- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
hát akkor úgy jó ahogy van ,hát nagy a válság az biztos nem csak nálad
Na néztem a tesztet amit raktál fel és azt montad hogy elgég gyenge az enyém még kevesebb a gyengébb proci miatt ,de nem sok eltérés van a két gép között ,
látod neked 13921 et csinált nekem meg kevesebbet
de nekem alapon megy a proci akinek többet ad annak erősebb a procija vagy húzva van
vagyis ahogy visszanéztem a képeket majdnem mindenkinek 4000MHz körül jár a proci majdnem duplája -
zolisx4
őstag
válasz
XP NINJA #7345 üzenetére
Dehogynem de már egyszer ezt kérdezted azóta sem változott semmi
[link]
itt a válasz még egyszer nincs kedvem leirni a 6906 hozzászólásnál kezdődik a témaBoxi88
de még igy is sokat kellene hozzátenni hogy a 2 vga t eladnám és nem is biztos hogy megéri az árát nagyon drága és valaki irta egy pár hozzászólással előbb hogy még feljebb megy az áruk .Dusee
néztem a hőfokot amit linkeltél teljesen jó nem látom az adatlapodon milyen házad van lehet hogy több ventivel jobb lenne kicsit -
zolisx4
őstag
régebben volt CF em most is az lenne csak a 650 w os tápegység ventivezérlése meghalt és most egy 450 W öreg CM tápegység van benne nem hiszem hogy elbirná sőtt biztos hogy nem , mikor játszom akkor is ordit szegény ventilátora de ha visszaérkezik a táp akkor megcsinálom a CF et próbára mondjuk én feleslegesnek tartom a két vga t azért van 2 mert a referencia sappire vgat hibásan vettem meg nagyon olcsón és sikerült gariztatni igy könnyebb lessz váltani nem kell annyit hozzá tenni mert tervezem az 5870 es vásárlását
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7290 üzenetére
nekem a gigabyte 260 as om volt olyan hogy 65 fokról indult terhelés nélkül és 95 fok volt a maximum na azt hiába akartam hüteni nem tudtam
-
zolisx4
őstag
válasz
peetmaster #7283 üzenetére
Nekem eddig ez a vga hozza a legjobb hőmérsékleteket amit a linkelt képek mutatnak
-
zolisx4
őstag
válasz
pr05p3c #7272 üzenetére
Bizony látod nagyon sokat számit ha van légmozgás főleg ennél a vga nál ami nem fújja ki a meleget a házból nekem is csak 800 rpm el forog az összes venti de nagyon sokat számit picit alakitanod kéne a hűtésen hogy hatékonyabb legyen .
Az uj FurMark picit erősebb lett ezért megy 72 fok ra fel a régivel nem éri el a 65- 68 fok körül mozog játék alatt ez még kevesebb mert ugye annyira nem terheli a vgat mint a teszt -
zolisx4
őstag
válasz
Devid_81 #7267 üzenetére
régebben próbáltam de nem igazán nyerete el a tetszésem nem tudtam hűteni a felső vga nagyon melegszik de majd csinálok pár tesztet csak a tápegységem gariztatnásból nem érkezett meg és most egy 450 W os CM van benne mert a Scythe 650W es nek elromlott a ventilátor vezérlése és állandóan lekapcsolt de ha megérkezik akkor csinálok pár tesztet próba képpen
most ez van ez elég gyengécske -
zolisx4
őstag
válasz
danilla #7260 üzenetére
pedig ugy olvastam hogy az 5830 is lesz az ellenfele
5850 et volt szerencsém kipróbálni egy napig volt nálam jó vga nagyon de nem győzött meg igazán, azért gyorsabb mint a 4890 es de lehet hogy a gépem kevés azért nem jött a nagy eltérés a 2 vga közt .
Igen az 5870 es na arra azért kapásból cserélném a 4890 et de mint ahogy montad nagyon drága nekem van 2db 4890 ha eladnám őket még akkor is sokat hozzá kell tenni nagy aválság -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7257 üzenetére
ja vágom azt hittem hogy már olvastál valamit hogy már nálunk is kapni
Devid_81
hát énis igy gondolom,hogy elég lessz még egyenlőre, főleg nem látom azt a hatalmas gyorsulást amit az 5xxx szériára mondtakkb énis hasonlóan játszom ha van időm .
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7255 üzenetére
arra gondolsz hogy már ki adták ??az 5830 as nem láttam még nem is nagyon kerestem de biztosan igazadvan
-
zolisx4
őstag
Hát csak azért irtam hogy legyen már valami téma
-
zolisx4
őstag
válasz
danilla #7246 üzenetére
Szerintem akinek 4890 ese volt és vált az 5xxx szériára az is eladta valakinek a 4890 est gondolom.
Hát az 5xxx széria most elég sok vga kijött de nagyon sok alsó és közép ,kategória jött ki az áruk végett sokan váltanak ezekre ,a sokkal erősebb vga ról de minimum kell az 5850 es vga az pedig még mindig drága mert az 5770 es elég gyengécske főleg a dx11 alatt nekem volt de eladtam ,az 5830 as ra leszek kíváncsi mit tud meg mekkora árcédulával jön , de már lehet hogy van is .. -
zolisx4
őstag
mintha ez kicsit jobban megterhelné a vga-t le estek az FPS ek
és felment a gpu hőfoka 63 fok fölé nekem ami még nem volt
ezzel a hűtésü vga -val
-
-
zolisx4
őstag
tudom hogy nem azt montad , hanem minden maradt a régiben hogy visszaraktad a biost
én kérdeztem hogy azt irták hogy vissza kéne venni neki a frekvenciát????
nem találtam akkor magyar leirást a driverről de már van magyar is azért kérdeztem mert ugy tudom a vga ezt nem teszi lehetővé -
zolisx4
őstag
válasz
arnoldito #7225 üzenetére
Gigából melyik tipus a referencia hűtéses?
én először megnézném hogy jól működik e a CCC nincs e véletlenül 100% ra álliva és
Enable Manual Fan Control nál ne legyen pipa mert akkor 100% al pörög
ha ez jó akkor vagy a ventilátor vezérlő elromlott ,akkor garancia ha még garis ,vagy esetleg egy bios frissités megoldhatja a problémát -
zolisx4
őstag
az uj driver re azt irák hogy változtatni fagja a memória frekvenciát??
én úgy tudom hogy a 4890 es nem alkalmas erre azért van az hogy 975 MHz el megy vagyis ugye ez a frekvencia váltáskor lévő képernyő villogás miatt állandó a MHz csak a gpu órajele esik vissza ,
az 5770 es vga-,m ami volt az levette annál már megoldották ezt a gondot
de ha valaki másképp tudja az irja le legyen szives
vagyis a 4850x2 es ami volt nekem az is vissza vette az órajelet ,a memóriáét -
zolisx4
őstag
Valaki csinálna nekem egy FurMark Benchmarkot 1280x1024 ben csak ugy alapon
-
zolisx4
őstag
válasz
marcus.fenix #7203 üzenetére
most beszéltem egyik ismerőssel neki 5870 CF es van és neki sem jó elég érdekes
itt lehet driver
akivel meg elcséréltem a 4850 x2 es vga-mt neki meg megy rendesen semmi lassulás velena ezt nem értem már na az
de már kiváncsi vagyok berakom mind a két 4890 es vgat a géppe CF be megpróbálom mit mutat -
zolisx4
őstag
válasz
marcus.fenix #7201 üzenetére
nézem énis mert ugye nekem sem jó de egyszerűen nem jó a játék mindent kapcsoljak ki hogy legyen legalább 30 FPS em
-
zolisx4
őstag
válasz
marcus.fenix #7195 üzenetére
STALKER az valamiért pont ugyan ezt csinálja nekem is én is próbálkoztam driver cserével meg minden de nem igazán segitett ez a játék egyszerűen ilyen meg nem mondom hol melyik topikban beszéltünk róla hogy eléggé gyenge lett az optimalizálása nagyon darabos és kevés FPS én mikor nem ment le is szedtem de, volt olyan akinek az elment rendesen
lala42
Igaz az én vga-m nem pover color de nekem is igy forog a venti mikor már sokáig terhelem a vga-t néha ráerősit utánna visszaveszi a fordulatot de nem minden játéknál a 4850x2 es em is ilyen volt tudomásom szerint ez azért van mert a bios ban be van állitva az érték hogy mekkora hőmérsékletnél emelkedjen a ventilátor fordulata mondok egy számot 60 fok nál 35% venti fordulat 61 foknál meg 45% ventifordulat ha eléri a 61 fokot akkor ráteker de vissza is esik a hőmérséklet ezért ismét vissza veszi a fordulatot ,ha zavar a biosban tudod állitani ezeket az értékeket ha jól be állitod elmúlik ez a jelenség ,,,,
vagy rossz a vga ventilátor szabályzó része. -
zolisx4
őstag
válasz
Atomgeszi #7193 üzenetére
Chicony Hipro egy megbizható jó tápegység a tápról ennyit azt itt kérdezd meg ök vágják a témát szivesen segitenek
[link]
Az általad emlitett vga egy referencia vga ami nagyon jó sokunknak van ilyen nekem is van egy ilyenem ,jó mert kifújja a meleget a házból nem benn kevergeti,nem sok gond volt vele,
mondom a hátrányát nagyon melegszik és borzasztóan zúg hangos ,és ezért is vettem egy másikat ami nem referencia hanem 4890 New Design nevezetű vgat ennek is megvan a hátránya nem fűjja ki a meleg levegőt a házból de viszont nem melegszik annyira és nem is hangos általában a nem referencia vga elég csendes -
zolisx4
őstag
általánositani nem lehet, mindegyik sorozatban előfordulhat hibás darab és elő is fordul ,de széria hiba a ami köztudott az a vapor-x 1gb os nál volt de ott sorszám alapján azonositani lehetett a darabokat tól --- ig de volt akinek abbol a hibás szériábol volt és tökéletesen megy neki
-
zolisx4
őstag
Nekem volt XFX referencia tökéletesen ment és akivel elcseréltem annak is meg közel 1 éves a vga .
Az nem lehet hogy az Iponba hibás széria ment
Én a tápegységgel voltam igy a nagyon reklámozott márka na abból az első 20 percet birt a második 1 napot utánna vettem meg ami most van -
zolisx4
őstag
Látom megint nem az igazi a vga
Én a helyedben mindent vissza raknák alapra és használnám és kész, egyébként én ugy szoktam csinálni hogy mikor 2d ben használom a gépet akkor a CCC ben a csúszkát lehúzom teljesen a memóriát nem nyúlok a fesz hez semmihez ,és kapok egy ilyen hőfokot
[link]az amugy is csendes vga ami most van a gépembe igy meg 16%ventivel 2d ben teljesen hangtalan
-
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
válasz
Devid_81 #7171 üzenetére
Nem tudom nekem a 4890 es vga driver nem csinált még eddig semmi hasonlót,semmigond nem volt vele .
De az 5770 vga még megvolt ezt nem mondhatom el na az minden hibajelenséget végig produkált az utolsó húzás a monitor nem kapcsolt ki készenlétbe hanem csak fekete lett a kép na ez betett és el is adtam . -
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
ezt pontosan HSM tudná megmondani, ő vissza vette a vga-t főleg a hőmérséklet miatt hogy 30% fogyasztás csökkenést szerintem csak vga cserével érsz el
hát ezt lemérni sem lehet igazán én nem tudok róla, de ha vissza veszed az órajeleket és hőmérséklete a vga-nak le esik 40 fok körüli értékre akkor már szerintem elég sokat spórolsz, van aki 2 D teljesen levette ugy az órajelet mint a mostani 5xxx szériánál van szerintem minnél hidegebb lesz a vga annál többet spórolsz
-
zolisx4
őstag
végül is igen az 5xxx széria hát mit mondjak 5850 ig volt szerencsém csak kipróbálni de engem nem igazán győzött meg
[link]
főleg ezek a dolgok olyan teszteket csinálnak hogy a 4890 es hozzá képest Riva tnt
ez az 5670 vga amit itt ebben a tesztben mutat nekem az 5770 es nem érte el főleg DIRT2 ben nem is lehetett játszani vele valaki meg még full hd ben játszott vele nem hiszem el maximum máriózott -
zolisx4
őstag
válasz
Dyingsoul #7058 üzenetére
ja igen az engem is nagyon idegesit de most nekem, jó pedig nem csináltam semmit vele most a játékban kapcsoltam be eddig a GRID szórakozott hogy sehogy nem lehetett be kapcsolni de az 1.3 javitás megoldotta szerintem mert játékból be tudom kapcsolni és nem csikoz
varsam
hát ez sem teljesen igaz vagyis igen az 5xxx szériára dolgoznak jobban de nekem volt 5770 es amit tegnap sikeresen el is adtamde nem teljesit egyenletesen a vga ahhoz sem sikerül drivert csinálni
-
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #7051 üzenetére
hát azért van az NV driverrel is gond csak nem annyira szembetűnő, sokkal több minden van NV re optimalizálva, az a baj hogy önmagában kevés a jó vga ha nincs rendes driver valamiért nem nagyon sikerül ezt a gondot megoldani az AMD nél jó lenne tudni miért
vitko
mi a gond a vertikális szinkronnal??
nekem az 5770 vgam nem birt megbirkózni vele el is adtamde a 4890 es nél én nem tapasztaltam gondot
-
-
-
zolisx4
őstag
válasz
skiny84 #7023 üzenetére
üdv
én az 5770 es em cseréltem erre a tipusra hát mivel nekem van egy sappire referenciám is attól sokkal hüvöseb és csendesebb .
de amit kérdezni akartam az hogy ezen csak 3 piros led ,nézd már meg hogy neked mikor inditod a gépet akkor mennyi led villog pirosan?????
kicsit fura hogy csak 1 villodg mert a ref 4890 es vgamon meg 3 villog megnézed???hogy jobb e vagy nem azt nem tudom nem tudom mire vélni teljesen más a ref hez képest a nyáklap elég érdekes kialakitása van vapor-x hez hasonlit de mégsem az
de 2D ben 50 fokos az elég jó 3D furmark 75 nél megáll szépen hangosnak nem hangos
-
zolisx4
őstag
- Sapphire Radeon HD 4890 New Design 1024MB GDDR5
ez a tipus senkinek nincs???????? -
zolisx4
őstag
[link]
ez a tipusu 4890 es van valakinek??? -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7010 üzenetére
nekem már bevérzett a szemem a méregtől, olvasom itt a teszteket és elkezd füstölni a monitorom kijött a füst belőle rendesen meghalt most egy 15"crt nézek már 3 cm ről
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7006 üzenetére
nem itt a PH az apróhirdetésben láttam
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7004 üzenetére
ja és még rádásul egyed uralkodó, már kiadták a belépő szintü vga kat nehogy árcsökkenés legyen az 5xxx széria piacon,, még mielőtt jön az NV a 4890 es meg már lassan 35 ezer
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #7002 üzenetére
hát sokkal egyszerűbb egy hővezető lemezt rátenni és kész kihézagoljuk hővezetővel és kész ,meg ugye sokkal olcsóbb előállítani csak a vevők ezt nem nagyon érzik
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #6994 üzenetére
gyári fehér gap-pad vagy mi az a vastag valami igen azt nem is értem hogy miért nem oldották meg rendesen a vga hűtésének illesztését hanem 3 mm vastag trutyi és kész azt amit árultál az jó cucc volt sokkal jobban átvitte a hőt ha jól emlékszem volt akinek 5 fokot is esett a hőmérséklet a csere utánn
-
zolisx4
őstag
egyszerűen arról van szó hogy azt montam hogy ez a hűtés alkalmatlan a 4890 referencia VRM hűtésére [link]
Accelero S1 Rev. 2, Accelero S1 ezt adják hozzá
ez egyszerűen kevés és leesik róla mert felmegy még 120 fokra is tudom mert próbáltam
ebból alakult ki hogy minek hogy van a hűtése
sőtt addig próbálkoztam még sikerült el is rontanom az egyik 4890 es em -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #6990 üzenetére
látod amit linkeltél azon rajta hagyták a hőelvezető piros lemezt és igy rakták rá a hűtést ez nem rossz megoldás csak pont olyan meleg a VRM mint gyárilag csak a gpu hőmérséklete esik le valamennyit
a második kép pedig nem referencia modell ott pedig alaplapra való hűtéssel oldották meg a VRM hűtését ez viszont jó a referencia vga ra is -
zolisx4
őstag
ez pedig a vapor -x VRM je látni hogy nem igazán egyforma a referencia vga val erre azért elég a sima egyszerű borda -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #6985 üzenetére
ez a 4890 VRM ezt kell hűteni azzal a pici aluminium bordával amit az hűtéshez adnak ez alapból 70 fokos terhelve eléri a 100fokot szerinted a ragasztős borda megáll rajta ,nem áll meg elhiheted ,
amit linkeltél az egyik az vapor -x VRM hűtés ha ránézel látod hogy teljesen más a VRM rajta mint a referencián azért elég rá az a borda ,és igy van ez minden nem referencia modellnél .
a Zalman az kifejezetten a 4890 és 4870 referencia modellre való de kipróbáltuk computermode ban mivel napi kapcsolatban vagyok velük nem tudja lehűteni normálisan a VRM et ennek 1 oka van Scythe Musashi hűtést szokták rátenni a vgara és egyszerűen nem fér el alatta a piros bordaS1 rev2 alatt elfér de viszont hiába raksz rá ventilátort kevés.[link]
egyedül ezzel tudod lehűteni de passzivan ez sem működik kell rá egy ventilátor -
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #6983 üzenetére
A te kártyád az nem referencia itt kifelyezetten a referencia vga ról van szó a te vga .don még a memórián sincs hűtés ha jól emlékszem csak a VRM en egy borda ami bőven elég mert az nem olyan meleg mint a referencia a te vga-d teljesen jó ahogy van .A te kártyádon nagyon sok minden másképpen van mint egy referencia vga-n
-
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #6981 üzenetére
láttál már szétszedve 4890 es referencia vgat ??? és láttad a VRM et rajta ami a saját hűtésével is 100fok nem azzal a kis aluminium darabbal .azzal simán leég a vga de te ezt tudod mert próbáltad ,
Csak olyan hozzászólást irj amivel nem okozhatsz anyagi kárt másnak mert ha valaki megpróbálja rátenni és még sikerül is véletlenül a 3x3 mm VRM re ragasztani azt a kis bordát tuti leég a vga
A másik a Vapr- nak teljesen más nyák lapja van nem összekeverendő a referencia 4890 el és a més gyártók éltal gyártott hűtési modellekkel -
zolisx4
őstag
válasz
yakuza.tora #6979 üzenetére
zelek:::::: nek akartam félre nyomtam
Ha veszel egy olcsó referenciát arra hiába teszel rá a AC S1 rev2 vagy Arctic Accelero TWIN TURBO semmit nem érsz el vele, mert a VRM hűtésről még gondoskodni kell, ami nem egy olcsó dolog,
[link]
[link]
Zalman RHS90 HD4870/HD4890
ezek közül kell választani más megoldás nem nagyon van a Zalman RHS90 lehet kapni már nálunk is , igaz pont annyira hatékony mint amennyibe kerül
szerintem jobban jár ha vesz egy vapor-x vagy nem referencia vgat mert azon a VRM hűtés meg van oldva más módonezt én már kipróbáltam és rá is faragtam vele azért tudom hogy igy van
-
zolisx4
őstag
na most végeztem azzal a géppel amibe a 4890 es van, a világon semmit nem vettem észre teljesen jól megy és pontosan ugyan azt az eredményt hozza
ugyan úgy megy a dirt2 mint ahogy ment
amibe az 5770 es van arra most teszem fel a dirt 2 őt megnézem hogy dx11 alatt változott e valami mert az nekem nem volt jó néha belassult és begyorsult -
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #6942 üzenetére
[link]
kell egy ilyen az biztos és ez még olcsó is kell egy pumpa meg egy radiátor kb ennyit tudok a víz hűtésről meg azt hogy jó[link]
ebben a topikban vízhűtéssel foglalkoznak kérdezz rá ők jobban tudjákAthlon x2 250 biztosan kevés lenne neki ami nem azt jelenti hogy el sem indul hanem nem adja le a teljes teljesítményt de attól még mondjuk lehet játszani de ha van rá mód inkább nagyobbat vegyél
-
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #6940 üzenetére
Eleve halkabb vga, nem olyan meleg, alapon 40fok alatt van .
Valószinű hogy jobban menne benne az 5770 normálisabb hőfokon .
Nézegettem képeket hát még 2 magos 3870x2 est is beleraktak abba a házba nem tudom kizárt hogy abban nem melegszik túl
de ha 4890 est vaszel akkor csak azt a tipust vedd ami kifújja a házból a meleget -
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #6937 üzenetére
nekem referenciám van de a Toxic ról azt irják hogy halk, de ez egyik tipus sem kifelé fújja a meleget hanem szépen keringeti a házon belül a meleget gondold végig berakod a 4890 est alapon abban a házban 65 fok játék alatt az simán lessz 90 fokos a gpu mert 85 fokot simán veri jól szellőzött házban is, abban a kis házban 90 biztos a VRM ami elég vészesen meleg a 4890 es vga.n böven felmegy 100 fok fölé ,,,,más tipust keresnék, vagy viz hűtést, de az drága, vagy másik házat
abban a házban teljesen mindegy melyiket veszed a 4890 ből mindegyik orditani fog -
zolisx4
őstag
válasz
gordonfreemN #6930 üzenetére
box házba tenném, silverstone sg02.
ezt jobb ha el is felejted, alap ból 60 fokos a 4890 berakod abba a házba elonditasz egy játékot vizet lehet forralni a tetején ,a másik meg nem lessz a legcsendesebb az biztos
amugy belefér a házba
-
zolisx4
őstag
Erre valók mondjuk az eyefinity-s 5xxx kártyák
igen igy gondolom .
szerintem a vapor-x is 2 monitort tud kezelni csak más kivezetései is vannak de 3 egyszerre vagy 4 nem megy róla vagy ha elostod akkor az lessz amit beszéltünk ,
hozzáteszem ezt nem próbáltam csak olvastam remélem megerősit valaki vagy megcáfolja mert igazából az 5xxx széria ujitása volt kivéve a 2 magos vgakat mert azok tudtaj több monitort kezelni nekem volt 4850 x2 az 4 monitort tudott de hogy hogyan azt viszont nem tudomXP NINJA
az 5770 es ig 128 bit es onnan 256 bit felfelé nem igazán láttam hátrányát még a 128 bit nek elég gyors memóriák vannak rajta . -
zolisx4
őstag
na közben utánna kérdeztem, elméletileg az elosztóval menne a három monitor, de az a kimenet amit szétosztasz,2 felé azon ugyan az a kép lessz tehát nem fog ugy működni mint az 5xxx res szérián a 3 monitor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest