- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
válasz
RetepNyaraB #19508 üzenetére
Koszonom valaszod,sokat olvasgattam utana de mivel a procim se nem x2.. se nem x4 hanem feloldottam egy 3 adik magot es igy eleg hulyen tudom a dolgokhoz hasonlitani,hogy mihez all kozel.Viszont aztmondod lenne elorelepes es meglatszana..nekem meg egy ilyen valasz kellett.Koszonom megegyszer
-
MrM94
addikt
Sziasztok!
Lehet egy kicsit off lessz de egy ideje tunodok rajta hogy a phenom II x2 555 osom 3 magositva 3.7ghz en kihatja e elegge a 6850 esemes egy jobb procival tobb fps-t nyernek?
Masodik kerdesem pedig,hogy elegge szereti a 80 fokot,van meg valakinek ilyesfajta hutovel szerelt radeon 6850 ese? http://www.ozone3d.net/public/jegx/201010/msi_r6850.jpg?
Koszi elore is! -
MrM94
addikt
válasz
Turbolada II #18817 üzenetére
Nincs
de azthiszem megtaláltam az okát,hogy miért csinálja az eszét..megnézem most biosban,hogy a cool n quiet ki vagy be van kapcsolva mert amikor fps drop van gyorsan kiléptem es megnéztem a cpu-z -t hogy mi is történik és azt vettem észre,hogy az órajel 800mhz re áll be.
-
MrM94
addikt
válasz
Turbolada II #18815 üzenetére
GTA IV nél,Driver San Francisco nal,Saints Row The Third,Blur stb. nél is? Minden eddigi felinstallált játéknál?
-
MrM94
addikt
Sziasztok!Van egy MSI 6850-esem és az a problémám vele,hogy néha játékoknál drasztikusan lecsökken az FPS olyan 10-20 körülire és aztan visszaáll normálba..Phenom II X2 3magosítva 3,7ghz en..Asrock n68c-s ucc deszkában..valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baja?Köszönöm elöre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest