- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
10-15% a külömbség az UT3 ban köztük!
Az ár meg 50% többlet a Q6600-nak ez annyival gyorsabb mint amivel drágább?
Hadjuk abban úgy sem tudjuk egymást meggyőzni egymást és nem is akarlak mondom hogy gyorsabb csak nem annyival amennyivel kellene!
Kb:10-15% tesztekben valahol meg szinte minimális! -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
1280x1024 Sound on
DM-HeatRay_bot 91.79 FPS
DM-ShangriLa_bot 87.93 FPS
CTF-Suspense_bot 79.92 FPS -
Gaboman
nagyúr
Csak arra alapozom hogy idáig a tesztek arra utalnak hagy a Quad nem sokkal tudott többet mint a sima Core2 játékoknál,a jövőben biztos nem így lesz,de most még ez a helyzet.
1 teszt
2 teszt
Ezek nem azt bizonyítják hogy jobb lenne 2maggal!De én nemazt mondom hogy nem jobb mert az,csak még nem igazán tudja kihasználni!
Kb olyan dolog mint a 2900 tudjuk hogy a jövőben jobbnak kellene lennie de még nem az! -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #6985 üzenetére
Ott van a hírdetésem nézd meg!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #6973 üzenetére
Az biztos ha a single demo is ilyen lassú lesz akkor jól megetettek minket a jövőbeli gamek gyorulásával!
Én is azért vettem ezt a karit mert hogy az újabb gameknél sokkal jobban fog szerepelni! -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #6971 üzenetére
Engem az is érdekel hogy annál is leesik,ez az elszomorító az egészben nem ezért adtam ki érte ennyi pénzt,lehet hogy neked megfelel így,nekem nem!
Az enyémet már viheted is! -
Gaboman
nagyúr
válasz
banderasz77 #6934 üzenetére
Srácok most miért is jó az a 8pines kábel?
-
Gaboman
nagyúr
8800GT téma: szép dolog a vallás meg a hit, de nézzétek má' meg a számokat (MHz-ek és unitok). nem kevéssel lesz gyorsabb a 8800GT, mint a 2900Pro, persze nem is egymás ellen fociznak...
Igazad van az alap Pro-nál biztos hogy gyorsabb lesz,de a Pro egy XT csak alúl van feszelve,mindegyik megy XT sőt felette is nem is kevéssel.
És azért az XT-nél nem hinném hogy sokkal gyorsabb lesz! -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #6856 üzenetére
Az Dokumentumok/my games/unreal3 demo/utgame/config/utengine.ini
Majd itt keresd meg a "MaxSmoothedFrameRate ott ird átt 250-re! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #6851 üzenetére
Átt kell írni hogy ne 62FPS-el fusson.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Foxmulder89 #6845 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Megnézem én is!
Mindig a Fly-t nézd meg ne a Bot-ot!
Nekem 1280x1024 DM-HeatRay_fly 121.64 FPS
DM-ShangriLa_fly 104.26 FPS
CTF-Suspense_fly 108.25 -
Gaboman
nagyúr
válasz
Menézem én is!
-
Gaboman
nagyúr
UT3 Benchmark
Mellette futtasd a Fraps-ot és meglátod mennyivel megy,mert a végén sajna eredményt nem ír ki! -
Gaboman
nagyúr
UT3 Benchmarkot nézte már valaki?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Achill3uS #6786 üzenetére
Engem semmi más nem érdekel azon kívűl hogy ha jobb lesz mint a mostani ATI karik persze jó nagy %-ban és jobb áron fog menni náluk akkor beinvesztálok rá ha nem akkor marad ez,engem 5-10% nem érdekel.
Most is minden jól megy rajta pedig a proci is csak 3000Mhz-en van úgyhogy tartalékom van benne még bőven! -
-
Gaboman
nagyúr
Az az érdekes hogy másik progival meg simán 820-on lement a 3DMark06.
-
Gaboman
nagyúr
Nekem nem jött be az ATi Tool itt már Mag 820-nál fagy a Mem 999-en próbáltam ott jól ment!
Milyen progi van még amivel lehet őket húzni? -
Gaboman
nagyúr
Szerintetek Dirt 1024x768-ban ULTRA beállítások mellett,Multisampling off ,proci 3000Mhz-en VGA alapon, jó a 35FPS?
Procik kellene jobban húzni hogy jobban menjen? -
Gaboman
nagyúr
válasz
Bagira01 #6680 üzenetére
Köszönöm hogy megmérted játék alatt!
Hát azt tudom hogy én ennyi pontért nem húznám, vagy ha kipróbálom egyszer mit is tud az csak egy teszt erejéig lesz,én alapórajelen fogom hagyni,és majd ha lesz olyan kari ami alapórajelen gyorsabb lesz jóval arra lecserélem!
Mégegyszer köszi! -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Azért nem!
Az Driver gond végett lehet hogy az AA ennyire belassítja?
Ez az 1900-as szériánál nem volt jellemző!
Egy kis ellenpélda:
AW2,Airborne,Bioshock,UT3,
Bár az UT3-nál Driverben állítottam 4xAA és 8xAF re mert a gamben nincs.
Remélem működött is,folyamatos 60FPS 1600x1200ban. -
Gaboman
nagyúr
A COD4-ben azt megfigyeltem hogy 1280x1204 4xAA 8xAF mellett Extra beállításoknál a demó végén a nagy ütközetnél,lemegy 28-26FPS-re.
1600x1200-nál meg 24-22FPS-re is lecsökken.
Igaz a procim is csak 3000Mhz-en van,javúlna a teljesítménye ha 3700-ra fel lenne húzva vagy nem érdemes vele foglalkozni?
De azt is hallottam hogy ez a game nagyon megfogja a 2900 szériát AA bekapcsolásával,ez igaz?
1600x1200 AA off 8xAFF Extra mellett nem esik 40FPS alá,ha már 2xAA kapcsolok 10FPS lassúlás,ha 4xAA 18-20FPS amit leesik. -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
A legnagyobb változást idáig a AW2 hozta,hát megdöbbentő hogy 150%-os is a sebességbeli külömbség ugyanolyan felbontásban!
-
Gaboman
nagyúr
Ohh bocs hogy nem vagyok tökéletes,tudod nem annyira a helyesírásra fektetem a hangsúlyt itt a fórumon!
De ha az téged zavar akkor bocsesz!
Szerintem ez nem helyesírási topick vagy te annak nézed?
Valakmikor t keverem azr-el,vagy vagy e- irok az a helyett.
Te biztos nagy zseni vagy soh nem hibázól! -
Gaboman
nagyúr
válasz
SzlobiG #6527 üzenetére
COD4-et néztem meg itt is a szokásos felbontásomban a legnagyobb tömegnél és heves harcban 4xAA mellett a minimum 25FPS,átlagban 35-50között megy.
Priviben valaki megírhatná nekem hogyan is kell a procimat húzni,mit hogyan kell beállítani,de +feszt nem akarok neki adni! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest