- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
cartzje #6768 üzenetére
A VGA -d húzva van? Szerintem töröld le az ATI Tool -t, és: Vagy rakj fel egy másik verziót, vagy rakd fel az ATT -t. Annyi, hogy az ATT -nél majd neked kell beállítani a feszültséget és az órajelet is.
De először én azt ajánlom, hogy szedd le az ATI Tool -t, és a vga driverét. Csak a drivert telepítsd újra. Meg kell nézni, hogy akkor is ezt csinálja -e. -
katt777
félisten
válasz
cartzje #6027 üzenetére
Valami nem százas azon a kártyán, vagy a progi lövi föl a terhelést időközönként, azért akad le. Melyik game? Az sem mindegy, melyik drivert használod, Vista v. XP alatt, stb.. Ha kitöltenéd a konfigodat az adatlapon, illetve részletesebben leírnád a problémát (azaz nem csak a VGA ad-hoc értékeit), többet tudnánk segíteni. Játék alatt nem ártana valamivel végigmonitorozni a VGA értékeit. Az említett hőértékek egyébiránt elfogadhatóak, önmagukban ezek nem okoznak problémát.
-
konyok
tag
válasz
cartzje #6010 üzenetére
Nos, nekem is eléggé melegedett a kártya főleg xtx
beállítások alatt. Persze a Katt mester által beállított értékeknél nem volt annyira vészes a dolog, de én úgy ítéltem meg, hogy megérdemel egy "kis" operációt ez a kártya. És persze szeretek barkácsoni.
Íme a végeredmény: [link]
[link]
[link]
Így már minden hőmérséklet frankó!Mind a két venti 5V-on megy teljesen hangtalanul. Az xtx beállítások mellett is 65-70 fok a max gpu/vrm.
Ja, és bocsi a képek minőségéért, csak a mobilom volt hirtelen kéznél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged