- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
azért ugye azt nem akarod vitatni,hogy az 1333FSB-s proci némileg komolyabb teljesitménnyel rendelkezik mint a 800as?
de azt hiszem 1066-osok közül se nagyon valoszinü hogy X6800at fognak ilyen lapban hajtani....szoval a realitás a 9x szorzo...nekem itt figyel egy ilyen lap nagy csalodások után...
B.U.É.K -
TTomax
félisten
válasz
sosperecek18 #10454 üzenetére
dehogy hajtja ki az a lap...dehogy hajtja,föleg ha alig tudod huzni benne a procidat....
-
TTomax
félisten
válasz
MaSzKa #10241 üzenetére
Emberünknek Amd Athlon 64 X2 4200+ CPU-ja van...
erre irtam hogy erösebb kellene...
Erre TE
"minek erősebb mikor játékokba semmit se jelent szinte hogy e6550 vagy q6600"
Azt nem értem ez hogyan jött ide...vagy elnéztél valamit az adatlapján???
A fáradságot sem vetted,hogy utánnanéz mire reagálsz csak fujod a magadét....
Ja igen és a 3Mark06 arra nagyon jo hogy lásd kb ki van-e hajtva a karid...kb...ezt a "nem azzal játszol" cimü közhelyet hagyjuk... -
TTomax
félisten
kb ugyanitt járatom a procim csak nekem több fesz kell 100ponttal ha kevesbbet kapok
viszont 3400hoz már nagyon sokat kell plusszba emelni és bizony HyperTX2 ide vagy oda emberesen melegszik szépen 80 fok fölé ha Orthossal tesztelem...megvárom én a 45nm-eseket azt hiszem...csak hát addig
UI: a SM3 eredményed nagyon jo -
TTomax
félisten
Szerintetek egy HD3850 CrossFire™-t milyen CPU lenne elég Inteléktöl? most egy 2180 van 9X350-en...szerintem ez kevés lenne....a másik P35-ös lapban a második PCIE foglalalt csak 4x-es ez mennyire fogná vissza?Mert én ugy gondolom nem nagyon,de javitson ki valaki ha tévednék....
-
TTomax
félisten
ugyanettöl a cégtöl a kirikusoknak egy [kielégitö] MOSFET cooler...Igaz a szett ára lassan eléri egy VGA árát....
-
TTomax
félisten
válasz
Gorneck #9751 üzenetére
persze hogy van már rá rendes hütö [Thermalright HR-03 GT 6 H-pipe Heat sink] szerintem benne van a FET hütés is,azt nem tudom otthon lehet-e már kapni
-
TTomax
félisten
nagyon kemény procilimited van... ki is veheted az egyik karit akkor is kapsz ennyit....
[Nekem most igy teljesit] nincs rongyosra huzva semmi..... -
TTomax
félisten
válasz
keszegduda #9569 üzenetére
mindkettö jol megy a 7.12 driverral
-
TTomax
félisten
Köszönöm a segitséget
-
TTomax
félisten
Esetleg rakott fel valaki Thermalright HR-03 GT-t a 3850-ére?Mert ahhoz meg nem tudom jár-e FET hütö,a gyárit nem akarom szétvágni,nem is nagyon tetszik esetleg ha behal a kari nehéz ujat szerezni..stb,stb,stb
-
TTomax
félisten
szerintetek [Ez] a MOSFET-re elég lenne egy 3850-en ?
-
TTomax
félisten
válasz
Motion_Blur #8993 üzenetére
Nekem van itthon egy VF900,a régi 1650Pro-on feszit most.Azon gondolkodtam átrakom a 3850-emre csak vennem kell memoriabordákat mert azt nem lehet átrakni.Azon hezitálok én is,hogy elég lesz-e ez vagy vegyek egy S1-et....
Gondolom a FET-ek hütését ne vegyem le,bár azok sem nagyon tetszenek.... -
TTomax
félisten
Sziasztok
[link] -
TTomax
félisten
válasz
d_Gabesz007 #8045 üzenetére
Ugyanigy jartam,csak en egy 1650Pro-rol valtottam es sajnos win reinstall segitett csak...
A gyari drivert fel se rakd ami a lemezen van,keresd fel a gyarto oldalat a legfrisebb illesztoprogramert. -
TTomax
félisten
válasz
keszegduda #7949 üzenetére
a Sappire oldalárol a hotfix Crysishez [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest