- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dev89
tag
Aha értem csak megtetszett ez a moduláris dolog nekem. Tehát a bluestorm is elég lenne akkor az jó, de milyen lenne egy 560w-os chieftec, mivel az is moduláris és tesztben írták, hogy van olyan jó ez a táp, mint a liberty sorozat az enermax-nál. Akkor így megmaradna a moduláris dolog és 400w helyett 560w lenne, ami már biztos elég lenne!
-
TomBoy1986
veterán
Mármint hogy én mivel mértem? Nekem nem ilyen hűtőm van. Nekem AC Acc. X2 van és azzal szintén hangtalanul 05 alatt 70 fok szokott lenni, 06 alatt meg 75°C.
És amúgy Rivatuner és ATT. De gondolom Doobyhoz szólt a kérdés.
Amúgy meg ha az X1950GT teljesítménye és hőtermelése kevesebb és mégis 15°C-s különbség van az S1+12cm és a VF900Cu között, akkor itt is nyugodtan elérhető a 60-65°C az S1-gyel - lehet még kevesebb is. -
Dooby
tag
Hali!
Erre nem tudok mit lépni, mert nem nagyon vagyok otthon a hűtők terén. Azt tudom, hogy az Artic cooling Accelero S1-re beszéltek rá az ismerősök. Tesztekből én is nézegettem és tényleg ez volt a legjobb. Ha vissza nézed a hozzászólásaimat találsz linket is, ahol tudsz tájékozódni. Csak a hűtés a gépen belül kb 15k-t emésztett fel. NH-U12F a procira, AcceleroS1 a VGA-ra. A 12 cm-es ventikről már nem is beszélek![link]
Egy kis segítség! Hali!
UI.: Ezzel a hűtővel kb 65-70 foknak kellene lennie!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged