- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10278 üzenetére
Szerencsére nem égett le
)
Na majd megnézem Everestben is a hőmérsékletet.
Pár órája már nyúzom a gépet, játszani nem szoktam, így játékkal nem próbáltam, gondolom ott erőlködne legjobban a kari, ott melegedne igazán.
Szóval eddig 58 fok volt a max,amit jelzett az Ati catalyst, így lehúzott ventillátorral. Az szerintem nem sok, hagyni fogom így, ha nem megy feljebb,mert csodálatosan halk lett a masina.
Majd veszek használtan lehet egy másik vga hűtőt vagy eladom a fenébe ezt a hülye 4670-et.
Még garis a kártya, lehet gariztatni kellene.
Köszi a jó tanácsokat!!! -
mutyi
senior tag
Közben írom mit látok.
Kártyát kivettem, portalanítottam, bár nem volt poros.
ATI catalyt alatt ATI Overdrive menü: 27 fokos a kari pár perc után. Ha nincs be jelölve hogy enable ati overdrive,akkor a hőmérsékleten kívül 0-án áll a ventillátor sebssége. Ha bejelölöm az Ati overdrive-ot és még azt is hogy enable manual fun control, akkor annyit mutat a ventillátor sebssége, amennyi %-ra állítom, de közben változás nem történik, megy a venti 100%-on.
Az activity középső rész meg mindig 0%-on van, meg sem mozdul.
Most lehúzom a venti tápcsatiját a kártyáról, megnézem,hogy mennyire fog melegedni a kártya venti nélkül, csak bordával. -
mutyi
senior tag
válasz
PredatorNo1 #10275 üzenetére
A kezdetektől ilyen. Vadi újként vettem vagy 2 éve és azóta zavar a dolog, de még sosem tudtam megoldani és választ sem kaptam a kérdésemre.
A hűtő szerintem nincs elmozdulva,de majd megnézem.
Manuális fordulatszabályzót hogyan kötök rá a gyári ventire?
Vagy kapjam le a gyári ventit és vegyek rá egy totál újat?
Nem poros a gép, sem a kártya.
A hőfokot még nem néztem, esetleg alapból rossz lehet a hőmérője és ezért tólja maximálisan????
ATI Catalyt mutatja a hőfokát? -
mutyi
senior tag
Olyan problémám lenne, hogy van egy 4670-em és mióta használom a ventillátor fullon pörög, nem kezeli sem a bios sem a win 7 alatt az Ati driver, hogy lasabban is elég neki pörögnie. Így meg iszonyat hangos a gép, nagyon utálom. Tudjátok mi lehet az orvosság?
Hiába állítom az ATI catalyston belül a ventillátor fordulatászámát, semmit nem változik a forgás sebessége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest