- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
felesleges az új táp ahogy schwartz is mondja...
de nem csak képeket linkeltem, nézted a második linket is
[link]
ott van hogy 3db 4890-s terhelve vett fel 575w-t egy 4ghz-re húzott core i7-el..
akkor 2db esetén böven elég a 620w Corsair..ha meg tartasz a melegedéstöl akkor be kell épiteni egy ilyet :[link]
ez a 25cm-s szélmalom megoldja a levegö bejutását zárt házban a vga-k felé..de ha a meröleges nem tetszik akkor párhuzamos hütést kell kialakitani , csak akkor semmi nem lehet a vga-k mellett ( vincsi hegyek például) , és elöl "rácsos" szerkeztü kell hogy legyen a ház, hogy tudjon megfelelö mennyiségü levegö bejutni.. alulra bepakolsz 1 vagy 2db 12cm ventit , attól függ elférnek e, vagyis mekkora házad van....
-
Zájec
veterán
"Bár voltak, akik ügyesebben taktikáztak, és sokkal kisebb ráfizetéssel bandukoltak át jópár VGA generációt... "
ezekre a példákra kiváncsi lennék.... minél drágább a kari annál nagyobb a bukó..
elözöleg a válság által okozott áremelkedéssel kapcsolatban igazad van....
kicsit elfelejtettem már... pedig még csak most lábulunk kifelé belöle, ha lehet ilyet mondani... -
Zájec
veterán
pont egy dx10.1 -el.... gondoltam hogy odateszed a mércét, te ki ravasz
22k a 4830 ? jó ára van, gondolm nemrég még 30-ért vetted....
egyébként ha kicsit belegondolsz ebbe az ATI féle árcsökkenésbe, akkor láthatod hogy most jól kicseszett a néppel.... a 4850 és 4870 karik ára csökkent 10-15k -val..
a haverom nembirja 30k-ért eladni a 4850-t amit két hónapja vett 40k-ért....
szóval itt az érem másik oldala... akinek van karija az szivja a fogát, aki meg most vesz azmeg örül a 4770-nek...ezt az nvidia sem hagyta... a gts250 múlthéten még 40k fölött volt, mostmeg 32k -ért adják... azért mert az ATI árat csökentet..
csúnyavilág ez a VGA piac, legalábbis a gyors áramortizácio szempontjából...én is jól beszivtam... nemrég vettem k"""" ocsón egy 98gtx+ -t 35ért (2hete) , mostmeg 30ért sem birom eladni....
-
Zájec
veterán
"De sajnos egyre több az olyan játék/helyzet, ami már megfekszi a GF-ok gyomrát, a radeonokét viszont nem..."
gondolom attól függ melyik cég csináltatta a játékot..."Szerencsére amúgy én nem markokkal játszom.... "
értem,, a vantage jobban tetszik neked.... mondjuk hosszabb játék mint a 3trémárk
-
Zájec
veterán
nálatok a 4890-s mit tud összhozni 3trémárkban?
a konkurencia 40k-s karija ezt tudja..:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest