- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Köszönet a válaszokért:
Stirbi: ok, csak néha zavaró a kétféle leírás.
csucsbicep: jó hallani, majd megnézzük mit bír a kis X2-es.
zodo: köszi a linket. Tudom ennek a kártyának elég az 512-es memória és abból minél gyorsabb, de most csak használt vétel játszott, mert nem akartuk még kukázni a 939-es konfigot és az A64 3200+ egy X2 3800+-ra frissült. Ha már azt megvette a tulaj gondoltam ne szenvedjen alatta a 6600GT 128MB (amihez ez a memóriamennyiség tán ideális is csak ma már kevés a kártya is és a memória is).
Ha érdemes még vele foglalkozni és a másik gépben lakozó A64 3500+ tuningbarát, akkor lehet, hogy megnézünk egy 6600GT SLI-t is ha minimális befektetéssel megúszunk egy sli-s lapra való átváltást.
A kártya cd3000 fórumtárstól származik, szerintem jó áron teljesen korrekt átadással (mivel én csak közvetítő voltam véleményt majd ír az új tulaj.
-
stratova
veterán
válasz
stratova #10184 üzenetére
Hmm nem teljesen egyértelmű, hogy DDR3 vagy GDDR3 vegyesen szerepel neten. A gyártó honlapján így Gigabyte GV-R467ZL-1GI
-
stratova
veterán
Üdv!
Egy Gigabyte HD4670 DDR3 1GB esetén ha adott egy 939-es X2 3800+ és 4x512 MB DDR400 (3 3 3 8). Akkor milyen beállításokkal kerülnénk legközelebb a kártya optimumához?
Pl igyekezzünk minél magasabb órajelet kihozni a cpu-ból akár a ramok lassításával, vagy inkább 400 MHz-es ramok és emellett elérhető max cpu órajel.
(kis fogyasztással kerestünk kártyát, ami egy meghúzott X2-höz passzol ez pedig igen kedvező árban volt. A GT220-at kevésnek a GT240 GDDR5-öt soknak és drágának éreztem PCIe 1.0-ás lapban lesz Gigabyte K8NF-9 Ultra Rev. 1 (a lap topikjában többen is írták, hogy megy benne gond nélkül)).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest