- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
G.a.b.e.s.z #585 üzenetére
Köszi. És a HD-s filmekkel mi a helyzet? (hmm jobb a géped mint enyém, 2.7 P4 +512 ram) és iylen kártyát tervezek hogy a HD filmek menjenek... 720p és 1080i -ket szeretném hogy ficcenés nélkül menjenek...
-
hesszan
aktív tag
válasz
G.a.b.e.s.z #582 üzenetére
megmondanád hogy milyen géped van (lap ram proci) és hogy a HD filmekkel mi a helyzet? (és heme videókari elött mi volt?)
-
hesszan
aktív tag
Köszi az infót!
A kérdés az lenne hogy csak az ára miatt javaslod ezt a kártyát (az a plusz 6 is számit, de nem túl sokat, mert ahogy nézegettem a 3650 beférne anyagilag, de sokat nem akarok feleslegesen költeni.) vagy valami spec kompatibilitási gond merülne fel? Illetve hogy a két kártya HD szériás mivolta miatt a filmlejátszás terén ugyanazt tudja vajon hajszálra? Vagy esetleg a gyorsabb ramok/gpu miatt a 3650 többet vesz le a proci terheléséböl?
A 3D-s játék nem szempont, ha esetleg majd lesz olyan játék amivel szeretnék játszani úgyis az egész gépet cserélnem kéne.
a táppal már egy másik topicban kérdezősködök az itt nem is lényeg
-
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
Pár óra alatt végigolvastam a topicot, de sajnos kételkedek/nem vagyok biztos benne h jo lenne nekem egy 3650 AGP.
A gépet 99% filmre, netre használom (37" LCDtv monitorként 13xx*7xx felbontás)
játék: travianEz lenne továbbra is a cél csak a HD 720p és 1080i filmekkel
Konfigom MSI neo2p (vagy vmi ilyesmi, tunigbarátlap) i865 AGP; 1,8@2,7 P4 nortwood 512DDR Ati 9800pro. xp sp3. Nah ezzel a 720p háát egycseppet szaggat, nyafogva nézhető, húzás nélkül nézhetetlen.... 1080 bukó igy is úgyis
Egy HD 3650 ténylegesen segitene-e a HD filmek kódolásán? Az AGP-s is? A 1080i is menne gond nélkül? (vagy se) Erröl tapasztalatokat kérnék ha lehet ugy hogy a brutál gépeteket downclockoljátok
az enyém szintjére.
Illetve 1-2 embernél ez a kártya nem tutimódon müködött a "régi" AGPs lapokkal. Tapasztalatokat kérek finomhangolással/odafigyeléssel be tudtátok lőni? Használható?
Ez a kártya kevesebbet fogyaszt mint egy R9800?Másik kérdés most a fenti konfig 300Wos noname táppal ketyeg (+dvdiró+ata+sata vinyó és a sata óta a procituningot már nem viszi el a táp) Milyen tápot javasoltok ami gond nélkül elvinné a cuccot és olcsobb.
Ezeket nézegettem:
VGA Sapphire Radeon HD 3650 512 DDR3 DX10 BOX 2 év gar: 16.500
Chieftec 400W GPS-400AA 12cm fan, PFC 3 év garancia: 10.500
minusz régi videókari... (mennyir ér manapság egy R9800pro? eladható még egyáltalán? )és nem akarok platformot váltani, ez a proci volt eddigi egyetlen amit tudtam tuningolni 50%ra, szép emlékeim fűződnek hozzá, most atomstabil a cucc majd 1 éves az xp rajta. És igy jövök ki a legkevesebb anyagi ráforditásból ahhoz hogy HD is ficcenés nélkül menjen pl:
Azok akik nem tudtak felrakni más drivert csak az eredetit esetleg nem Simplycity windowst szoktak telepiteni? Nekem azzal voltak driver problémáim, de ezt pl javították már utánna a többi XPee-ben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest