- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
jah en is sirtam amikor eladtam a remek ramjaimat mert am2-re valtottam....nem tudtam h ennyire szar a ddr2...naiv voltam.
megneznem melyik ram uberelne a regi memjeimet: 400 3 3 3 8 2T@600 3 3 3 6 1T stabilan, 2.8V, 2*1gbtom5: a tap necces...foleg ha tuningolod is a procit/vidkarit...marpedig a lapod gondolom nemhiaba DFI
-
Picco
addikt
válasz
keszegduda #12134 üzenetére
sztem ennyit vehet fel...ez elmeleti hatar...szerintem.
-
Picco
addikt
válasz
keszegduda #12132 üzenetére
pfff, kizart dolog h 150W folott fogyasszon gyari orajelen.
-
Picco
addikt
válasz
SystemRoot #12036 üzenetére
3100mhz, ezt valahogy senki nem latja meg
vidkari is 820/1100on ment es elinditottam egy crysis-t, tehat terhelve volt eleg rendesen.
eleg draga muszer...allitolag eleg pontos
mod: nem ertem miert lenne sok a 220W, sztem meg keves, tapom sem 80+%os hatasfoku habar enermax de akkor sem....abszolut nem tartom soknak a lemert eredmenyt....
-
Picco
addikt
válasz
HolyFire #12035 üzenetére
volt lakotarsamnak volt ilyen ampermero tok fura kutyuje.
lenyeg az h a tapkabel kulso szigeteleset leszedtuk es a fazis kabelt egy ilyen hurokba kellett tenni, a szerkentyu meg merte a korulotte levo magneses teret.
asszem igy mukodik...jobban nem tudom elmondani.
mielott barki is arra gondol, nem natur meromuszer -
Picco
addikt
válasz
kavicssli #11968 üzenetére
mondtuk h ne vegyel 350Wos tapot...gondolom nem akarod gyakran cserelgetni...
mellesleg full alapon nyomnám a procit is meg a VGA karit is-iylen orultseget meg miert tennel?
Ja és lenne egy olyan kérdésem hogy a VGa "seggén" van egy dugó amit a táphoz is kell dugni!- csak akkor ha azt akarod hogy mukodjon
-
Picco
addikt
válasz
HolyFire #11954 üzenetére
ha feldobtad a vrm hutot is akkor max tuningeremenyet kerunk, nameg azt is h hany fokos lett vele
up to 400W markas kell szvsz...lehet h elvinne egy 350-es FSP-is de az mar necces...tapot hosszabb idore vesz az ember....en asszem a 465-os enermaxomat egy ideig nem cserelem le, 7k-ert vilag legjobb buisness-e volt meg hasznaltan is
-
Picco
addikt
válasz
Joci?? #11929 üzenetére
nincs esetleg integralt VGA-d vagy egy sima szugyok PCI-os S3-ad?
mert azzal vissza lehet tenni ha teljesen szet van szakadva a kep akkor is!
amugy ne felj, kart nem teszel a kariba amig 256bites bios-t teszel fel....mod:ne felj eddig meg nem sult le senkinek a karija sem
amugy en nem gyari hutovel hasznalom....de azzal is volt tuningolva es nem volt gaz, ventisebessegeket nemtom hogy lehet modositani.
en azt csinaltam h ha elinditottam egy jatekot akkor rivatunerrel feltoltam 43%re a ventisebesseget....a tobbiek altalaban csak 31%ra -
Picco
addikt
válasz
SystemRoot #11926 üzenetére
ezeket a karikat sokfele bios-al adtak ki valakinek gyarilag csak 1V van akinek tobb.
az enyem sokkal jobban huzhat es nem mellekes hogy 2dben 200/300on fut 0.85Von igy energiat is sporol az illeto vele. -
Picco
addikt
en nem koltok ennyit a gepemre...fokozatosan fejlesztem es mindig az alatalam legjobbnak itelt ar/teljesitmenyu gepet veszem...persze szennehuzok mindent
de ezt a videokarit nem tudtam kihagyni, elotte a 2600XT-met 22ert el tudtam adni es 34ert vetteme ezt...hat kihagyhatatlan bolt volt -
Picco
addikt
válasz
SystemRoot #11882 üzenetére
meg jo h nem tettem fel ^^
-
Picco
addikt
lehet igazatok van, en mindig tuningolva hasznaltam a 2900pro-t...800/1000-en nemhinnem h ellenfel lenne a 3850/88 g80
alapon eleteben nem ment tobbet fel oranal ez a kari
-
Picco
addikt
válasz
MZsoltee #11854 üzenetére
320as g80as gts nem ellenfel, ugyanugy mint a 3850.
a 9600al pariban lehet alapon talan a 96 kicsit erosebb habar dragabb is sokkal, de ebbe barominagy tuningpotencial szorult.
ha nem szamit h 30-40Wal tobbet eszik es szeretsz tuningolni is akkor a 2900pro a baratodmod: ha nem tuningolsz szerintem is a 9600 gyari oc a legjob vetel...foleg ha jo helyrol tudod beszerezni
-
Picco
addikt
válasz
jano_77 #11849 üzenetére
ne felj, nem szal el semmi
itt olvasgass kicsit -
Picco
addikt
jaja, hadd porogjon csak
delutan lehet h felteszem a 8.3atmod: 3dmark 08 nem lesz valamikor?
mindig erdekelnek a tesztek hogy neznek ki -
Picco
addikt
válasz
kavicssli #11793 üzenetére
pegazusrol annyi h ha nala van garid akkor az tenyleg garancia.
kari fogyasztasat moddolt biossal nagyon jol vissza lehet venni.
venti hangossaga relative, ha kell felporog de annyira nem volt veszes, ha huzni akarod komolyabban akkor nem art ra egy accelero S133ert best buy a kari ha kihasznalod a benne levo barominagy tuningpotencialt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest