- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
csak nem jó valami össze vissza ingadozik a furmark alatt a gpu teljesitménye 50%tól max 86% ami max elért na ez mitól lehet
-
zolisx4
őstag
válasz
Daffni2 #5315 üzenetére
[link]
innen töltöttem le a biost mert azt sem tudom hogy mi volt rajta csak kb emlékszem mi volt a dátum naggyábol azt töltöttem le a második az fel is ment ráazt hogy mit állitottam el azt nem tudom mert nem mentettem el utánna szerettem volna a gpuz vel menteni de nem indult el már,elméletileg a feszültséget nem állitottam
én azért akartam lejjeb venni hogy alapjáraton ne melegedjen annyira 60 fok
-
zolisx4
őstag
sziasztok
megpróbáltam énis ezt a 2D ben leveszem a memóriát sikerült valamit csinálnom vele hogy már el sem indul a 3 dik piros led világit az volna a kérdés hogy tudom vissza csinálni -
zolisx4
őstag
Heló
A csendesség fogalma elég tág fogalomna de nekem sem hangos egyik referencia hütés a vga és szépen szabályoz is pedig két 12 cm venti és az oldalában van egy 24 cm es venti , átlag 900 körül forog mint három a procim hűtését hamarabb hallani mint a vga hűtést az is gyári hűtés ami a procin van
-
zolisx4
őstag
Heló
Na egy kérdés olvasom hogy hűtés csere meg hasonló erre énis kiváncsi vagyok olvasomhogy az accelero twin turbo jó a 4890 es re de a memóriákkal ??csak azért kérdem mert én néztem hogy kevesebb van a ram sünikből mint kéne és még van valami kis akármi amiket hűt a referencia hűtés arra külön kel csinálni vagy esetleg van valami más mert ha rajta hagyom a piros vasat a vga n akkor nem tudom rátenni a hűtést ha valakinek sikerűl rátenni akkor énis szétszedem -
zolisx4
őstag
válasz
Dictator^ #4935 üzenetére
elképzelhető hogy hardver de eddig mindent teszteltem ,de semmi, de attól még lehet,nem jöttem rá hogy mi lehet a baj
most raktam egy másik xp annál megszünt a lefagyás ennél olyan hibákat ir amire megoldást nem találok
Nem lehet megnyitni a kiszolgáló szolgáltatást. A kiszolgáló teljesítményadatai nem lesznek
visszaadva. A visszaadott hibakód a duplaszó 0 adatban van.
Forrás: perfnet
eseményazonositó :2004
pontosan ez a leirása esemény napló szerint
a win 7 et meg olyan lessan tölti be hogy az xp 5 ször betölt addig -
zolisx4
őstag
helyesbitek inkább azt mondom hogy a 3 játék amivel játszom az megy rajta GTR 2,GRID, COD 4
legszivesebben vissza raknám az xp de lefagy mikor a tálcán az avastot tölti be
-
zolisx4
őstag
win7 ult x64
énis ezt használom de nem az igazi nekem , szerintem lassabb mint az xp elindul szinte minden játék de sok program nem megy rajta
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #4922 üzenetére
Vapor-X-Toxic szerintem azok között is van ami sipol
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #4914 üzenetére
én nem kapcsolom be semmit csak 1920x1080 as felbontásban játszanák végül is nem szaggat csak nagyon belassul mondjuk nekem 2600Mhz megy a procinak mind a 4 magja szerintem az kevés neki vagy kitudja ,de van egy NV kártyám is azzal is ugyanaz a lassulás
-
zolisx4
őstag
én azért tettem oda a linket ami a tápos topikra mutat hogy ott kérdezze meg és ott sem mondanak mást, a mostani konfig és a 4890 elég egy 400 as fsp
-
zolisx4
őstag
This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application s support team more information
ezt tudja valaki miért irja ki a cc centerben az avivo video nál ahol az ati zászló lobog vagyis csak kéne -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
Bár jobban átnézve két tesztet, azt látom, hogy alig pár (3-10) fps-sel tud többet
hát ez nem igy van mivel nekem mind két tipusú kártyám van, ezért ugyan abban a gépben nem, 3-10 fps a két kártya között a különbség hanem kb 15-20 % de van olyan játék GTR 2 amiben majdnem dupláját csinálja FPS ben ,A 4890 és a 4870 jó vga bármelyik kiszolgál véleményem szerint még 1 évig ,a DX 11 miatt nem nagyon érdemes cserélni mert a dx 10 játék is alig van, a 2 kezemen meg tudom számolni.
ez a saját véleményem de mindenkinek más a véleménye és ez igy jó -
zolisx4
őstag
4870 1GB ról 4890 1GB ra akkor érdemes váltani ha nem tervezed az 5xxx széria beszerzését .és érdemes kicsit ezzel is várni mert az uj széria miatt olcsóbb lessz,
-
zolisx4
őstag
de más téma
need for speed shift nem megy tökéletesen elég darabos mikor több kocsi látható elméletileg a gépemen simán kéne menni neki és mégsem az igazi ötlete valakinek?? -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
de mondjuk azért tápegység függő mert egy 650 es SPIRE lehet nem birná
az előző hozzászóláshoz az is hozzá tartozik hogy csak 4 napot használtam a CF mert erősen proci limitem volt
-
zolisx4
őstag
jó estét
na szóval nekem a 650 w Scythe tápegység simán viszi a 4890 cf ugy hogy 3 vinyó 4 magos proci a gép oldalában egy 24 cm venti 4 neon és 2 db 12 cm venti
szerintem 600 w azért kell -
zolisx4
őstag
Gigabyte gtx 260 oc is van amit kipróbáltam ugyan abban a gép ben mint a 4890 est az ati vga jobbnak bizonyult szinte minden teszten és játékban talán a Craysis ben az NV is jól teljesitett hasonló szinten mint az ati
-
zolisx4
őstag
ja és most nézem hogy jó árban van
majd holnap összehasonlitjuk nekem mondjuk az xfx melegebb pár fokkal mint a sima 4890 es
vagyis ma -
zolisx4
őstag
sziasztok
nekem is van egy 4850x2 es hát azt irjátok hogy nagyon hangos ez nem teljesen igy van valóbam mikor játszol akkor szabályozza a ventiket de nekem a szőrös fánk alatt sem megy 75 fok fölé.a 4980 xfx em ,sokkal hangosabb és az felmegy 88 fok ra is -
zolisx4
őstag
jóestét
volt valakinek 4850 x2 ese azt olvastam hogy erősebb mint a 4890 es nem volt csak sima 4850 esem -
zolisx4
őstag
akkor 2 magot használ
-
zolisx4
őstag
nem tudom hogy a Crysis hány magot használ de szerintem csak 1 vagy max 2
ja látom Petya2900XT irta 1 et használ na abból jó nagy kell -
zolisx4
őstag
a CF miatt a felső vga biztosan melegebb pár fokkal de azt is meg lehet oldani 1 + ventivel
de akinek van CF senki nem monta hogy jobban melegedne nagyon jól kitalálták a referencia hűtést nem a házban kevergeti a meleget hanem kifújja hátul az a lényeg
ja emlékszem már volt szó róla itt a két hütő egyforma 3 hőcsöves ahogy irtátok -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
hu de kihalt a fórum
-
zolisx4
őstag
válasz
Henker2 #3732 üzenetére
heló
AC ventit szétszedni nem nagyon érdemes mert :két darabbra lehet szétszedni ami azt jelenti hogy 4 db gumibak vam rajta a rezgés csillapitásra csak a gumibaknál lehet szétszedni akkor gyakorlatilag lejön az a része a ventinek amit rögziteni kell 4csavarral a számitógép házhoz és ha azt leveszed már nem tud elfordulni a ventilátor mert egyben az távtartóként is szolgál,Gainward 4850 esemre akartam ilyet rátenni
biztosan lehet megoldást találni szerintem más ventivel próbálkozz Scythe ventik nagyon csendesek azzal próbáld meg de lehet van valakinek más ötlete -
zolisx4
őstag
Sapphire HD4890 Vapor-X 2GB egyik barátom is 2 gb os vga vett leteszetltük a külömbséget az enyém és ez között gyakorlatilag semmi azon kivül hogy jobbam melegszik mint az én XFX em és ami még érdekes hogy attól a vga tól nem jött erős zizegés ki a tápegységből
de egy sima referencia vga jobb vásárlás -
zolisx4
őstag
válasz
Tutivesztes #3649 üzenetére
nekem is ezt csinálja 2 szer felpörgeti a ventit és utánna áll be rendesen a fordulat
nekem független attól hogy le kapcsoltam e a tápot vagy sem mindig igy indul
nem hiszem hogy az alaplap csinálja mert a 4850 esem az nem csinálja az csak simán indul de mondjuk ki tudja a két vga nem egyfolrma -
zolisx4
őstag
válasz
MmDorian #3628 üzenetére
az a gond hogy nem tudsz kilyelenteni semmit mert ha most veszel egy referencia coccot lehet az sem jó de lehet hogy évekig semmi gond nem lessz vele
garanci a van ugy e a szokásos duma , de megveszel valamit 50 k ért nem jó garancia +2 hét általában nem azért veszel valamit hogy a garancia utánn szaladgáljon ez ember hanem használni de a véleményem az hogy ez az olcsó kinai szutyok munka végett ven mert már minden kinai és a minősége is pont olyon szar
ha szerencséd van akkor jól jártál ha nem akkor jön a szivásja meg kitudja hogy akik nem is fórumoznak és ez a tipus van?? hát nem tudom
-
zolisx4
őstag
[link]
anno több napig csináltam a 9800SE-kből 9800 PRO-t, egy nagyker részére. Egy egész szobát megtöltött a VGA kártyák doboza!A "kínai" gyátósor:
azért ezt érdemes megnézni nem semmi lehet a nagykerből sem azt kapod amit vársz -
zolisx4
őstag
válasz
MmDorian #3623 üzenetére
ja lehet
de azt hozzá kell tenni hogy minden tipusban van ami akaratlanul hibás termék ez mindenhol előfordul hogy kifogsz egy rosszat vagy egy gyengébb szériát ezért nem lehet általánositani holott ezt én már egyszere megtettem
a fórumon kb 5 embernek van baja a vga val nem rossz ez az arány ahhoz képest mennyit eladnak
ja és sokan vannak akinek hibátlanul megy a vga cf ben is
-
zolisx4
őstag
az én tápegység zizegésének az oka és ez nem a tápegység hibálya
A VGA VRM szar pufferelés/szűrése véget serceg/sípol sok tápegységé
Sajnos spórol minden gyártó ma már, a sűrés terhét is a tápra "terhelik".és ahol vettem a vga 7 db ugyan ilyen kártyát adtak el mint az enyém és mindegyik ugyan ezt csinálja valami csak nem az igazi
-
zolisx4
őstag
azért függetlenül tipus és gyártótól még működnie kéne Vapor-X-et, Toxic akár mi is legyen a nev nekem mondjuk sima xfx em van és ez sem az igazi
-
zolisx4
őstag
hali
az alaplap bios át frissitettétek?? nekem is volt gondom az alaplappal nem ilyen jellegű de nekem a frissités megoldotta.Digitalis
A 72 órás csere az aszt jelenti hogy :beviszed adnak egy másikat cuccot ha nincs ugyan az ,kérheted vissza a pénzed ,vagy ráfüzethetsz ,vagy olcsóbbat vehetsz ,a 72 órás cserét érdemes mindig személyesen intézni , ugye az akadály csak a távolság lehet a személyes intézésnél, én a helyedben a pénzt kérném vissza -
zolisx4
őstag
hali
Tom Clancy's H.A.W.X..a vga hoz kaptam kapott valaki hozzá?és játszott vele -
zolisx4
őstag
[link]
ez nagyon érdekes hogy nem az 5xxx széria készül hanem kissebb -
zolisx4
őstag
[link]
ezt láttátok -
zolisx4
őstag
De ezért még nem kell kijelentő módban azt írni hogy nem kerek valami a 4890 szériával...
Azért mert pont a te példányod esetleg hibás, nem korrekt általánosítanod. De még ez se biztos ugye, hogy tuti rossz. Másik gépben próbáltad a 4890-et? Ott is sistereg?
Nálam hiba nélkül mennek napi 15 órát CF-ben és kutya bajuk.ezt te irtad nekem hogy ne általánositsak hogy szar a konstrukció
erre le irod hogy sok össze fosta magátezt csak a poén kedvéért irtam
-
zolisx4
őstag
ja azt elfelejtettem hogy ma kimértük az egész 220v os hálózatot az egész házban hogy minden rendben van e a földeléssel de nem volt gond azzal sem
-
zolisx4
őstag
az a helyzet hogy gyakorlatilag másik vga val 4890 el jó a tápegység nem sistereg semmi hangja
de ha az én vga m beletesszük abba a gépbe amiből kivettük a másik kártyát abban nem csinál galibát a tápegységnek nem kezd el sisteregni a táp
vagyis külön külön hangtalan mind a két alkatrész
eggyütt meg nem jó
azért zavar mert 40 % on megy a vga ventilye és hallani a sistergést az már hangos azért és zavaró kicsit ciripelne akkor nem érdekelne -
zolisx4
őstag
hát nem kerek ezzekel a 4890 es szériával mert az enyém is haldoklik
-
zolisx4
őstag
kijött a 9.7 es driver xp re is
-
zolisx4
őstag
montam én hogy felvesznek
ja és nem két fajtát adott ki az xfx hanem 3 mat ha jól tudom
XFX HD4890 LITE piros nyáklappal
ugyan ez fekete nyáklappal és aluminium szinű hűtőlappal
[link]
és azt a tipust ami nekem is van hogy a hővezető lap is piros és xt nevezetű ja és a játék is jár hozzá ezt találtam -
zolisx4
őstag
kezdek belekavarodni
-
zolisx4
őstag
XFX Radeon HD 4890 1024MB DDR5 XT az én kártyám és ez referencia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest