- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
Ezekszerint nem egyedi az esetem(Egy külföldi oldalon találtam):
Regards by all!
(My cfg: Sapphire HD3850 AGP; Asus A7N8X NF2; CPU 3200+. 1x512 + 2x256 Kingston; Coolermaster extreme 550W)
i have problem that also in you.
But that I noted…
I he saw the here confirmation.
We have frequency FSB - 200 Mhz.
When I advanced frequency < 181 Mhz ( i e = 180Mhz) - all it works ok.
And this helps in 100% cases .(err 0x0000008E & 0x1000007F).
It is interesting that the error of 0x1000007F appeared from the version of the drivers of > =8.7. Ati3duag.dll began to fall in BSOD (for example, into 3dMark after the installation AA of > = 2x). And if we rewrite ati3duag.dll from version 8.6 into the latter (8.9), then the error of 0x1000007F disappears…, but this does not save from the error of 0x0000008E with the frequency îf FSB > 180 Mhz ...Apparently into ati3duag.dll something is counted incorrectly at the high frequencies.
I think that BUG in ATI of drivers. -
Hikvision
senior tag
Kipróbáltam Vistával is, a helyzet ugyanaz, csak ott nincs kékhalál
1xüen kilép és keresi a hibát... Úgyhogy a szoftver része kizárva. Most friss az xp. és megfigyeltem, hogy bármit állíthatok, egyedül a proci sebességét nem. Mindegy, hogy fsb vagy szorzó, ha akár 1mhz-el több mint az alap akkor kéket hal, de csak ezzel a hd3650el. Aki megmondja,h mitől van jövök neki egy üveg agancsos kólával!
Ennyi szenvedés után már csak nevetek az egészen...
-
Hikvision
senior tag
Az a legviccesebb, hogy nekem nincs ilyen az eszközkezelőbe. viszont rájöttem a kékhalál okára. Ugye adott egy egy a7n8x-e deluxe és egy 2500+ barton. ez világ életében 400-as fsb-n volt járatva tehát 3200+ és 400mhz ddr. na most ha ezen a beállításon, hogyom akkor kékhalál fogad 3D-be. de csak ezzel a kis retkes hd 3650-el. Tök mindegy hogy milyen kártyát teszek bele ezen kivül mindegyikkel atomstabil. Csak akkor nincs kékhalál ha visszaveszem az fsb-t 333-ra és akkor marad a 2500+ ami azért elég vicces dolog. A biosban az agp frekit fixáltam 66mhz-re és a feszkóját is. Nemértem....
-
Hikvision
senior tag
válasz
norbee2244 #631 üzenetére
elötte nem volt semmi gond. Olvastam valahol, hogy ezekben a HD kártyákban van valami beépített 5.1-es hangkártya, azt hol lehet megnézni?
-
Hikvision
senior tag
Szép estét. Ma vettem egy HD3650 Agp-s karit és felraktam rá a 8.10es agp-s hotfixet, és ha a 3dmark 03-nak a második tesztjéhez ér, kapok egy tuti kis kékhalált. Egyébként a 05nél is ezt csinálja, és ha pl játszok mondjuk cod4-et akkor van, hogy 20percig nincs semmi baja, aztán kidobja a kékhalált. a 2008augusztusi directx9 van fent. Melegedés nemlehet, mert az szerintem nem kékhalálozna, és állandó 41fok a gpu zalmannal. másnak volt ilyen?
-
Hikvision
senior tag
Szép napot. Jelenleg egy X850pro@XT Agp-s karim van. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes lenne lecserélni egy X1950Pro-ra vagy egy HD3650-re? Igazából csodát nem várnék már ezektől a kártyáktól, csak nem tudom, hogy mennyivel gyorsabb ez a két kártya a fent említett X850Xt-től. Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest