Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsuzsi50

csendes tag

válasz bazs0811 #5132 üzenetére

Ez a "legjobb" dolog totálisan relatív.
    Most melyik gyártótól származzon?Ki kell fogni.
    Ismerősöm Sapphire-t vett Vapor-X-et és egyszer csak levált a hűtője,először még csak kerregett-kvarrogott majd megadta magát.
    Pedig én is abban a kari-ban gondolkodtam.
    Aztán-mivel ugye a netről rendelte a kártyáját- jött a hosszas huza-vona,nem hívták,nem értesítették,kb egy hónapot várt az újra.
    Hát nekem ez nem hiányzott így inkább kifizettem azt a plusszt amennyiért a kisker adja,nem érdekel és így hasznosabb is,csesztetem inkább őket ha történne valami.
    Ugyanakkor úgy gondolom,ha valakinek már eleve 4890-ese van akkor teljesen nem érdekes-még akkor sem ha babrálja az ember fantáziáját-,hogy melyik gyártótól vette a kártyát,a teljesítmény úgyis garantálva van,most az a plussz-mínusz 20 megahertz nem hiszem-hogy döntően befolyásolná a lapka teljesítményét,ami egyszer nem megy az felhúzogatva ugyanúgy nem fog menni.
    Ez csak parasztvakítás szerintem,persze mindezekért a tunning-megszállottak azonnal kikergetnek a világból biztosan és én sem azt mondom ha lenne plussz 100-200e forintom akkor nem berhelném a gépet,de nincs és ha lenne sem arra költeném,vannak értelmesebb "dolgok" is,mondjuk család.
    Konklúzióként végy egy olyan kártyát amely nem noname gyártótól származik s amelyre nem hallottál panaszt,az én XFX-em pl ilyen-de mondjuk már biztos azzal is járt pórul más-,legyen mellette egy erős proci stb stb meg egy jó monitor amely több mint 60 hertz-et bír,a HD TV már csak ráadás...

Új hozzászólás Aktív témák