Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nefri

csendes tag

válasz TTomax #4344 üzenetére

Azért nem irtam mert integrálva van a táp a házba ennyiböl szerintem nem lehet megállapitani a hibát. Amúgy ez van, nem tudom ez szar vagy sem:
    [link]

Simán elképzelhető, hogy igazad van én is gyanakodtam rá, de nem tünik logikusnak miért csak bizonyos játékoknál eredményez VGA hibát a szar táp+kiszámoltam és a gép fogyasztása nem haladja meg a 400W-ot.

Illetve ha ez a hiba azon túl hogy: vegyél újat/cseréld ki, van vmi megoldás? Ilyen integrált tápot kilehet cserélni vmi izmosabbra vagy új ház is kell?

• Nefri

csendes tag

Egy kis problémám akadt a 4890-el kapcsolatban, ha bárkinek bármi tippje/ötlete van pls help!

Supreme Commander kiegészítöjével ha játszok alap beállításokkal átlagosan óránként kifagy a képernyő. Fehérséget látni négyzetekkel tarkítva. Ha leteszem tálcára jön az ATI support hogy reportoljam nekik a problémát és a VGA újraindult stb... Ha vissza megyek a játékba megy tovább mintha nem történt volna semmi, de multiban elég zavaró és ha 1* elöjön egyre sürübben jön a hiba és 3.nál halál.
    Próbáltam 3 féle drivert is hivatalos oldalakról (mindig leszedtem az előzöt), de nem segített a problémán. Frissitettem direcx-et is de semmi.
    Ma feltettem a Battle Forge-t és ott pedig az a gond, hogy 1-2percen belül gondol egyet a gép és ujraindul, mintha reset gombot nyomtam volna. Ha ez nem következik be 5 percen belül akkor jön a Supreme Commanderel megeggyező probléma. Azaz gyakorlatilag 5percnél tovább nem müködik.

A gépem konfigja (1hónapos):
    VGA: ati sapphire 4890 1GB GDDR5 PCI-E
    Alap: gigabyte MA790FXT-UD5P
    Proci: AMD Phenom II X3 720
    Memória: Kingston 4GBRAM
    450W táp
    Vinyó: Samsung 750GB

450W lehet kicsit kevés de mivel nem nagyon kötök rá semmi külső cuccot és csak 1 winchester van benne, kikéne tartania a számításaim szerint. Bár lehet, hogy újraindulos problémának ez az oka, de nem tom. A VGA hőmérséglete nem szokta meghaladni a 46 C fokot azért túlmelegedés sem valószínű.

Más játékoknál eddig nem találkoztam problémával (Left4dead, KOTOR, Oblivion).

Előre is köszönök minden segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák