- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelo69
senior tag
Nalam volt mindket kari csinaltam is ide egy osszehasonlitast es abszolut nem volt ilyen kulonbseg a ket kep kozott.
Ha visszakeresitek ott van azonos beallitasok mellett egy hasonlo kep mint amit linkeltek mind Ati mind NVidia reszerol.En csinaltam azonos beallitasoknal szoval en nem hiszek annak a kepnek amit belinkeltek mert en nem ezt lttam a sajat 2 kuksimmal... -
pcMANiac
aktív tag
Nagyképűségedet alábbadva esetleg felfoghatnád miről beszéltem eddig. 8600GT után elhiszem, hogy elégedett vagy, mert elég low-end kártya a 8600. Gondolom crysis közepesre állítva is szarul ment rajta és lám a 3850 zsír. 2900XT-t láttál már élőben? Próbáltad crysis alatt? Ha csak a szutyok 8600-hoz meg a 3850-hez tudsz viszonyítani, akkor nem tudom mire arcoskodsz. Én azt próbáltam felvázolni a többieknek, hogy azonos beállítások mellett ami történetesen a crysis "high" beállításai 1680*1050-es felbontással, mennyivel szarabb a 3870 a 2900XT-nél. Lehet ha visszavenném közepesre és szerkesztgetném a cfg fájlt, ki lehetne sajtolni valami értelmes fps-t, de nem ez volt a lényeg. A publikus tesztek szerint a 2900XT-nek gyengébbnek kellene lenni, mint a 3870-nek és ez szerintem nem így van. Ennyi volt a postjaim lényege, amit sajnálom, hogy te képtelen voltál felfogni. Többi gém alatt persze hogy jó ez a kari is, mert az 50fps és a 75 fps között nem lehet észrevenni annyira a különbséget, mint 5 fps és 25 fps között. CS.Source simán megy 120fps-sel, akárcsak 7900GT-n és 2900XT-n is, ott nem volt különbség. Na mindegy hagyjuk...
-
pcMANiac
aktív tag
Ne velem példálózz pisti, inkább osszad az észt meg szerkesztgesd a cfg fájlokat! Nekem nem jött be, másnak igen...ennyi. Ha reálisan közelítenéd meg ezt a kérdést és nem ATI blind fan módjára, akkor láthatnád, hogy másoknak is vannak gondjai a 38XX sorozattal, nem csak nekem. A 90C°-on is alapjáraton forgó ventiről mi a véleményed? Gondolom az is csak nálam szar. Tök normális, hogy rivatunerrel kell szarakodni, hogy ne olvadjon bele a kártya a slotba.
-
Moddingfan
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest