- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Ugye befejeztétek az egymással foglalkozást? Ott a Ring.
-
Viktor77
titán
válasz
cool.hand #2094 üzenetére
Kb. semmi. Mind ugyanarra a refnyákra épül, még a hűtésük is ugyanaz.
Sokan szidják a Sapphire-t, hogy szeretnek elromlani, bár én nem hiszek ebben, inkább csak a nagy számok törvényében.
Ha erre adsz, akkor ilyet ne vegyél, de inkább dönts a hozzá cuccok, gari, ár alapján. -
Viktor77
titán
Nem.
A referencia kártya pontosan olyan mint amit tervezők megálmodtak. Nem tér el semmiben.
A gyártók aztán beleírják a saját biosukat, raknak a hűtőre új matricát esetleg és egyedi dolgokat adnak mellé.
Az a Palit kari ott a képen, pontosan úgy néz ki mint a többi 1900XT, max más rajta a matrica a hűtőn. -
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1107 üzenetére
Tényleg, de mondom, csak fent a hajánál és lent a melle alatt látszik ki 1-1 millit talán. Nehéz lett volna felismernem.
-
Viktor77
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1105 üzenetére
Ohhh, köszi, én nem mertem basztatni a matricát.
-
Viktor77
titán
Amúgy kis érdekesség, de az enyémen pl. kicsit elcsúszott a matrica, így egy fél millimétert látszik, hogy a matrica alatt van alapból nyomtatva valami a hűtőre. Lehet, hogy valami normál ATI logó?
-
Viktor77
titán
Na, szögezzünk le pár dolgot.
Az Asus-on is és Sapphire-on is ugyanaz a referenciahűtés van.
Az Asus Ati-ban semmivel sem jobb mint a Sapphire, sőt, talán nem véletlen, hogy némely eredeti BBA Ati kártya is a Sapphire gyáraiban készül. Idézek egy korábbi PH!-s cikkből:
''...ugyanis fennállása óta csak és kizárólag a kanadaiakkal dolgozott együtt, ráadásul az ATI számos, saját márkanevén forgalomba kerülő kártyája is a Sapphire gyárából kerül ki. ''
Más: Én 48K-ért vettem tegnapelött a Sapphire-omat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged