- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zborai
csendes tag
válasz
faranus #8547 üzenetére
Sziasztok!
Vettem itt Tom-e tól egy Sapphire 4890 1GB New edition karit
De tesztprogramokba és játékokban is vagy kifagy vagy képhiba jelentkezik,hőfok rendben 54 alapból meg játék közben sem megy 75 fölé.
Több oprendszert is próbáltam,catalist 9.4 től 10.4 ig mindegyikkel ezt csinálja.
Xp alatt azt irta ki hogy vpu recovered,win7 meg hogy az eszköz illesztő nem válaszolt de már ujraindult...
Az előző gépben (q6600,4gbddr2 800,420W colors)egy szervizben kicseréltek mindent hogy kiszürjék mi a baj(hozzáteszem én is megcsináltam csak amikor már nemtudtam mi lehet elvittem ismerőshöz)azt mondták szar a kártya,volt lehetőségem lecserélni a konfigot
most gap55-ud3,i5-750,550W LC poer hajtja és a jelenség megmaradt.
Itt olvastam egy tesztben hogy 4890 el szerelt gépeknek is bőven elég a 400W táp márkásabból sztem 550W LC nek is birnia kellene ha másból nem volt 9800GTX is a gépben teszt erejéig és ment tökéletesen az meg eszik.
Tudtok e valami amitől elmulik vagy kiszürhető hogy mi a gond,mivel 2. kártya amit vettem és szar megpróbálok mindent hátha nálam van a bibi de pestre szaladgálnom elég költséges...
Válaszokat,ötleteket előre si köszönöm! -
varsam
őstag
válasz
faranus #8543 üzenetére
na hát így már mindjárt más. Az a proci igencsak jó lenne.
De ha gépvásárláshoz akarsz tanácsot kérni akkor ide írj: [link]
Írd le, hogy milyen géped van most, mit szeretnél cserélni/újat venni és erre mennyi pénzt áldoznál.Add meg az adatlapon a gépedet, úgy alapból könnyebb segíteni, mint így vaktába lövöldözni.
-
varsam
őstag
válasz
faranus #8540 üzenetére
Az FSP tápnak elégnek kell lennie (max hangos lesz), de azért egy pontos típust mondhatnál, illetve h hány éves darab. (Itt is tedd fel a kérdést, jobban értenek a tápokhoz.)
A processzor viszont gyengécske lesz ehhez a vga-hoz. Persze lehet vele játszani, sőt még magas grafikai részletesség mellett is, 4890 ugye erre való, de hú de sok fps-t ne várj attól a procitól.
Most veszel mindent, vagy a proci és lap már megvan? Nem ártana egy újabb Athlon II vagy Phenom II proci egy ilyen kaliberű vga mellé, még ezeket is fel kellen tuningolni olyan 3,5GHz környékére, hogy igazán jó legyen a dolog.
Szóval összevetve egy legalább 40ezres vga mellé nem egy 5ezer forintos proci dukál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazon Kindle
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videós, mozgóképes topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest