- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Nighter
tag
Bocs fiúk hogy nem pm-be küldtem el enki de szeretném ha más is elolvasná és utánna vélekedne az emberkékről.
-
Nighter
tag
válasz
EQMontoya #394 üzenetére
Különben meg már nagyon unom hogy állandóan fikázol a hűtés miatt is ami felmerült bennem. magánembereket tudtom fikázni hogy ilyen hülye meg olyan hogy ugyse lesz abból semmi bezzeg a nagy cégek baromságait nem fikázzátok Pl a Sapphire-nek a folyékony fém hűtését valahogy erről még nem volt szó, jó igaz hogy nem dobják piacra mert a nagy okosok rájöttek hogy mind hűtés/mind a hűtés hangossága nem megfelelő na de ezt valahogy lehetett is volna selyteni őket se baszták le emiatt eldobták az ütletet és kész (pedig a prototipus is kész volt) szóval 1 szónak is száz a vége kurvára unom már a fikázásodat ha annyira okos vagy akkor mutasd meg hogy te mit tudsz ne pedig basztasd a népet.
Ennyit akartam mondani -
Nighter
tag
Próbáltatok már 1600*1200-a felbontásnál nagyobb méretben játszani?
-
Nighter
tag
Ki az az őrült spanyom közületek aki Crossfire-ben működteti az Kártyát .
Kiváncsi lennék hogy mennyit megy 2006-os 3dMarkban ha feltudtok dobni pár képet azt megköszönném. -
Nighter
tag
Mekkora 1 szar ez a kártya!
De csak azé me nekem nincs ilyenem -
Nighter
tag
Amúgy engem kicsit se érdekel hogy melyik lesz a jobb (na jó de csak 1 kicsit
) Jobban foglalkoztad hogy mennyivel mennek lejebb a régi kártyál árai.
-
Nighter
tag
Na ez az 7800GTX 512Mb SLi meg X1900Xt Crossfire teszt ez szerintem elég nagy hülyeség volt mivel nem is 1 kategóriában vannak Így hiába a nagy mellény rázás jóhogy elveri a 7800Gtx-et be is baszna ha nem verné el De majd ha kijön A 7900GTX és majd avval mérik össze majd megnézem hogy ugyanígy fogja-e verni a mellényét az Ati.
-
Nighter
tag
Mennyi lesz az ára mert ez szép is jó is de az ára mennyi?
Amúgy a 7900 se lesz piskóta -
Nighter
tag
A memória órajele az nem 1700Mhz-es lesz?
Mert nem mind1 hogy 1450 vagy 1700
Najó abba a hagyom a taknyolást 1 biztos nem lesz szar kártya jah és még valami?
Mennyi lesz előreláthatóan az ára?
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Apple asztali gépek
- Hobby rádiós topik
- Hővezető paszták
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest