Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
greatchaos
addikt
na, elmondom, hogy sirtec 550-st vettel elsőre az asus 2900xt-hez, /mustárban, bár bánom mint a kutya - de sürge volt, és csak ott volt azonnal/ aztán mivel messziről mentem érte, kipróbáltattam a szervízben... ott egyből csóválták a fejüket, hogy enje benje, kicsi lesz ez a táp, vegyek nagyobbat... /egye rák, vettem egy 620w-osat...
namármost a kártya szombaton lesz két hetes, de egy kaki /5000+ x2 társaságában/, mert stalker 30fps körül szalad (1280x1024 minden max) tehát, kicsit csalódás... másrészt meg 2dben vacakol, de az a gáz, hogy 3d-ben meg nem, és kiszámíthatatlan, hogy mikor jó, mikor nem jó
- ill alap órajelen rendszeresen megáll, hogy a vpu recovery visszaálította ... kérdem én, hogy mire, mert alapon mentmáskérdés: egy 2900pro-ra is beneveznék, kérdem, hogy ahhoz elegendő lenne-e az aláírásomban lévő tápegység?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bundle topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen videókártyát?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- ASUS routerek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- ill alap órajelen rendszeresen megáll, hogy a vpu recovery visszaálította ... kérdem én, hogy mire, mert alapon ment