Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Nem XP alatt csinált 6800 pontot, hanem x86 (32bites) Vista alatt. XP alatt még nem próbáltam, mert nem akarok szenvedni a SATA driverrel telepítés előtt (nincs floppy-m, stb.). Meghát ennek a kártyesznek x64 Vista alatt hasítania kellene elvileg.
A tápcsati mindkettő rajta van, annyi, hogy ugye mindkettő 6pines normális pci-e csati, a kártyán pedig az egyik hely 8 pines. Namost erről azt írja a kártyához adott tájékoztató, hogy ha csak alapon akarjuk hajtani a kártyát, akkor elegendő a két 6pin-es csatit bedugni, ha húzni akarjuk, vagy crossfire-ben hajtani, akkor kell az egyikbe 8pineset dugni, viszont akkor már nagyobb (550W-nál nagyobb) tápot is javasol (sőt, azt írja, hogy szükséges). Én csak alapon szeretném használni a kareszt, sőt annak is örülnék, ha egyáltalán végre menne már alapon!
A 3DMark06-ból az 1.1-et adták a kareszhez, ami már simán fut x64 Vista alatt, nem kellett hozzá semmilyen patch, gondolom, hogy az 1.0.2-vel próbálkoztál, azért nem futott. Ha esetleg valami nem fut x64 Vista alatt, akkor próbáld meg rendszergazdaként futtatni (jobb gomb->futtatás rendszergazdaként)! Az AtiTool is csak így hajlandó futni, egyébként nem tud hozzáférni a szükséges kernel driver-hez.
Megnéztem az Ati oldalán, hogy minek pontosan milyen frekin kellene mennie:
[link]
Itt látható, hogy a RAM-nak 1650-en kellene mennie. Az Atitool nálam 512MHz-et ír alapon, ami a harmada ennek... Szerintem még dual vezérlő esetén is min. a felének kellene lennie.
A Core freki alapból 740MHz kellene, hogy legyen, nálam ez 509MHz...
Szóval valami itt nincs rendben, az tutter...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest