- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Topikot zártam.
-
Májkii
senior tag
Üdv!
Kérdezd meg az Azonnali VGA-s kérdések órája topicban.
-
horiisign
újonc
Sziasztok!
Van egy HP ProBook 6545b laptopom, tudom ne mai darab, viszont nem tudom mi a baj...
Egy ATI Radeon 4200 HD videókártya van benne, minden játék szaggat rajta vagy épp van hogy tisztán fut, foggalmam sincs miért például Fifa 11 az elején a gyakorlás rész ahol csak a 2 játékos van tisztán megy semmi akadozás se semmi, viszont ha már elindítok egy játékot olyan mintha lassan futnának az emberek...
Vagy mondjuk a SanAndreas az is van hogy tisztán fut 60 fpssel és néha beakad 1-2 mpre és megint fut tisztán... Kissé idegesítő... Tudom nem kell sokat várnom tőle mert nem egy erős laptop meg minden de azért hogy még ez sem megy el normálisan kicsit bosszantó...És amit még kérdezni szerettem volna az az hogy ki szerettem volna kapcsolni a VPU recorver-t de sehol nem találom a Catalyst Control Centerben...Előre is köszönöm szépen!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest