- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Szerintetek egy corsair VX550-es táp elég lenne egy HD2900PRO CF-hez? Mert ha igen, akkor majd a nagy 8800GT őrületben valamelyikőtök kariját megveszem bagóért.
Persze, csak ha 1 Gigás. -
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #7171 üzenetére
Elolvastam. Mit mondjak, háááát......lényegében gyorsabb azért, mint a PRO.
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #7171 üzenetére
Szerintem is inkább ez van benne. Nem csak a driveren és hardveren múlik az egész. Mennyivel könnyebb úgy írni egy jó drivert valami(k)-hez, hogy közben az a valami(k) is optimalizálva vannak rá. Huhh elég nyakatekert, de remélem azért lehet érteni!
-
banderasz77
addikt
válasz
Pietrosz #7071 üzenetére
Legalább még jobban fogok látni. Tudod, ez olyan mint a zene. Vájtfül kell hozzá. A képminőségi bírálatoknál (referencia házimozi berendezéseket rakok össze és tesztelem) pedig vájtszem kell. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. Valaki egyszerűen nem látja a különbséget. De a többség csak egyszerűen nem tudja, hogy mit is kellene látnia. Ezt is tanulni kell nem olyan veszélyes...
-
banderasz77
addikt
Így van. Ezt én már nagyon régen észrevettem. Anno volt egy 9550-esem, amit lecseréltem egy 6600Gt-re. Megdöbbentő volt a 2D-3D-ben látott képminőség. Az Nvidia sehol sincs még a mai napig sem, olyan a képe mintha valaki belehelte volna a monitort. Szörnyű. És most, hogy megint Ati-m van, újra látom a két kari között a különbséget.
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #6471 üzenetére
Na meg van oldva a dolog, úgy néz ki. FSB NB és SB feszt kellett adni egyszerre.
-
banderasz77
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #6471 üzenetére
Ezt már próbáltam, eredmény semmi. Ha az alaplapi feszeket próbálgatom, el sem indul a gép, csak alapon.
-
banderasz77
addikt
Az anyját!!! Igazad van. Ha neked is ez volt, akkor ez nem az új béta Bios hibája. Bassz* meg. Hát akor itt is csere lesz. Beújítok valami P35-ös lapot. Köszike.
Már mérges voltam, hogy tudtam mi a megoldás, csak azt nem tudtam pontosan, hogy mi okozza ezt. És hogy egy ilyen amatőr hiba az ASUS-tól!!! Egy nem is tudom már 30k körüli laptól. Hát fúj! Én is bepróbálok egy Gigabyte-ot. Az új PH-s tesztből melyiket vennéd? -
banderasz77
addikt
Hehhejjj, egy cipőben járunk. HSZ#6406
Feltoltad egyből a 7.10-et, akkor csinálja ezt. Nem tudom mi lehet ez a hiányzó file, de nem okozott ennél nagyobb galibát a dolog. Szedd le a 7.10-et uninstallal, utána Driver Cleaner az összes ATI bejegyzést szűrőkkel törölni. Restart, és tedd fel a gyári CD-t. Nekem csak így oldódott meg.
-
banderasz77
addikt
Hát én is tudnék mit mesélni nektek akkor. Ha gépet bekapcsolom, a 3DMARK06 frankón megy, csinál is a kártya 11200-at. De ha valamiért van egy újraindítás, (tehát nem rendes kikapcs és utána bekapcs) vagy reset, akkor valamiért ez az érték lemegy 7000 körülire. Lehet, hogy alaplapi bios probléma, nem tudom, de az tuti, hogy a HD2900PRO-m csak a rendek gép kikacsot szereti. (hozzáteszem, hogy béta bios van fent, de a régit nem engedi visszatenni, mert hogy régebbi, mint a telepített, úgyhogy meg kell várnom a release-t)
A másik dolog, hogy a szűz XP-re felteszem a 7.10-et, akkor rendszerindításkor valami MOM.Implementation hibaüzenet van, nem talál valami file-t. De attól még minden működik rendesen. Tudja valaki, hogy ez mihez tartozik?
És valami vidám hír, kijött a 3DMARK Vantage!!! Ha lesz olyan jó mint az Aston Martin, akkor elégedettek leszünk szerintem.
Bocs a sok karakterért, de rég nem voltam...
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #6253 üzenetére
Ha egyáltalán megnéznék. De ha jött ki ilyen is, akkor kircsi.
-
banderasz77
addikt
És mitől lehet az, hogy a 3DMARK lefut 835/1200-on mindennemű képi hiba és fagyás nélkül 3* egymás után, de a WIC tesztje pedig lefagy??? Vagy, hogy a Lost Planet csak 820-on hibátlan? Ez mind driver bug? Vagy a játékok keményebb legények, mint egy tesztprogram? Ez nekem kicsit érdekes.
A másik, hogy nem veszik el a gari az XT bios flash-el, mert a régit is vissza lehet tenni ugyan így!!!
-
banderasz77
addikt
Leadtam a kábel rendelést. 10 db jön összesen, eddig 7 van lefoglalva. Akit érdekel még írjon priviben.
-
banderasz77
addikt
válasz
Gaboman #6195 üzenetére
Amíg nem adsz neki plusz feszt, addig csak kihozod belőle, amit tényleg tud (mint a CPU-nál is). Nem is jelentősen melegszik jobban, nem is árt neki. A sebességnövekedés viszont elég nagy, ígyhát megéri a tuning. A plusz feszültség mondhatni túlvezérlést jelent, bármilyen elektronikai alkatrészről beszélünk. Magasabb hő, ergo jobb hűtés kell, túl van terhelve a ketyere, ennél fogva valószínűsíthetően kisebb élettartam. Bár utóbbit azért elég nehéz bizonyítani. De ezt szokták mondani.
-
banderasz77
addikt
De tegnap csak úgy kipattant a fejemből valami. Mindenki bajlódik a hővel a házban, főleg nyáron. Miért nem csinál már valamelyik cég egy PC légkondit, ami behűtené a házat???
-
banderasz77
addikt
válasz
Overlocker #6190 üzenetére
Na ez az amit én nem válalok be!!!
Így is túl jó még ez a kártya, felesleges ennél jobban húzni.
Köszi ATI. -
-
banderasz77
addikt
válasz
Achill3uS #6181 üzenetére
Igazad van, kell egy kis kakaó neki a végső tuninghoz, amit csak a 8 pines kábel szolgáltat neki:
http://www.directron.com/ad202.html
éppen ezért sem engedi nélküle a tuningot a CCC.
Nekem pl. az AtiTool meghal az XT-s Bios-al. Kifagy a gép tőle. Ennyi.
Ha valakit érdekel még kábel, szóljatok, mert ma adom le a havernak hogy mennyi kell és vége, utána nem fogok egyesével küldetni vele az usaból. Többet meg nem hozatok, mert nem üzérkedek vele. Amennyi kell most annyi jön és kész. kb. mindenestől 2500 körül lesz. (bár azt mondják elég nehéz a cucc, remélem nem lesz sok $ a repcsi.
-
banderasz77
addikt
A korábban már említett 8 pin-es kábelre ha van jelentkező írjatok priviben, mert ma le kell adnom a rendelést, és ez is csak egyszer fog jönni!!! várható érkezés 2 hét (USA)
-
banderasz77
addikt
Na én is túl vagyok rajta! Nekem a venti maradt a régi felállásban!
előtte : 601/925
utána: 743/1000 -
banderasz77
addikt
válasz
Achill3uS #6057 üzenetére
Ahoy! A nagy tesztelések közepette kiderítettem, hogy erősen CPU limitbe ütköztem. A kártya simán megy 850/1200-on, 1,212 V-on. Följebb nem is megyek a Mhz-ekkel, mert a CPU score megállt 2777-en, mint 820/1200-on. Így az elért összpontszám alig különbözik tőle, melyek a következők:
3DMARK06 11961
SM2.0 5115
HDR/SM3.0 5853
CPU 2777 -
banderasz77
addikt
Elárulhatná nekem valaki, hogy a RivaTuner-ben, hogyan lehet beállítani, hogy az AutoFanSpeedControl értékeket hogyan lehet beállítani. Már minden registry értéket próbáltam, de nekem nem megy.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok.
Mivel itthon minden követ megmozgatva sem találtam molex -> 8 pin adapter kábelt, a fejembe vettem, hogy küldetek kedves barátommal a nagy USA-ból. De hogy meg is érje a dolog, legalább 10 db-ot össze kellene hoznunk, hogy 1 darabra leosztva ne legyen túl sok a postaköltség. Kb. 2000-2500 körül jönne ki /db. 1-2 hét lenne az átfutási idő, akit érdekelne a dolog, írjon priviben. Ha esetleg több is összejönne, az jó, mivel nem nagy súlyt képviselnek, a postaköltség meg ugyan annyi, tehát olcsóbb lenne. Na hajrá!
ps.: 2 már tuti kell
Ja, és erről lenne szó:
http://www.directron.com/ad202.html
-
banderasz77
addikt
This is not something new the original R600 managed to do this but still RV670 will be limited with 256 bit memory controller which will have to mean a slower performance at high resolutions.
-
banderasz77
addikt
válasz
Gaboman #5940 üzenetére
Igen, én is olvastam. A GPU natív sebessége még jó hogy nagyobb, mivel újabb. Viszont nagyobb felbontásokban a felezett sávszél miatt lassabb lesz maga a kártya, hiába menne a proci, mint a mérgezett egér sajnos. Ezt már máshol is olvastam. Ha viszont pár hónappal később kijön 512-vel, akkor valszínűleg új Best Buy lesz a porondon...
-
-
banderasz77
addikt
Sokba lesz neki a kocsi, de akkor is bevállalja! Így a PRO lefújva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest