Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Szerintem várjuk meg a PH! tesztet és napnál világosabban kiderül, mire képes a 8800GT. Remélem a PH!-s tesztelőket nem vádolod elfogultsággal.
Amúgy a neten lévő tesztek többsége azt mutatja, hogy a GT erősebb kártya lesz nem csak a Pro-nál hanem az XT-nél is. Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy mindegyiket kilóra megvette az nVidia. Azt sem értem, hogy a Pro-t XT órajelekre húzva hasonlítod az alapórajeles GT-hez. Szerinted a GT-t nem lehet majd húzni? Az árban a GT szintjén lévő Pro-t alig lehet kapni és nemsokára teljesen el fog tűnni a piacról. Az XT pedig jóval drágább mint a GT lesz (a fogyasztásról nem is szólva).
Az "olcsó" GT minden korábbi DX10-es felsőkategóriás VGA-nak le fogja nyomni az árát (legalábbis a használtpiacon), ezt a békát minden GTX, GTS, XT és Pro tulajnak le kell nyelnie. De ettől még nem kell lecserélni ezeket a kartyákat, mert mindent szépen visznek (na jó, a Crysis azért megizzasztja őket...) és a GT megjelenésével sem lesznek lassabbak. Annak igazán érdekes (és szerintem jó választás) a GT, aki most vesz gépet vagy cserél régebbi DX9-es felső-középkategóriás kártyát. De abban egyetértek veled, hogy érdemes a vásárlással megvárni az új ATI kártyákat is, mert így lesz teljes a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- EA Sports WRC '23
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amúgy a neten lévő tesztek többsége azt mutatja, hogy a GT erősebb kártya lesz nem csak a Pro-nál hanem az XT-nél is. Azt pedig te sem gondolhatod komolyan, hogy mindegyiket kilóra megvette az nVidia. Azt sem értem, hogy a Pro-t XT órajelekre húzva hasonlítod az alapórajeles GT-hez. Szerinted a GT-t nem lehet majd húzni? Az árban a GT szintjén lévő Pro-t alig lehet kapni és nemsokára teljesen el fog tűnni a piacról. Az XT pedig jóval drágább mint a GT lesz (a fogyasztásról nem is szólva).