- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Hikvision #638 üzenetére
Szia!
Az omegdriver honlapján olvastam , hogy az AGP fast write-ot érdemes kikapcsolni Ati kártyáknál. mert gyakori miatta az instabilitás!
Itt van:
"The Radeon cards do support FastWrites and they will work with it on (on some machines), but it is not recommended, there is NO SPEED gain when using FW, and this option will affect your PC's stability a LOT, most game crashes and problems are because FW is enabled. The only time I recommend using FW on is with Radeon 9600 cards that doesn't work properly with FW off or for Athlon64 system with any Radeon AGP card."
Próbáld még meg ezt!Nekem is csinál érdekességeket a HD3650-em. Pl CoD4 hibát észlel és leáll, meg néha csak úgy újraindul játék közben. Szerintem driver hiba miatt van mindez.
Nekem a driver sem akart először felmenni, Windows reinstall megoldotta, de én a 8.9-es AGP hotfix drivert raktam fel. Próbáld még ezzel, meg a FW kikapcsolásával, esetleg kipróbálhatod a 7.12-es omegadrivert is! -
DeXoSZ
csendes tag
válasz
Hikvision #632 üzenetére
A beépített hangeszközzel nekem is voltak problémáim.
Sajátgép -> Tulajdonságok -> Hardver -> Eszközkezelő -> Rendszereszközök
Itt elvileg megjelenik egy problémásnak jelzett "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio", ezt le kell tiltani ( kivéve, ha használni akarod a HDMI hangátviteli funkcióját).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest