- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Hiába 450-es, nem megy annyit. A gyártó honlapján kiteszik mennyi az effektiv W amit lead.
Nekem 400-as Chieftecem van ami 400-at is ad le, ezért nincs bibi.Dictator: Nem tudom neke milyen Chieftec 420W-os tápod volt, de én csak 400,asról meg 450 esről tudok. És az simán elviszi a 4890-et jó procival.
-
TTomax
félisten
Azzal a táppal örülj hogy elindul....nem hogy azt nézegesd mikor fagy ki.. majd kifagy amikor gondol egyet,és annyit ránt a 12V-os ágra amit nem bír.Vastagon nem ajánlott táp, ami rá van írva messze nem hozza,örülj neki hogy eddig nem tett tönkre semmit a Colorsit tápod mert egy időzített bomba.Én be se merném kapcsolni,és ez nem túlzás...
A tápos topicban megkérdezheted,jó ha 300W-ot lead azt se stabilan...
tessék az első hozzászólásban ott virít a nem ajánlott tápok között,és nem viccből... -
Dictator^
veterán
Nem akarok hülyeséget mondani, de én is most lettem egy 4890 vapor-xnek a tulajdonosa. Játék inditás, talán 1 perc barangolás max grafikán és kikapcsolt a gép. EVE online-al pl maxon, 10percig is birta, majd kikapcsolt, NFS Carbon vicc szerüen kb menüig se jutott.
Fogtam egy másik tápot, és egy gyegébb lapon át, rákotottem a videókártyámat.. Tökéletesen ment.. Szóval nekem is tápproblémám volt.
Most egy 600W Chieftec viszi tökéletesen. Majdhogynem hasonló configgal mint ami neked van.
Ha tutira akarod tudni, ajánlom fogj egy normálisabb tápot, minőségit, elég sztem a 450w-os is, és kösd rá a videókártyádat, hogy onnan vigye. Ha megeszi a játékokat akkor tápcsere.
De a kolléga már válaszolt rá. (nekem a 420W-s Chieftec tápom nem birta a kártyát , pedig lehet "minőségi" tápnak is mondani).
Kieg: Hozzáteszem nem vagyok zseni, a próba plusz tápom egy 420Wes Thermaltake volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest