nem irnak az oldalukon sajna
-
Bali27
addikt
Akartam regelni a webáruházba de nem enged.. Pasztát rendeltem volna..
-
Bali27
addikt
Nekem is a 3870 esemnél.. Igaz csak a windows WELCOME alatti árnyék fekete helyett piros.. Mást nem vetem észre.... Passz hmitöl van..
-
Bali27
addikt
No.. Tegnap szerencsés tulajdonosa lettem egy HIS 3870 nek, referenciahütös.
igaz 25% on ment a venti mint késöbb kiderült, de nem tetszett az 50 fok.. Pasztát cseréltem alatta.. Most 45% os venti fordulat mellett 50 fokos..
Tud valaki valami jó ötlettel szolgálni mit csináljak? 65% körül már nagyon hangos a ventilátor..
Valami jó paszta ami nem 8000 ft stb... AMugy pasztábol sokat vagy inkább csak minimálisan kell tenni a procira??? -
Bali27
addikt
-
Bali27
addikt
AC MX-1 paszta miylen szinü? LEhet szétkapom este megnézem én is..
-
Bali27
addikt
Azt szeretném megkérdezni hogy valaki nézett-e már be 3870 vagy 50 hütöbordája alá.. Mármint a pasztázása érdekel.. Anno a 7600gtmnél amikor azt a gyurmnás kocka alaku szutyit kicseréltem normális pasztára oylan 7-8 fokkal azonnal jobb lett
-
Bali27
addikt
válasz
Core 2 Duo #10701 üzenetére
Játékban is letesztelted hogy hány pontot ért el a 7.11 hez képest? Mert a 3d MArk nem mindig mérvadó
-
Bali27
addikt
referencia 3870 böl mit érdemes venni? Mármint melyik márkát? Érdekel a Bios frisités, gyári driver ellátottság stb.. Vagy ezek annyira nem számitanak? Holnap lehet lesz.. Powerc, Sapphire,vagy Asus... A Sapphire a legszimpatikusabb---
-
Bali27
addikt
Hát igen.. Csak már kibaszott idegesitő h az uijságok Novembertöl azt álitották h lesz.. Én nagy lelkelsen eladtama régi gépem, veem ujat, azóta meg dec 27 én nagy nehezen sikerült szerezni egy Gef 7100 at h leygen benne valami...
Uh már nagyon tülkön ülök... Bár sztem a Radeont választom. No meg remélem a 8 as driverekkel már valami gyorsulás és optimalizálás érezhető lesz.. Volt idejük a srácoknak dolgozni rajta,,
-
Bali27
addikt
Hát igen.. Én 27 -éig értem rá.. Előtte égen földön nem volt.. 2 nagykerbe néztem, A neten mindenhol, (Bandig, Gianni, Hammon stb, volt elörendelésme nem jött) Boltokba amerre megfordultam.. Jászberény, Heves, Eger, Budapest... Sehol semmi. Se 3850, se 3870 se 8800Gt... Persze most már lesz.. Legaláb is remélem hogy lesz, és nem 60 ért a 3870... Hanem reálisabb áron.
-
Bali27
addikt
Decemberbe gusztustalan módon visszatartották a kártyákat. Kiváncsi vagyok hogy januárban mikortól lesz a nagykerekben / boltokban a 3870??? És csak ez a sovány választék? Saphire, meg Saphire, Asus és Powercolor nagyábol? vagy Gecube, His, Club3D is lesz?
-
Bali27
addikt
Na a konkluziot levonva az előző hozzászólásokból megvárom a 8 as drivert, de ha azzal is szar marad a kari akkor 8800gt.. Pedig nagyon rá voltam izgulva a 3870 re. MOst má nme bántam meg h 2 hónapot szivtam, mivel nincsnormális vgam.. remélem a 8 as driverrel már sok szépet fogtok irni...
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Tényleg ne haragudjatok a kérdésemér, de szerintetek igaz ami a "GeForce 8800 GTS 512 MB - GTX-verő?" cimű cikkben van? Mert ha igaz akkor a 8800gt és a 8800gts(ami neemsoká 60 körül lesz) sokkal joban megéri mint a 3800 as széria akármelyike..
Mivel nemsokkal drágább a 8800gt mint a 3870 ha ez igaz akkor eléggé egyértelmü h melyik a jobb.. Bár nekem is az Ati a szimpatikusabb.... -
Bali27
addikt
Sajnos nem jöütt össze az Ati legendás 7.12 es gyorsulása... Januárig toltam ki a vga vásárlást, kiv vagyok az akkori driverrel mit fog alkotni.. Remélem tudnk még valamit kihozni elöle.. Mert maga a vas erösebnek tünik mint a 8800gt.. technológia, órajel, memória, stb stb... Ha nem hoz semmi gyorsulást kkor elgondolkodok h melyik legyena 2 kártya közül. vagy várjuk az x2 est?
-
Bali27
addikt
Nagyon kiváncsi vagyok a 7.12 es és a 3800 as széria eredményeire.. Valaki oda tudná mellé irni a 7.11 es eredményeit is? Ugy összehasonlitás képpen...
-
Bali27
addikt
Van arról már tapasztalat hogy egy 3870 et mi tud maximálisan kihajtani? Mondjuk a 3870 alapon van, nekem emg van egy 6750es C2D-m.. Az 2.66 on metgy alapbol.. szal 3.4 3.6 on kihajtja, vagy már iylen 2.66 körül is..? Csak érdeklödök mertm ég nincs meg a kari de az összes többi már meg vagyon véve..
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Ezeket a drivereket kipróbálta már valaki? Érdemesebb a Catalystot vagy tzök mind1?
http://www.ngohq.com
dhzeropoint, omega, DNA,
Mármint az uj radeonokkal gondoltam... -
Bali27
addikt
Templomegere. MIlyen configod van? Alapalp, ram, cpu? ÉS mennyire huztad fel öket?
-
Bali27
addikt
3850 és 70 tulajokat kérdezem.. Hol a jó Istenbe vették a kártyájukat????
-
Bali27
addikt
Nekem már tök mind1.. CSak egy kibaszott vgat nem sikerül október vége óta szerezni ebbe a rohadt országba.. Vagy iszonyiu drága, vagy nincs..A drágát meg venném csak nincs annyi pénzem...
-
Bali27
addikt
Lehet jobb léesz január végéig várni.. a Club3d most mutatta be a 387 OC-t , a Saphire sok mindennel fog kedveskedni.. 3 m es HDMI kábellel stb.. (HOC, HWSW, HWT magazin a forrás
-
Bali27
addikt
válasz
Sundesz #8799 üzenetére
Már várom nagyon a 7.12 est-. Ha azzal is ennyi gond lesz mint a 7.11 el, és nem hoz egy kis sebesség jabvulást, és játékra optimalizálást akkor elgondolkodok a 8800gt-n.. Bár CF es az alaplapom és a jövöre nézve...... Nem tudom.. De remélem hogy azért adják ki ilyen késön a 7.12 es drivert mert ég am unka a kezük alatt és a jobbra törekszenek
-
Bali27
addikt
Mindenki igérget? Mármint a gyártók által megszabott árról beszélsz? Sztem az nem a mindenki kategória.. It tmagyarországon van sajnos irreális szemlélet.. És azért ha egy átlag magyar fizetése nettó 80.000 ft, akkor a 75 .000ft os kártya amit a gyártó 48-50 000 Ft ra lőtt be kicsit drága...
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Az elöbb kaptam egy infót.. Igaz 75 ezerért amin nem tudtam h sirjak e vag ynevessek van a a Pólusba Gainward 8800gt még 1 db..
-
Bali27
addikt
Jól vannak egyébként pasztázva? vagy valaki próbálta már ujrapasztázni? És ha igen ugy volt e változás???
-
Bali27
addikt
Azért az biztató hogy it az egyik kolégának több mint 300 pontal többet adott 3dmark 06 ba a 8 as betával mint a 7.11 el.. Még kcisit optimalizálnak és lesz az 600 is..
-
Bali27
addikt
válasz
Bundás22 #8490 üzenetére
Bundás.. Fiacskám? Hát lehet ha anyukád azon az ominózus bulin kb 20 fokkal jobbra néz most én lennék az apukád... AMugy meg nem tetszik.. Egy olyan kártyára amire az AMD is azt mondja hogy 200 dollárnál többert nem ér, és még igy is megéri neki eladni, azt magyarországon dupla áron adják el...
-
Bali27
addikt
Tegnap kérdeztem egy ilyet hogy JETWAY (vga márka) ki mit tud? Ugyan is Pixmanián 53 ért adják a 3870 et belöle...
-
Bali27
addikt
Tudnának Jetway 3870 et hozni olcsón... Ki mit tud erröl a márkáról?
-
Bali27
addikt
sztem ez sántit kcisit .. Mármint ez a 3x os hir.. És 340.000ért adnák? Meg mit kezdenek a régi karikkal? MEg az nvidia technikai fejlettségben is el volt maradva az Atitól picit.. MIvel Ati 55nm es technikát DX 10.1 et jóval hamarabb meg tudta csinálni mint az Nv. Szted olyan technikát bevet az NV h saját magát 3x lekörözi amit edig elért? ÉS azután hova fog fejleszteni? Sztem kacsa ez a hirek.. Nem is beszélva h a mostani 8800gtst meg ultrát akkor 30.000ft ért kéne árulni vag ymax 40 ér,... De akkor a többi kártya ár ahol lenne?
-
Bali27
addikt
Sajnos nem..
MOst olvastam a HOC.hun ezt.. Legalább is ez a vége.
Az R680-ként emlegetett "szörnyeteg" az AMD típusjelölési filozófiáját ismerve valószínűleg Radeon HD 3870 X2 néven kerül majd forgalomba. A kettő darab RV670-es grafikus processzorral és 1 GB GDDR4-es memóriával felvértezett kártya az ATI CrossFireX technológiát is támogatja, és a fent említett "csöppségekhez" hasonlóan januárban debütál.[link]
Januárba jön ki.. Ez lesza felsőkategória
Lehet kicsi mégvárok ezzel a vásárlással -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #8303 üzenetére
Katt777. Azt olvastam hogy Nvidia jövö év februárjában adja ki a DX10.1 es karikat.. Lehet MO on csak nyárra lesz. Ahogy pl most is áll a helyzet. Én már október óta vadászok vgara.. Irták h Nov elejétöl jönnek az uj radeonok.. Na ja.. Csak nem irták h hova jönnek.. Sajnos azóta lassan az agyamra nem jönnek hanem mennek.. AMugy nekem is a 3870 a szimpatikusabb.. Bár most ugy néz ki talán hétföre lesz Asus 8800gt, és picit kkisebb az esély hogy ASus 3870. De ha nem akkor január közepén.. Addig valami gagyi karit szerzek valahonnan..
Visszatérve az eredeti témára kiváncsi vagyok a jövö évi 10.1 es Nvidiákra. Csak technikai fejlesztés lesz vagy erőben is töbet fog nyujtani mint a 8800gt? -
Bali27
addikt
Ha 1 év mulva DX 10.1 es játékok lesznek, sztem mindenképpen megéri (akkor már tök olcsón még egy 3870) és még simán kihozza a maximumot a gamákba vele.. (ezen mondatom jó támadási felület
).... MIvel DX 11 még jó ideig tuti nem lesz. Sztem DX 10.1 be föleg a megahertz számoit.A nyers erő, mivel ott a számitások máshogy müködnek mint a 9 és 10 es be.. Olvastam hogy pl akár menniy falevelet fujhat a szél, meg hasonló, nem terheli meg a vgat...Mig ugyan ez DX 10 be megterhelő
-
Bali27
addikt
Igen ám.. Csak CF es a lapom.. Ha meg jövö nyáron vagy ősszel veszek bele még egy 3870 et akkor viszont überel sokmindent.. Meg még nefeledjük driver sincse hozzá normális ami kihajtaná!! Még egy szempont ami szerint gondolkodok hogy a 3870 DX 10.1 es a 8800GT DX 10 es.. A Radeonbol tudok 2 db ot beletenni a deszkámba, a 8800gt böl meg nem.. Igy is a 8800gt? MIvel tesztbe is láttam hogy 3870Cf jobban teljesit mint a 8800GT SLI.. Bár ez lehet h az sli lapok gyöpöttsége miatt van..
-
Bali27
addikt
Japán asus
-
Bali27
addikt
Egyedül a japán oldalon van DX 10.1 oda irva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest