- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
belaazallat #1142 üzenetére
Kategoriának egy kategória. Lehet én voltam kicsit ironikus. Ha kategóriába kell sorolni, akkor természetesen ugyanabba tartozik, de a teljesítményt nézve nem igazán vehető egy kalapba, mert a 3650 már lényegesen újabb és a teljesítménye, fogyasztása, hőtermelése sokkal jobb, mint a 2600. De ez szerintem....
-
V.Stryker
nagyúr
Ha nem játszol, akkor nem érdemes. Akkor talán még egy alaplapi integrált is elláthatja az elvárt feladatokat.
Egyébként a 3650 az zsír kártya.Elég olcsón hozzá lehet jutni és a 2600-al nem egy kategoria. (Nekem egy phenom II X3-al társítva ha 1024-ben is,de majd maxon minden elmegy)
-
V.Stryker
nagyúr
És az egy laptopban jónak számít? - de jó ám.
Gondod nem lesz a teljesítményével. Ez már hajaz a gamer laptopra. Nekem az asztaliban van 3650 Turbo és minden játék megy, ha nem is mind maxon. Pozítiv,hogy 55 nm-es tech már, így jó a fogyasztása és a hőtermelése is alacsonyabb. Szal hajrá.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem lényeg a hűtés. Már mindent megtudtam és közben már én is csatlakoztam a klubbhoz.
-
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt.
Van tapasztalatotok arról,hogy a Saphire 3650 hűtője milyen? Halk vagy esetleg zörgős?
-
V.Stryker
nagyúr
Szimpatikus a kari, céljaimnak megfelelő lenne. Bár nem tudom,hogy mennyit kéne ráfizetnem a 7600GT-re,hogy kicseréljem. No meg ez az Asus féle aktív hűtés mennyire lehet zajos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest