Hirdetés
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
gulupeti
üzenetére
No offense, de én sosem értettem azt, amit például te is csinálsz. Összeállítottál egy gépet, amit tuningolsz is, amitől értelemszerűen megnövekedett a fogyasztása és a zajszintje is a gépednek és akkor most a videokártyádat inkább járatnád kisebb fordulaton hajtott ventillátorokkal, csak hogy ne legyen hangosabb? Önmagában a tuninggal nincs bajom, bár vga-hoz nem nyúlnék, de ha már tuningol az ember, akkor ne foglalkozzon a zajszinttel, inkább maradjon "egészséges" a gépe, minthogy egy kicsit halkabb legyen szvsz.
Ha a fogyasztás csökkentése lenne a célja ennek, az megintcsak szemben áll a proci és a ramok tuningolásával és egy egyvga-s rendszernél nem is beszélhetünk nagy különbségről árban a fogyasztásnál. Nekem 4.4GHz-en hajtott procival az utolsó 3 hónapban kicsivel többet fogyaztott a gépem konnektorból, mint 4 ezer magyar forint, amiben sok játék és tuning miatti stabilitásteszt volt. (Teljes gép + monitor + modem + 2 router + 5 ülső hdd + hangfalszett + asztali lámpa tartozik bele)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő