- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
válasz
Motion_Blur #1759 üzenetére
Szia!
Nem tudom hogy milyen jellegű tesztre gondoltál,de itt ph!-n van egy teszt ahol a 320as és a 640es 8800GTSekkel hasonlítják össze.[link]
Én most vettem egy ilyen csodát Sapphireben teljesen megvagyok vele elégedve,szerintem nemis olyan zajos mint amilyennek mondják... -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #725 üzenetére
Június előtt nincs értelme most már DX10-es kártyát venni, hiszen májusban nagy verekedések lesznek mindkét gyártónál. Szerintem jól fogsz járni az X1950XT-vel. Én is hasonlóképpen gondolkodom (azzal a különbséggel, hogyha lenne fölös plusz pénzem tuti 320-as GTS-t vennék
)
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #721 üzenetére
Nem értem mi a gond a GTS-sel, a 320 MB-os problémát meg végképp nem értem, az XT-n csak 256 van
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #722 üzenetére
Remélem ezt most nem tőlem idézted
Amúgy én jelenleg is jó vételnek tartom, akár egy, akár másfél évre, de nem 1680x1050-es felbontáshoz, kiváltképp nem szűrőkkel. Egy 1280x1024-et el lehet vele tolni még másfél évig az biztos.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #718 üzenetére
1680x1050-hez azért necces lesz előbb-utóbb, ha több della van, akkor 8800GTS-re hajtanék az esetedben (ezért adtam el többek között én is a szélesvásznú moncsimat, ember nem győzi VGA-val
). Nekem is Sapphire van itthon, eddig semmi rendellenességet nem fedeztem fel rajta, max azt, hogy halkabb, mint szokott ugyanaz a gyári hűtő, amihez eddig voltam szokva
Szerk: más márkából pedig nem érdemes vásárolni, ugyanis azok bő 10k-val drágábbak, onnan meg már csak egy ugrás a 320-as GTS.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
válasz
Motion_Blur #718 üzenetére
Tegnap vettem ilyet,miért szidják?
még él
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Motion_Blur #716 üzenetére
négy hsz-szel feljebb kell csak olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged