Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordring
aktív tag
Nekem sokáig 320-s GTS volt, elsősorban a tv-kimenet miatt cseréltem, nem is csalódtam benne. A 2900PRO gyakorlatilag XT, csak levett órajellel és fesszel. Eddig a fórumokon nem láttam olyat, akinek ne vitte volna az XT órajelet gond nélkül, sőt. Az enyém 800/1000-n teljesen stabil, hiba és különösebb melegedés nélkül. TEljesítmény: nekem a 3dMark06-ban XT órajelen kb. 1000 ponttal kapott többet, mint a húzott GTS320. De az ennyira nem mérvadó. Bioshock és Airborne alatt mindkettő szépen ment, tehát ez alapján megint nem tudok mit mondani. Mindenestre a PH-s tesztek szerint a 640-s GTS-sel van egy szinten minimum, csak jóval olcsóbb. "A kipróbált tizenegy játékból hétszer megverte a vele egy árban lévő GeForce 8800 GTS 640 MB-ot, a 320 MB-os változatot még többször, és néhol a nagy GeForce 8800 GTX-et is megszorította, sőt akadt pár olyan eset is, amikor legyőzte."
Ez az XT-s teszt, de ugye a PRO az XT.
Szóval a 320-s GTS-nél sztm jobb vétel. Aztán hogy DX10 alatt élesben mit mutatnak, majd a Crysis alatt kiderül. Negatívum, hogy valamivel hangosabb 2d-ben is, 2d-ben meg jóval, és többet is eszik. Kb. ennyi jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hardcore café
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27% - ZOTAC RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE PULSE RADEON RX 580 8GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest