- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
punk17 #38884 üzenetére
Ez megint nvidia bácsi keze volt...
Le lettem múltkor offolva a gta topkiban, mert szerintük a 3850/70 már nem kártya.
Érdekes nálam is a 3850 256-al úgy megy 1280ban medium-high beállításokon mint a katona a gáton.
Az hiszem mivel marhára fáj a lábam, úgysem tudok aludni éjjel beizzítok végre egy normális gamet. -
WesTM
őstag
válasz
punk17 #38878 üzenetére
Örök hálámat szeretném kifejezni neked!!!!
Még hogy kevés neki a 3850. 1280ban felvettem mindent hihgra a többi csuszka 3/4-den van és teljesen játszható.
A filet nem tudtam letölteni, de akkor leírom ide mit kell csinálni.
Bementek a gtaIV főmappájába, és létrehoztok egy commandline.txt filet.
Megnyitás, majd a fileba beírjátok hogy: -novblank -norestrictions
Elmentitek és mehet a game.
Feltettem a 8.12 betat, javult vele a helyzet.
Még egyszer nagyon köszönöm! -
WesTM
őstag
Mióta 3850em van még soha nem volt driver problémám, most a gta4 viszont adja az ívet rendesen. Átlátszó pályarészek, max. 800X600as engedélyezett felbontás, texture-t low-ra engedi. Miért kellett ezt így kiadni????
Remélem nagyon jó tapaszt készítenek ehhez,mert egy gta részt nem lehet kihagyni.
Esetleg ha valaki tud már valami megoldást, ne tartsa magában.
A balesetemből a lényeg: Még jobban oda kell figyelnünk egymásra az utakon mert 1 pillanaton múlik a nagy baj.
-
WesTM
őstag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!
Megható hogy gondoltok rám!
Elméletileg 6 hétig nem lesz szabad suliba menni de ezt nem engedhetem meg magamnak.
Igen most egy hangyaf@sznyin múlott hogy nem maradtam ott. Ahhoz képest óriási szerencsém volt.
Most pihenés lesz, igazából jövő héten nem leszek mert akkor lesz kórház, utána visszatérek.és 10 napig ki sem mehetek a szobámból.De hogy ne offoljak annyit: FORZA ATI, FORZA 38*0 TOPIC
-
WesTM
őstag
válasz
butcher eu #38811 üzenetére
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #38806 üzenetére
Megvan aki elgázolt, biztosító intéz mindent. Legjobban a mocimat sajnálom, egész gyerekkorom meg rengeteg emlék fűz hozz,életem végéig meg akartam tartani, és most elég csúnya látvány.
A forma 1-nek pedig mai naptól vége. Kilépett a honda, és ezzel Mosley bejelentette, hogy a cosworth szállítja majd az egyen motorokat.
Nagyon szépen köszönöm!!!
-
WesTM
őstag
Köszönöm szépen!
Motorral mentem, a barom meg kerülte a kocsisort. Nekem volt elsőbbségem de már mindegy ilyenkor. 70el fékezés nélkül repült belém. Én felpattantam a motorháztetőre,betörtem a szélvédőt, aztán olyan 25métert repültem előre amikor földet értem. Kurv@ nagyot estem.Szerencse hogy mikor láttam hogy baj van már ugrottamle a motorról,és így a térdemet kapta el nem a derekam.
Jah és nő vezetett....
Térdembe csavarokat tesznek,azzal rögzítik a kiszakadt porcot, és összevarrják majd az oldalszalagot. -
WesTM
őstag
válasz
lala42 #38572 üzenetére
Hali!
Azt hiszem (javítsatok ki ha nem) ezen a kártyán ddr3as memók vannak a ddr4 helyett.
Szerintem nem jobb mint bármelyik 3870, bár a gainward igen megbízható márka. Én talán his verzót vennék, bár azok árban már 4850 szintjén mozognak ha ice-q-t nézzük, akkor viszont egyértelműen 4850.
Valószínűleg jó kártya, mai játékokhoz elég, de a ddr3 az ellenérv. -
WesTM
őstag
Reac^ kolléga, sikerült valamit kezdeni a vmoddal? Nekiállt engem is érdekelni a dolog, szeretnék én is egy egy pici grafitos vmodot. Ha erre jársz szólj!!!!
-
WesTM
őstag
válasz
gtasystem #38414 üzenetére
3gb-ram-ot fog látni.(32bit) Különbség mindenképpen lesz, most hogy nagyon olcsó a ram érdemes minél többet beraktározni. Vista amúgy is szereti. Szerintem ruházz be a 4gb-ba, és próbáld meg a 64 bites vistát. Így látni fogja mind a 4 gb-ot. A új játékok dinamikusabban futnak, nem lesznek "laggolások" memória mennyiségből adódóan. A lényeg !KELL!
-
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #38413 üzenetére
Frenk: Legfontosabb (számomra): Indexelés kikapcsolása, energiagazdálkodás teljesítmény centrikusra állítása, ütemzett merevlemez töredezettség mentesítés beállítása olyan időpontra, ami nem zavar/akadályoz téged. Engem az uac zavar, azt is ki szoktam kapcsolni, de ez már részletkérdés. Advenced vista optimizer 2008al, és tune up utilities 2008-al még tudsz gyorsítani a rendszeren.
-
WesTM
őstag
válasz
gtasystem #38401 üzenetére
Az megint más tészta, hogy az amd terméktámogatása sem a legjobb. A meglévőt sem tudják megfelelően kihasználni. A hd 4es sorozatban félelmetes tartalékok vannak még feltételezhetően, amit a 3as sorozatból is kb. fél év után tudtak kiaknázni. Először el kéne jutni oda, hogy megfelelően támogatott kártyákkal, még ütőképesebb "hadsereget" tudjanak felállítani, és nem a várakozással telne az idő. A 3as sorozat 3negyed évvel a megjelenése után saccra a vége közelében jár teljesítmény szempontjából, a 4es sorozat, még nagyon el sem indult pedig sacc. 4 hónapja piacon van. Remélem érzed a lényeget.
Mod: Az amdnek fel kell majd készülni egy ütőképes architectúrával a dx11 startra, és nem szabad még egyszer elkövetni azt a hibát ami a g80-nál volt.
-
WesTM
őstag
válasz
TomBoy1986 #38398 üzenetére
Kéne a dolgok tisztázására készíteni egy nagy össznépi tesztet. Én tudok szolgálni gyenge 2magos amd, közepes 2 magos intel, 3850, 3870 karival. Kéne egy erős intel 2 ill. 4 magos,erős amd2 magos,amd 4magos, 4850-4870, és sok idő. Ha összejönne egy kis brigád, megcsinálhatnánk egy ilyen tesztet, amiből jelenleg elég sok konzekvenciát lehetne levonni. Persze csak ha van hozzá kedvetek.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #38393 üzenetére
Köszi mester!!!
Kicsit elkeserített az a sok tiers, mert kicsit eldurvultak a kommentekkel. Egy új oldaladat kezdem megismerni.
Hát jól megjártam velük. Tök idegesítő hogy nem lehet velük mit csinálni. De én így fogom használni ha roma kereket vetnek akkor is. Ők meg hagyjanak mindent úgy ahogy volt. Aztán tömjék a fórumokat.
Köszönöm, megnyugodtam, és megvígasztalódtam, hogy nem egyéni eset volt.
TomBoy1986: Ebben nagyon is igazad van! -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #38391 üzenetére
Mindkét oldalnak igaza van. Az amd egy kisebb cég, az intel egy óriási multi stb. Emlékezzünk vissza kb. 3 évvel ezelőttre. Proci ügyben elég erősen az amd-nek állt a zászló az intel nem tudott vele mit kezdeni. Azután jött a core architectúra, és az amd került hátrányos helyzetben. Az egésszel az a probléma, hogy úgy néz ki az amd megszakadva sem bírja UTÓLÉRNI az intelt, még az intel játszhatja azt amit eddig a gpu piacon az nvidia csinált. Tempót diktálhat. Én úgy látom az amd új phenomjai sem fogják még csak megközelíteni sem az i7-eseket, de hogy elérhetőbb talajon maradjunk még a q9-eket sem.
Ezért szerintem most még hosszabb távra is intelbe ruháznék be, ha több vga generációra előre terveznék. Az addig ok hogy előzetes dolgokban 1.6V on mennek 4 ghzet a phenomok, de nyers erőben még mindig valószínűleg sehol sem lesznek intel közelben. Majd a tesztek eldöntik kinek lesz igaza. Nem bánnám ha az amd magára találna mind vga, mind cpu fronton, mert kiélezettebb harc lenne, és az amd is talán több pénzt tudna vga fejlesztésre áldozni. -
WesTM
őstag
Hát szép. Annyian támadták logoutos írásomat, hogy jobbnak láttam leszedni. Ennyit arról, hogy sokaknak sz@r a Vista. Amint láttam elég sok okostojás van 1.2ghzes celeronnal, akik tapasztalatból mondják, hogy a normálisan beállított vistám konkrétan egy ló@.hu#kupac.
Szép. Ezek szerint mindenki tökéletesen be tudja állítani. Csak sajnos a fórumok nem ezt mutatják.
Nembaj jön még kutyára dér.-vagymi.OFF OFF
-
WesTM
őstag
válasz
gtasystem #38378 üzenetére
De szabad.
De szerettem volna régen amd procit. Lanpartykon mindig tolták akkor a legvagányabb 3200+al, én meg az 1.7es cerkával ami még a 9200se-t sem hajtotta ki. De most nem szeretnék amd-t. Most én röhögök a lanpartyn rajtuk. Egyrészt mert bevagyokrúgva, más rész most intelnél az előny. De az új phenomokra tényleg kíváncsi leszek.
HolyFire: Nem megy. 4es sorozat csak 4essel, 38** csak 38**-al.
-
WesTM
őstag
válasz
norbalia87 #38359 üzenetére
Például. Aztán hagy szóljon a tuning.
-
WesTM
őstag
válasz
norbalia87 #38357 üzenetére
Ha ez oldalról nézzük igazad van.
A lényeg hogy ragadjon a bélyeg. Én sem hajtom maxon a procimat még nincs rá szükségem.
De phenomra váltanod tényleg felesleges.
-
WesTM
őstag
válasz
norbalia87 #38355 üzenetére
38** széria miatt nem érdemes procit váltanod, majd ha feljebb lépsz akkor érdemes intel oldalra a váltás. Amd-re való váltást semmi képen nem javasolok.
-
WesTM
őstag
Hát az úgy volt
, hogy haver gépe lenullázta magát, és kaptam egy halom vasat, amit mára tuningolva rendbe kellett raknom, új vga beépítésével.
Eddig úgy néz ki sikerült, bár betegállományban vagyok itthon, suli héten off, és csak ennek köszönhető hogy éjszaka is a géppel szenvedtem. Viszont az Asus alaplapokban megint nem csalódtam, az amd-s m2n-mx 2X hal meg másfél éven belül, de most kapott cserébe egy gyengusz abit NF-M2SV-t, ami 8X pci-e-t tud. Elég kalandos volt vele 2.5ghz-re húzni a 3600+X2-t...
Remélem a p5b-m tovább húzza, mert addig nincs vele bajom még meg nem hal.Romantikus éjszaka fogalmát én is másképp alkalmazom a gyakorlati humor nélküli, kegyetlen valóság showban.
-
WesTM
őstag
Sikerült egy romantikus éjszakát együtt tölteni a 16e ft-ért kapható msi oc 3850-el. (nem ref. hűtős verzió). Meglepő
Alapban 39fok volt az Msi power play-ével, de az ati p.p.-vel 32!!!
Játék közben 70 fok nagyon végső esetben fogta meg, amúgy 60 fok inkább jellemző. Hangja közepes, elnyomta haver gépében levő proci hűtő. Tuningban is meglepően jól teljesít, 775/1000 könnyen megy neki. Stabil, hibával nem találkoztam. Valószínűleg a 800 feletti gpu órajel is röhögve menne neki, de nem erőltetem feleslegesen.
16.590ft jelenleg nekünk 15900ért jött múlt héten, ennyi pénzért röhögve megéri, nem kell biossal sem kínlódni. Jelenleg ezt nagyon tudom ajánlani!!!!
Megpróbálok majd valamikor a távol jövőben összehozni egy cikket erről a kariról és az enyémről 2 különböző konfigban. (3600+x2@2500ghz vs. core2e4500@3.2ghz+)
De ez még nem most lesz. -
WesTM
őstag
válasz
LLKobe #38147 üzenetére
Driver pucolás, regclean, driver cleaner, aztán 8.11 fel. Utána jónak kell lennie.
Esetleg nincs túlhúzva a kártya? Vagy végső megoldásként gpu recover kikapcsolása.
Ha a gpu recover kikapcsolása utána fagy a gép, akkor valószínűleg hibás a kari, de ennek kicsit az esélye. -
WesTM
őstag
válasz
norbalia87 #38026 üzenetére
A "kis párnákat" le kell venni,és memó süniket kell rá tenni, a gpu ról pedig óvatosan, valami oldó anyaggal leszedni a pasztát,és újra kell pasztázni.
gtasystem: Griddel vannak problémák. Patchet fel kell hozzá tenni,különben elég instabil tud lenni. Minden kártyán.
katt777:#38028#: Hát én semmi képpen nem vennék 260+-t sem mert erről tudod hogy soha nem fűt oda a 280-nak, de a 4870 elég sokszor megveri még a 280at is. Az a baj ezekkel a karikkal, mint az elő szériás autókkal. Sok bennük a konstrukciós hiba. 38**sorozat kijövetelekor is milyen sok baj volt, ahogy a 8800gt-knél is, de a mostaniakkal 1-2 átlagos kivételtől eltekintve nincs baj.
Need for Speed nálam elásta magát. Utoljára az UG-2-vel voltam képes huzamosabb ideig játszani. Gtr1-2,és Gtl-el hattalmas multi partykat csináltunk itthon. Izzottak a lap-topok,meg a hozzájuk csatolt logitechek.
Az f1 challenge meg a mai napig klasszikus. Csak aztán átszoktam az rfactorra, mert szeretek modolgatni,meg kocsikat átírogatni hogy jobban tetszenek nekem, valóságosabban gyorsuljanak stb. Need4 már csak a 8--9 meg a 12-13 éves korosztálynak való. Nekik még a nejoncső meg a ge@o' 22es kerék számít nem a fizika.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #38024 üzenetére
Nekem mákom van a e4500al. Majdnem alap feszen megy 3.2-t, és ha akarom a 3.4-3.6 meglőhető vele mert 1.35V on már megvolt a 3.4. Szóval proci miatt nem aggódok.
Uramisten mi lett az új NEED4SPEED. Hányadék. Azt hittem a carbont nem lehet alul teljesíteni, na ezzel sikerült. Maradok az rfactornál ha autos gameről van szó. Szánalom a mostani autós felhozatal. A másik baj az, hogy az össze nagy név ami be volt harangozva már kijött,és egyiktől sem dobtam hátast enyhén szólva. De majd a GTA4 . azokban még soha sem kellett csalódni.És tényleg: Milyen 4870 jön majd? HIS, GAINWARD??? Most megint új hűtésű karival lesz dolgod,mert olyan ugysem lesz mint most volt. Legalább annak kell örülni,hogy kevesebb gt200as van,és azok között és igen nagy a halálozási arány. Hanyagok a gyártók,ENNYI. Ha megbízhatóságot akar az ember,vegye meg a "márkásat" jóval drágábban. De erre játszik az egész világ...
NA OFF OFF -
WesTM
őstag
ATT-t sosem szerettem, eddig ahányszor használtam rendszer visszaállítás lett belőle.
Melyik driver van fent? Előző le lett pucolva? Az automata tuningot a Catalyst Control Centerben találod. Szerintem ott meg tudod addig huzni a karikat, hogy kiderüljön melyik a legerősebb.Szerintem azzal próbálkozz.
Cizoe: Én már inkább azt tartom valószínűleg,hogy az xp-t mellőzik a driver írók, és inkább vistára gyúrnak.
Ettől függetlenül mennie kéne xp-n is hibátlanul. Más driverrel is kímlódik vagy csak a 8.11 a hibás?
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #38010 üzenetére
Hát én ezzel nem nagyon értek egyet. Élő példa erre hogy most 8.11 el is elég sokat gyorsultak a gamek, bár 8.10 nél nem vettem észre semmit. Nincs olyan nagy különbség szvsz. a 38-és 48 karik között hogy a 38 szériát ezután hanyagolják akár driver akár más milyen téren.
Élő példa ere a 48**sorozat driver hibái,ezzel szemben a 38**sorozat egyre stabilabb, és gyorsabb. Egyedül a 8.10 volt az ahol nem vettem észre semmilyen különbséget.
Jelenleg el is ment a kedvem a 48 sorozattól,mert még nem forrott ki,se driver, se semmilyen téren,és a 38 még mindenre nagyon elég. Nem fogom elsietni a váltást, már még nem látom elérkezettnek az időt.Cizoe mesternél vsz. másmilyen probléma van. Bár én tartom maam ahhoz, hogy lassan át kell állni vistára. Nálam olyan szinten nincsenek ilyen gondok, hogy már már meglepő. Emlékeszem 1650nél és 9200-nál rendszeresen durván megszívtam, viszont 3850el talán 1X valamikor 8.2 magasságában.
-
WesTM
őstag
válasz
Zolexx #37957 üzenetére
Jó vétel. Szerintem elégedett leszel vele, ahogy nagyon sokan itt a fórumon. ahogy nézem adatlapodat,majd a procin egy picit húzni kell, de ez nem gond a 2180 nál.
Olyan 2.6 ghz körül elég lesz felbontástól függően.
mod: Most látom a kiirásodban hogy 3.2-n szalad a cucc, így viszont nem lesz probléma.
Vga-n viszont csavarhatsz majd,mert ezek az msi-k nagyon jó eséllyel viszik a 3870 órajeleit. -
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37954 üzenetére
OFF: Láttad a jövő évi autókat? Komolyan sokkot kaptam. Ez már kicsit tényleg sok. 2010-ben szivar autókkal mennek már...
Ezek meg háááát ezt nem lehet leírni szavakkal... Most már tényle gnagyon remélem hogy bejön amit el akarnak érni ezzel. Na nem a Disney landes futamra gondolok....
OFF OFF
-
WesTM
őstag
válasz
fatal` #37817 üzenetére
Mivel ezt a hűtőt mégnem próbáltam hangolni a következő beállítást tudom ajánlani, ami kb. érték. 55C-ig 45% on legyen a venti, itt még csendesnek kell lennie. Majd a következő lépcső mondjuk 65C 60% 75C 70% 90C 100%. Így általában jól kell menni a kártyának, bár játék közben lesz hangja az tény.
Ismétlem ez csak kb. érték, 1 slotos kék hűtést láttam már, de nem állítottam még be.
Ez talán jó lesz. 1 próbát megér. -
WesTM
őstag
Hát ha memória,és vrm megfelelően van hűtve talán akkor, de nem hinném.
Viszont egy olcsó chilla vagy s1 elég lenne.Teaway: Nem. Haverom gépében elég rég szolgál a agp-s 3850 hiba nélkül. Szerintem az nem egy olyan melegedő, drasztikus terhelésnek kitett dolog. Viszont, ha rá lehet tenni memó sünit, különösebb gond nélkül, akkor nem árthat neki a dolog.
-
WesTM
őstag
Hali!
Vannak bizony vmodos módszerek.Hát egy kis vmoddal meg lehet velük fogni az 1ghzes gpu-t de 900mhzet rööhögve bírni fog egy jó hűtéssel. Elméletileg.
Ez tetszik.Lehet válogatni...
Na sok sikert a tuninghoz majd írogass ide nekünk az eredményekkel kapcsolatban is, mert nagyon kíváncsian várjuk!
Ezek az újabb szériás 3850ek elég szépen mennek tuningban.
-
WesTM
őstag
válasz
Drexler #37544 üzenetére
Most látom mivel agp-s verzió, lehet más órajeleken dolgozik.
Sajnos agp-s biost nem tudok neked csinálni,mert a pci-ossal nem menne, ha pci-os lenne elküldeném a sajátomat, de ati tray toolal meg tudod húzni a memória és a gpu órajelét is.
De maúgy nem veszítesz sokat,mert a procid nem nagyon hajtja ki ezt a kártyát. De egy próbát megér az órajel húzás. Bármikor jól jöhet egy kis + craft.
-
-
WesTM
őstag
válasz
aleister #37533 üzenetére
Ez nem kártya hiba...
1. Rosszul patchelted meg a 3dmarkot, mert akor fagy így, szóval valamit nem jól csináltál.CoH val pedig driver hibád lesz, vagy nem "szűz" oprendszered volt,és valami régi driver is ottmaradt, vagy nem a legújabbat használod. 350 fsp elég hozzá. Tuti nem a kártya a hibás szvsz.
-
WesTM
őstag
Nem lesz vészes. Én leszerelt gépház oldallal,ha asztalon vagyok akkor csak a fránya cpu hűtőt hallom,amit faragnom kellett hogy kicsit fickósabb hatásfoka legyen( Gyári core2 hűtő
) . Ilyenkor nem hallok semmit a 3850ből, játék közben meg a hang végett.
Remélem elégedett leszel vele, ami szerintem tuti.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #37385 üzenetére
Értem most már,gondolom látni akarod mivel fickósabb az x2.
-
WesTM
őstag
válasz
- = Zk = - #37361 üzenetére
Álkoholá!!!
Lehet egy indiszkrét kérdésem? Miért magának 3450???
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37307 üzenetére
Egy dologról nem esik szó ahogy olvasgatok... Catalyst a.i. Majdnem írtam egy kommentet tegnap,mert ahogy fc2-ztem, hihhetetlen rángatós lett a játék,pont olyan mint amiről beszéltetek anno. Látom az a.i standardon van. mondom a francba átállítom advncedre. Úgy megy a játék mint még soha. Meg sem röccen 1 mp-re sem, 40 fpsem megvan dx9 ultra highba 2Xaa csak az árnyék van butítva kicsit. De hihetetlen folyamatos a játék.
Nem e ez a titok nyitja. -
WesTM
őstag
válasz
Májsztró #37329 üzenetére
Az igen szívszorító pillanat volt. Nagyon sajnáltam őket.De a Brazilok ami hangulatot a hétvégére teremtettek,le a kalappal.
Rázott a hideg mikor üvöltöttek Massának. Olyan volt ez a futam mint egy ku#va jól megrendezett film. De egy darabig tuti nem tudom majd megnézni.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37327 üzenetére
Milyen jó érzés lesz ha tisztán elverjük majd,és nyugodt lelkiismerettel feléjük kerekedhetünk...!
Amúgy milyen jó kis bigét beújított bantu.
PCD énekesnője...
Hát aki megteheti...
Hát rég voltam így egy futam hatása alatt. Megható volt a vége.Mikor Vettel és Kubica összejátszottak,és így Vettel elment Bantunak,akkor tényleg eltört a mécses.Ilyet régen soha nem láttam még F1 ben,és egy darabig azt hiszem nem is fogok.Történelmi futam volt a mai.Glockot sem szabad hibáztatni,ha ő nincs,nem lett volna 1 perc remény sem.
Hogy on is legyen: Hejj!!!-de nagyon jól működik még mindig a 3850.
-
WesTM
őstag
válasz
katt777 #37325 üzenetére
Így utólag letisztultak a dolgok,az utolsó 2 kört végigbőgtem,jó kis futam volt ez akármi lett a vége.
"Egy hajóban evezünk,együtt nyerünk,együtt veszítünk. Így volt ez mindig is."Massa ettől erősebb lett,jövőre megmutatjuk.
A csapat vb. ezért meglett,ami legalább akkora dolog mint az egyéni.
Forza Ferrari!!!
Off Offolva
-
WesTM
őstag
Kicsi az esélyünk,de kitudja bármi megtörténhet!....
Itt a fórumon akinek tudnia kell tudni fogja...
FORZA FERRARI !!! GO FELIPE !!!
OFF OFF
-
WesTM
őstag
Na így első próba után máris cáfolnom kell Katt állítását,ez valószínűleg 48** probléma lesz,mert nálam eddig sem jelentkezett.
Most az új hotfix felrakása után,sokkal jobban megy a játék,simább,selymesebb a futása,nincsenek fps droppok. Látszik hogy megint faragtak rajta. Úgy néz ki a driver programozók,még nem tudnak a 48 as karikra normális drivert írni,viszont a 38as kártyákat kezdik megszokni,megismerni.
Ezek után csak ajánlani tudom az új hotfixet 3850/70!!! kártyára.
-
WesTM
őstag
Ebben a mai hírben megjelent hotfix driver,még a régi,vagy kiadtak egy újabbat?
..hehe megelőztek
-
WesTM
őstag
Olvassátok logoutos írásomat,és véleményeket szeretnék kérni.
-
WesTM
őstag
válasz
jambiyya #36817 üzenetére
Valószínű ott gubancosabb a megoldása ennek,mert áthelyezték máshova a vrm. eket és ezért nem biztos hogy más hűtő rámegy. Akkor inkább ref. karit vennék,mert oda tuti rámegy a másik hűtés,és a vrm hűtést is meg lehet oldani. Valószínűleg az msi spec. hűtős kártyánál a vrmeket a hűtő jobb oldalára helyezték el ezért nem látszanak. Erre nem gondoltam eddig.
Vicco: Hagy szóljon. Nálam az e4500 megy gyári,homemade tuning hűtővel 1.3V on 3.2-t stabilan.A kingmaxokat meg meg ne merje szólni senki,mert tényleg nem rosszak tuningban. Nálam a 800asok mennek 860ban CL4!!!-el igaz 2V ot kérnek ezért.
Szerintem ahogy most beállítottad meg lehet a hőn állított 11k és akkor odasózhatod a haverodnak.
-
WesTM
őstag
válasz
jambiyya #36810 üzenetére
Egyik (1.) ref. hűtős,a másik msi oc hűtője. egyik sem rossz,talán a 2. al kevesebb a gond,viszont picit hangosabb,de mellette szól hogy tegnap Piero89 kolléga tesztelte ugyanezt az msi oc kártyát,és 850mhz es gpu órajelet ért el vele,ami nem semmi.
Szóval én a 2. verziót ajánlanám,ha nem zavar egy pici hang.
-
WesTM
őstag
válasz
Piero89 #36764 üzenetére
Többet semmiképpen se adjál neki,és többet szerintem ne is várj tőle,ár ez is fantasztikus eredmény,örülnék ha az enyém ennyit menne. Eddig azt hittem nekem tuningos darabom van.
90 fok fölé tartósan ne nagyon engedd. Ha asztalon vagy és ref. hűtős a karid akokr a ventit 40%ra,játék közben 75% ra állítsd és akkor tuti nem lesz baja.
Több feszt ennél már csak grafittal tudsz adni.
TasiA : Kutyafátokat,mindenki lehagy engem??? Ne döntsetek már világokat össze bennem...
Mármint pontban még nem hagytatok le a cpuk végett,de ha erősebb cpu-k lennének nem lennék sehol.
810 nél fentebb nem tudok menni,att-t meg nem használok mert eddig mindig gallyra vágta az oprendszeremet. Biosból 1.3v ot adok a kártyának 810 ig megy. Úgy néz ki ezek a későbbi szériás 3850ek többet mennek tuningba mint az őskori példányok!! Nagy grat. az eredményekhez!
Na mára ennyi voltam Jó éjszakát!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest