- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
PáNtOs PoLáR #17010 üzenetére
Sztem nem érdemes ebbe a lapba beletenned!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
bajusz15 #17005 üzenetére
Éppen elég gáz az NV-nek, hogy a kategória pár 8800GT-t SLI-ben tönkre verte az X2 és a CF is!!! JÁTÉKOKBAN IS!!!
Egyre több 8800GT tulajt hallok panaszkodni, hogy nem mennek a játékok, szétesik a kép, szokatlan hibaüzenetek....És hiába jön a 9600x2, az meg 30%-kal drágább lesz és még a teljesítménye is kérdéses, amennyire olvastam!
-
Dubmaster
aktív tag
Nu, mit szóltok a 3870X2 és CF tesztekhez, egy kicsit odaba...sz az nVidiának
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
floxet #16675 üzenetére
Na, mivel kezdett eldurvulni a helyzet, visszanéztem a hsz-eket!
1, én Fornetti kollegának írtam erre a kérdésre:
"Honnan lehetne pár napon belül szerezni 95 körül 3870x2-t? vki írta h a sapphire ennyibe kerül kb."
2,Aztán Floxet kollega vszínű elnézte, és nekem válaszolt, hogy az Alienben ennyi (mármint amit Fornetti írt)
azaz egy félreértésből adódik a jelenlegi helyzet!
3, Ezért nem fogtam Floxet kollega válaszát!!! Amiben én tévedtem, azért elnézést kérek!
4,azonban abban egyezzünk meg, hogy az X2 valós ára (kivétel Elrond) valahol 102-110K körül mozog!
-
-
Dubmaster
aktív tag
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Sutty66 #16575 üzenetére
Ezeket a hőmérsékleteket milyen progiban látod?
Arra viszont nem egyértelmű a válaszod, hogy az általam megadott verziószámú Everest van -e a gépeden!
Viszont, amennyiben ezek a hőmérsékletek valósak, akkor ezzzel a kártyával bizony gondok vannak!!! Jobb, ha visszaviszed!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
birooo #16561 üzenetére
Nem nagyon tudom a fogyasztási adatokat, de tekintettel a 45nm-es architektúrára, pl egy 2900-as széíriához képest jóval kevesebb. A 3870 magasabb órajelei miatt vszínűleg kicsit többet is esznek. Nézz bele a tegnapi forumozásba, mintha láttam volna erre vonatkozó anyagot!
A Zalmanos GBT szerintem nem rossz választás, és egy kis ventiszabályzással még tudsz is segíteni a dolgon.
nekem 3870-es Sapphire van, Rivával egész jól be tudtam állítani a gyári ventit is, így normál alkalmazásban inkább hallom a 19dB-es házventik hangját, mintsem a VGA ventit.
Egyébként mennyi lenne a GBT?
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Sutty66 #16549 üzenetére
A 3850-et és a 3870-et az Everest 4.20.1264 béta vertiójától tudja kezelni!
Ez van meg neked? Ha esetleg nem, akkor el tudom küldeni, darabolva, vagy ftp-re, ha van, vagy le is lehet tölteni...
Mennyit vársz a 3DMARK06 indulására, mert nálam kb 2-3 perccel a klikk után indul!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
katt777 #16509 üzenetére
Elküldtem mélben "szombathelyi testvérem"
Én a következő profilt állítottam be
100%>65 fok
80%>55
70%>50
50%>45
40%>40
30%abszolute jól váltja a sávokat
Váó, azt hittem, a progi kell, mert érdekes módon egy másik helyről letöltött 2.06 nálam sem működött!
A sávokat leírtam, ez így elég, vagy kivegyem képekben?
Vírus? lehetetlen, az AVG-d valami rosszat lát! NoD32 3.0-ám van, hetente mélyrehatóval nincs vírusom
-
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
katt777 #16307 üzenetére
Remek az írásod. Eklatáns példája annak, mekkora káosz van nálunk. És sajnos nem is nagyon lehet mást várni!
Ausztria, kb 1983: Vettem egy MeisterAnker kvarcórát, zenélős, meg minden, majd betojtam a gyönyörtől. Boltból el, szállodában próbálgatás, valahogy nem tudtam belőle kicsikarni egy büdös hangot sem.
Vissza az üzletbe, elmondtam mi a gondom, és kaptam egy másik órát 1 perc alatt!!!És ez "csak" Ausztria!
-
Dubmaster
aktív tag
Minden attól függ, hogy ők hogyan állnak hozzá a dologhoz.
A rendeltetésszerű használatnál sajnos tök mindegy, hogy szakember vagy.
Szerintem mondd el, hogy észrevetted, hogyindokolatlanul magasan pörög a ventid. próbáltad beállítani szoftveresen, de nem segített. ezután kivetted a gépből és észrevetted az égést.
Ez sztem eléggé hihető! És ez lehet gyári hiba is. Aztán majd kiderül, hogy mi lesz a reakció.
Arra figyelj!!! hogy amíg nem feltétlenül szükséges, ne fenyegetőzz feljelentéssel...stb..
Vágj lehetőleg minél ártatlanabb arcot, és ne is mondd, hogy szakember vagy, csak, ha úgy látod, hogy ez segíthet!
kb. ennyit tudok segíteni!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Kislányka #16300 üzenetére
Ismerős a dolog, bár más cuccal kapcsolatban. TV gyárilag szar hangszórok, 10% hangerő felett rezeg az egész. szervizbe beviszem a vásárlás után kb 1 héttel.
Szervizes faszi: " Csak nem gondolod ba..meg, hogy ezt kicseréljük? Lehet menni a Fogy. véd-hez ha nem tetszik!" beletömtek valamit, amitől kb 2-3 hétig jó volt és máris "megjavították" a 100K-s Tv-met.
Vettem hozzá hanfalakat, paff
-
Dubmaster
aktív tag
Utánanéztem a dolognk. Sajnos igaza van Kislánykának, semmilyen külsérelmi nyom nem lehet rajta, gondolj csak Hammon vásárlási feltételeire, "égett, buherált... termékkel nem foglalkozom.
Erősen vszanű, hogy húzásra fogják a hiba okát!
Sory, de ez van.
A fogyasztóvédelem pedig teljesen tehetlen, mert Neked kellene bizonyítanod az igazadat!
Ha be akarod vizsgáltatni és nem Neked adnak igazat, még annak a költsésgét is rád terhelik.
persze megpróbálni meg kell, házha valami normális emberke van ott és még segíteni is fog!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Gaboman #16242 üzenetére
Az ASUS-ból már jött ki nem refhűtős, a Sapphire-ből még csak ref-es van. Viszont az igaz, hogy a FULL és Sapphire Editionhoz sokkal több progi van, mint az ASUS-hoz. Az ASUS mellett szól még a 3 év gar. ( persze attól függ, hol veszed)
Viszont én valahogy ATI-ban jobban szeretm a Sapphire-tGondolom, sokat nem segítettem.
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Tibcsó #16203 üzenetére
Szia!
Én most várok 3DMARK06 eredményeket egy haveromtól, de egyelőre valami gondja van a Dmark-kal. Amint küldi, felteszem!
Egyelőre annyit tudok, hogy a képminősége zseniális, veri az összes nvidiát, a Crysis high fullon megy nála... a srác teljesen kész van, hogy milyen jó!
Persze jó lenne látni is mit tud!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
katt777 #16131 üzenetére
Annyit tennék még hozzá, hogy elég sokat kínlódtam, mire sikerült optimális beállításra hozni a mem órajelet! A mag órajellel semmi gondom nem volt, gyakorlatilag az ATI overdrive autó beállítása fut (775-ről 871-re) játék alatt gyári hűtővel 65-67 fokos a kari(Sapphire 3870GDDR4 512/256). Viszont a mem órajelnél napokig szenvedtem. A tapasztalatom az, hogy amit az ATI overdrive engedett (1125-ről 1361-re) abból vissza kellett vennem kb 5%-ot, hogy stabil maradjon. Bár a végén a biztonság kedvéért 850/1250-re állítottam. Így semmi gondom vele!
3DMARK-ban E6650-nel hoz 10795 pöttyöt, és a gyermekem összes játéka stabilan, fullon megy, bár a legerősebb a NFS Pro Street. -
Dubmaster
aktív tag
válasz
katt777 #16131 üzenetére
Igazad van, pontatlanul fogalmaztam!
Csak arra szerettem volna utalni, hogy ha túlhúzott a mem. rajel és 3DMarkban produkálja a jelzett hibát, akkor játékban is tuti gond lesz, persze ez fordítva nem feltétlen igaz, ahogy azt e is leírtad!
Kösz a korrekciót! Így pontos a válasz!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Speed® #16031 üzenetére
Szerintem sem fogadható el!
Írok egy példát:Egyik haverom ( kb 1 éve vett 2x1GB KIngmax RAM-ot 60 ezerért, most 10-ért kapsz ennyit!
Az X2 most 95-115K között van, számla, nem számla, Magyar, vagy behozott függvényében.
Nem állítom, hogy ennyit ér is, de ez már csak így van, ha kijön valami új. Vannak, akik egyből lecsapnak ezekre, vannak akik kivárják amíg reális szintre süllyed az ára, de szerintem mindenki belekalkulálja, hogy sokat fog bukni, már középtávon is.
És a gyártók pedig kihasználják ezt,
... visszatartott fejleztések, 2-3 havonta megjelenő újdonságok. pl december 8800GT-ről szólt, jövő héten pedig kijön a 9xxx széria.Ez van, szívunk, ki többet, ki kevesebbet és sok mindent nem is tehetünk ellene. Vagy kiszállunk, vagy elviseljük!
-
Dubmaster
aktív tag
válasz
Speed® #15980 üzenetére
Bocs, de nem értek egyet a véleményeddel. Eladtam az utóbbi pár napban néhány X2-es karit!
Hihetetlen, milyen visszahangok jöttek. Nem csak haveroktól, hanem idegenektől is. A nagy nVidiás haverom pl. szinte "belövés" szintű álapotban hívott, hogy ilyen képminpőséget még nem látott!!! Képminőségben minden( GT, GTS, GTX) nVidiát messze ver. A gyorsaságban valóban kb 5, esetleg némelyik játékban 10%-kal jobb az Nv, de össezsségében az X2 ver mindent. Mondom ezt úgy, hogy nVidia karim volt mindig, most váltottam 3870-re.
Az amortizáció pedig amúgy is drasztikus ezen a területen, tök mindegy, hogy 3850CF, vagy 8800GT, egy év múlva a felét sem fogja érni. De azt mondom, hogy az X2--vel, persze egy azt meghajtani tudó proci társaságában jelenleg minden remekül fut, és még csak most jönnek majd a dx10-es játékok.
Üdv!
-
Dubmaster
aktív tag
Más!
Ha valakinek van X2 3DMark06 teszteredménye, megosztaná velem?
Köszönet:
Dub
-
Dubmaster
aktív tag
Hi Mindenkinek!
Egy apró segítségre lenne szükségem! szert tetem egy remek 3870-re, Sapphire, így a gyári hűtője meglehetősen hangos.
Rivában csináltam profilt a fannak, ami működik is remekül. egy apró gondom van. Hiába engedélyezem a betöltést indításkor, a drága Vista mindig blokkolja a progit.kifelejthettem valamit?
Előre is kösz a segítséget:
Dub
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest