- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
arcszesz #9978 üzenetére
Leszedem az oldalát és szobaventi
Ez vicces meg minden de olyan megoldás kéne, amivel tudom szabályozni a ventit. Csak egy program és semmi más. Hadd ne kelljen leszedegetnem a ház oldalát, amin mellesleg egy 25cm-es venti nyomja be a levegőt. Elöl egy 12, hátul egy 12cm-es venti van még a házba. Nem a ház hűtésével van a gond, hanem a kártya ventije nem pörög gyorsabban mint 30%. Tök jó halk meg minden, de ez így nyáron játéknál nem egészséges. KB 32°C van a szobában, a házam sem tud ilyen melegben csodát tenni
Szóval mégegyszer: Milyen progival tudom szabályozni a venti fordulatszámát?
-
válasz
Gyuri27 #9979 üzenetére
Nem olvastam a topikba, mivel ez egy hirtelen jött vásár volt, még csak nem is terveztem eme kártya megvételét... Tegnap 10:00-kor hívtak kell-e jó áron garisan és rábólintottam, 12:00-ra itt volt. Ennyi. Akkor majd ma elolvasom a hsz-eket hátha okosabb leszek. PP2-ről még fogalmam sincs mi, de majd az elkövetkezendő napokban úgyis megtudom...
Legközelebb ígérem ezzel kezdek. Ettől függetlenül hogy kb most le lettem hülyézve a kérdésemre még mindig nem kaptam választ... -
Segítség-segítség!
Sziasztok!
A CCC-ben hol tudom szabályozni a ventillátort? A kártyám: ASUS Radeon HD4670/DI/512. Catalyst verzió: 10.6 (nem asus driver). Azért kellene mert meg fog főni a kártya! Everest szerint netezésnél 30%-on pörög a venti. GPU dióda 44 °C everest szerint és ccc overdrive szerint is 165Mhz-en...
Ha ccc-ben nem lehet akkor milyen programmal tudnám ezt megtenni? Játék közben sem megy feljebb a venti fordulatszáma, és természetesen egy idő után a textúrák is más színűek lesznek, a robbanások nem robbanásokká hanem kockákká avanzsálódnak (Singularity). Szeretném kb 70%-on pörgetni a ventit. segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest