Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
HolyFire
üzenetére
Üdv!
Korábban olvastam, hogy vízhűtés bővítésén töröd az agyad. Én is elkezdtem beleásni magam a témába, bigwaterrel kezdtem... rájöttem, hogy fölösleges 12k-t adni egy pumpáért!
Hydor Seltz L20 pumpám van. 3-4-ért használtan tudsz venni. 1 baja lehet, a rotor, amit 600 forintért ugyancsak tudsz szerezni. 700 L/órás... innentől kezdve harmada annyiból megúsztad a pumpát. Cső ára elhanyagolható... CPU blokk... na igen... az húzósabb... persze vannak nagyon jó blokkok, de nem hiszem, hogy megérnék az árukat, cserébe 1-2 fokért... Az én rendszerembe egy MAG CPU blokk van, amit 6 k-ért szereztem, csak 1X volt használva teszt erejéig. A phenomomat alap 36-40 fokon tartja, terhelve 50 fölé nem nagyon megy, de úgy, hogy a rendszerbe van még kötve NB blokk és a 2900XT-men egy egész karit lefedő EK-FCR600 blokk.....Vagyis, ha bővíteni akarsz, sztem 10k-ból meg lehet úszni! Ami kevesebb, mint egy drágább, de nem jobb pumpa ára....
remélem tudtam segíteni! ha kérdésed van, írj nyugodtam akár privibe is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest