- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
- 

miresz veterán Uhhh!  Én is azt mondom,hogy cseréld le mert én már megfizettem a tanulópénzt.Tanulj az én hibámból inkább.HKC USP5550.Vitte magával az Asus lapomat is,memóriástul! Többe került az egész móka mint,ha vettem volna az elején egy normális tápot. A-Data AHM650-BZ-CEU 650W Nekem ezt ajánlották a nagyok a tápos topicban is és maximálisan bevált.(Ugyan az a bele mint a Corsairnak,csak olcsóbb) Sokkal stabilabb lett a gép OC alatt. Én is azt mondom,hogy cseréld le mert én már megfizettem a tanulópénzt.Tanulj az én hibámból inkább.HKC USP5550.Vitte magával az Asus lapomat is,memóriástul! Többe került az egész móka mint,ha vettem volna az elején egy normális tápot. A-Data AHM650-BZ-CEU 650W Nekem ezt ajánlották a nagyok a tápos topicban is és maximálisan bevált.(Ugyan az a bele mint a Corsairnak,csak olcsóbb) Sokkal stabilabb lett a gép OC alatt.Szerk: Ha parkolón van addig akkor megnyugodtam.  
- 

szasanyi félisten  ... az mi? Mateszopsz japán márka? Akkor ne csodálkozz ám, és javaslom cseréld le mielőtt elhalálozik, és sértődve magával nem viszi valamelyik alkatrészt a gépedből. Egy jó minőségű 450W 80+ táp megfelelő lesz, bár hosszabb távra tervezve érdemes kicsit jobbat venni ami nem túl drága (pölö Corsair GS600). ... az mi? Mateszopsz japán márka? Akkor ne csodálkozz ám, és javaslom cseréld le mielőtt elhalálozik, és sértődve magával nem viszi valamelyik alkatrészt a gépedből. Egy jó minőségű 450W 80+ táp megfelelő lesz, bár hosszabb távra tervezve érdemes kicsit jobbat venni ami nem túl drága (pölö Corsair GS600).TommyJ: nem vigasz, de én is ott tartok lassan, és még nincs kártyám.  
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Android játékok topikja
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- New World - az új Amazon MMORPG
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én is azt mondom,hogy cseréld le mert én már megfizettem a tanulópénzt.Tanulj az én hibámból inkább.HKC USP5550.Vitte magával az Asus lapomat is,memóriástul! Többe került az egész móka mint,ha vettem volna az elején egy normális tápot.
 Én is azt mondom,hogy cseréld le mert én már megfizettem a tanulópénzt.Tanulj az én hibámból inkább.HKC USP5550.Vitte magával az Asus lapomat is,memóriástul! Többe került az egész móka mint,ha vettem volna az elején egy normális tápot.