- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
horiisign
újonc
Sziasztok!
Van egy HP ProBook 6545b laptopom, tudom ne mai darab, viszont nem tudom mi a baj...
Egy ATI Radeon 4200 HD videókártya van benne, minden játék szaggat rajta vagy épp van hogy tisztán fut, foggalmam sincs miért például Fifa 11 az elején a gyakorlás rész ahol csak a 2 játékos van tisztán megy semmi akadozás se semmi, viszont ha már elindítok egy játékot olyan mintha lassan futnának az emberek...
Vagy mondjuk a SanAndreas az is van hogy tisztán fut 60 fpssel és néha beakad 1-2 mpre és megint fut tisztán... Kissé idegesítő... Tudom nem kell sokat várnom tőle mert nem egy erős laptop meg minden de azért hogy még ez sem megy el normálisan kicsit bosszantó...És amit még kérdezni szerettem volna az az hogy ki szerettem volna kapcsolni a VPU recorver-t de sehol nem találom a Catalyst Control Centerben...Előre is köszönöm szépen!
Aktív témák
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest